Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
günaydın kızlar, bişeyi merak ediyorum 7 haftalık 8 haftalık cümleleri kullanıldığında içinde bulunduğunuz zamanı mı söylüyorsunuz? Mesela ben bugün 6+4 üm. 6 haftalığım mı demeliyim 7 haftalığım mı?
Aslında 7 haftalıksınız 6 bitmiş oluyor. Ama dr falan soruyorsa ben net söylüyorum 5+5 gibi.

günaydın kızlar, bişeyi merak ediyorum 7 haftalık 8 haftalık cümleleri kullanıldığında içinde bulunduğunuz zamanı mı söylüyorsunuz? Mesela ben bugün 6+4 üm. 6 haftalığım mı demeliyim 7 haftalığım mı?
bence 7 haftalığım demelisin ama geçen bir uygulama philips di sanırım o 6. hafta gösteriyordu, ama benim bildiğim 6+4 de olan biri 7. haftadayım demeli :)

Mide bulantisi yasiyor musun sen canim ? Veya kusma. Ben kusmadim hic ama boyle midem karışıyor gibi oluyor. Simdi herkes kusmalardan bahsedince niye olmuyor diye de düşünmüyor degilim 🤦‍♀️😁

Ayy rahat edilmiyor degil mi hic bir türlü. Bende yan donmeyeyim diye bacaklarimin altina yastik koyuyorum uyku esnasinda da dönemiyorum haliyle saga sola. Cok rahatsiz ediyor dönüp uyudugumda çünkü baya bir ağrı oluyor.
Mide bulantım aciktigimda oluyor zaten sürekli açım bide sürekli et aseriyorum dogurana kadar fil gibi Olcam kusma yok çok şükür aman olmasın bebeğim ne güzel iste

Kilo alımlarınız nasıl? Doktor bana ilk üç ay kilo alma sakın aldıkların sende kalır dedi şimdiden 1 kilo almışım

Merhaba kızlar🙋‍♀️, adet gecikmesiyle test yaptım üzerinden 3 gün geçmişti ve anne oluyorum, bu ikinci bebeğim, ilkini doğum yaptıktan 1 ay sonra kaybettim maalesef ki, üzerinden 14 ay geçti, şimdi tekrar hamileyim, henüz doktora gitmedim, kalp atışını da duymak için geç gitmeyi düşünüyorum, sağlıklı bir hamilelik geçirelim inşallah 💐

Merhaba kızlar🙋‍♀️, adet gecikmesiyle test yaptım üzerinden 3 gün geçmişti ve anne oluyorum, bu ikinci bebeğim, ilkini doğum yaptıktan 1 ay sonra kaybettim maalesef ki, üzerinden 14 ay geçti, şimdi tekrar hamileyim, henüz doktora gitmedim, kalp atışını da duymak için geç gitmeyi düşünüyorum, sağlıklı bir hamilelik geçirelim inşallah 💐
Allah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, Allah bu sefer yüzünüzü güldürsün ve size bağışlasın ♥️♥️

geçmişin çok acılıymış çok üzüldüm, yeni bebeğin hayırlı olsun kolestaz mı sebep oldu bebeğini kaybetmene, Allah ım korusun yeni bebişini

Teşekkür ederim, hepimizin bebeği hayırlı olsun 🎀 Aslında tam manasıyla değil, 33 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım, kalbiyle alakalı bir sorunu vardı ameliyat süreci oldu, prematüre olduğu için kaldıramadı 17 gün yaşadı ameliyat sonrası, zor bir süreçti.. Zaman ilaç oldu..

İlk doğumum sezeryan oldu, dolayısıyla bu da sezeryan olacak, Aralık sonu görünüyor ama 1-2 Hafta geri gelebilir 😇

Soğuk içebiliyorsanız soğuk için daha ferahlatıcı ve içilebilir oluyor bende sizin gibi günde 2 lt içerdim şu an 1 lt zar zor içiyorum
Maalesef kusmamda başladı söylemesi ayıptır ishalde var ve su da içemiyorum titreye titreye geziyorum çalışıyorum üstelik çok zormuş allah yardımcımız olsun

Maalesef kusmamda başladı söylemesi ayıptır ishalde var ve su da içemiyorum titreye titreye geziyorum çalışıyorum üstelik çok zormuş allah yardımcımız olsun
Hem kusma hem ishal birde susuz kalırsanız çok skıntıya girersiniz serum ihtiyacı olabilir dikkat edin :(

Teşekkür ederim, hepimizin bebeği hayırlı olsun 🎀 Aslında tam manasıyla değil, 33 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım, kalbiyle alakalı bir sorunu vardı ameliyat süreci oldu, prematüre olduğu için kaldıramadı 17 gün yaşadı ameliyat sonrası, zor bir süreçti.. Zaman ilaç oldu..

İlk doğumum sezeryan oldu, dolayısıyla bu da sezeryan olacak, Aralık sonu görünüyor ama 1-2 Hafta geri gelebilir 😇
Zaman her şeyin ilacı hoşgeldiniz aramıza rabbim bu defa sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💜 benimde aralık sonu ama muhtemelen bende sezeryan olurum ilki sezeryan :)

Hayır hayır olmaz çoğu kusan gebeye özellikle verilir zaten içerisine ilaç vs katmazlar sadece vücudun sıvı ihtiyacı için takviye olur,hiç zorlanmayın kötüye gidiyorsanız
Erken mi başladı benim bilmiyorum ki 6+4 şu an 2 gündür berbat haldeyim zararı yoksa mutlaka gidicem

Zaman her şeyin ilacı hoşgeldiniz aramıza rabbim bu defa sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💜 benimde aralık sonu ama muhtemelen bende sezeryan olurum ilki sezeryan :)

Amin inşallah, teşekkür ederim, burası çok güzel oluyor gerçekten, aile gibi oluyorsun bir süre sonra, süreçlerimiz kolay ilerlesin 🥰

İlk hamileliğim de hep tatlı yedim kızlar, tatlı dediğin zaman dünyalar benim oluyordu, bunu da öğrenir öğrenmez limonla başladım, çıldırıyorum limon yemekten çoğu da zarar bence, asit oranı yüksek, çok erken mide bulantısı başladı diye düşünüyorum, sizler de var mı ? Bazı günler çok bulantım oluyor, bazen hiç olmuyor 💁‍♀️

Back
X