2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Anladim cnm.2li tarama bumu oluyor yani??burun kemigi olusmus demesi ne demek??yani risk yok demek mi bu?ins iyidir sonuclarin ogrendinmi?

Evet canım az önce arayıp sordum. Herhangi bir sorun yok dediler.
Burun kemiği sanırım önemli onun için.
Bakıyorlar ama tam olarak bende bilgi sahibi değilim maalesef

Çok sağol canım ben clexane kullanıyordum.Enox bugün ilk kez yaptım emin olamadım. Sendede çok morarma oldumu doktorum damara denk getirdiğimi söylüyor. Ben baya morardım.
Ben ilk hamileligimde bir ara bayagi morarmistim son haftalarinda hatta doktorum artik karnina yapma bacagina yap dedi bende ondan sobra bacagimdan yapmaya basladim simdi de enox tan cok memnunum piyasada clexane her zaman yok. Enox daha az yakiyor ve ignesi guzel bence. Simdilik 1 kere morarmam oldu sadece

Gercekten mi ben clexane kullaniyorum bi kere bile morarmadigini beze olmadigini gormedim.beyaz tenliyim ama artk ten rengim mor olcak gobekte bezeden yer kalmadi bacaga gectim her iki bacagim da doldu mosmor yine.taktik gelistirmeye başladım iki gundur cok cok cok yavas veriyorum ilaci bide bittikten sonra bastirmiyorum.normalde de yavas veriyordum ilaci ama cok yaktigi icin dayanamiyordum hizlaniyordum biraz.smdi yansa da cook yavas veriyorum ilaci

Bende aynı durumdayım. 18 ekimden bu yana göbekten vuruyorum. Ama bir türlü tutturamadım. Harita gibiyim mor harita

D dusunceli kizz nasıl oldun Dr ne dedi inşallah sorun yoktur
canim ilginc bi sey oldu bugun. ozeldeki dr um bu problemin oldugunu soylemisti. devletteki dr uma gittim bugun. o ise hic bi sorun olmadigini goremedigini soyledi. emin misiniz diye defalarca sordum. evet zaten kese yeteri kadar buyuklukte deyip durdu.ignelere devam etmenize gerek yok dedi cunku bana gore sorun yok. protein agirlikli beslenin dedi. ignem haftaya sali bitiyo. hangi dr a inansam ben ? napsam simdi ben ?

Bence 3. bir Dr.dan daha fikir almalısınız.

Ben kızımı 39. haftada dünyaya getirdim. Şekerlerim iyiydi. Çok yükseldiği de oluyordu tabii. 3. aydan sonra her gün yürüdüm. Günde 3 4 lt su içtim. Ekmek günde 1 dilim yedim. Hafta sonu el büyüklüğü börek hakkı vermiştim kendime. Makarna ve pilav neredeyse hiç yemedim. Dengeli beslendim. Bol protein aldım. Çok şükür sıkıntı olmadı. Bunda o kadar dikkate edemeyecek gibiyim. Her gün kalsiyum almıyorum. Bu büyük eksiklik bence. Kilo almamaya da çalışmak lazım bence
Sen kaçıncı haftadasın?

Brnde beze pek olmadi da morarmistim bayagi sende bence enox a gec bende dedigim gibi 1 kere morardi sadece. Bir de ilactan degil de yapis seklinden kaynaklaniyir sende birini yaptir ki yavas yavas yapsin ben bazen esime hadi cijar igneyi aciyor diyorum ama yavas yaptigi icin iyi oluyor

Rahim genişliyor ondan benim de oğlumda çok ağrım vardı hatta 10. Haftamda Dayanamayıp apar topar Dr uma gitmiştim iğne vermişti rahatlayayım diye

3 hamileliğimi yaşıyorum istifra edecek kadar hiç midem bulanrısı yaşamadım ama çok güzel kilolar alırım mesela doguma kadar 33 kilo kadar
Maşallah size ve evlatlarıniza , Peki cinsiyetleri Aynı mi? Merak ettim hep diyorlar ya erkekte bulantı olmuyor kızda oluyor diye , Biliyorum doğruluğu yok ama belki bünyede bünyeye farkediyordur, Çünkü ben oğlumda hiç bulanmadim şimdi de aynı yani bulantım yok denecek kadar seyrek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…