- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #5.941
Hoşgeldin canım öncelikle başın sağolsun Rabbim bu kez sağ salim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin bende henüz bebeği görmedim 6+3 üm sabah kontrole gidicem 5+6 erken olabilir bebeği görmek içinMerhaba güzel Haziran anneleri çok şükür hamileyim, rabbim kısmet ederse Haziran annesi olacağım bende, dün kesemizi gördük. 2. Hamileliğim ilk kızım maalesef 43 gün yaşadı doğuştan böbrek yetmezliği vardı. Allah’ın izniyle bu sefer herşey güzel olacak inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız. Bu arada 5+6 da sadece kese gördük bebek henüz görülmedi erken dedi dr siz bu sıralar bebeğide görmüşmüydünüz
Canım geçmiş olsun benim de 7.haftamda nedensiz yere baya yoğun kanamam oldu.prolutan baya etkili bi iğne bana hastanede yapıldı ayrıca 2 tane daha verildi haftada 1 yaptırdım. Birde progestan kullandım gün de 1 tane. Doktor yeterli görmüştür hiç korkma. Çok çok dinlen hergun ceviz,yumurta ye suyu ve sütü bol iç. Yaklaşık 20 gün sonra filan kanama alanı tamamen geçti. Ne kadarlık bi kanama alanı var bişey söyledi mi doktorun?
Geçmiş olsun canım inşallah iğnelerle toparlarsın
Çok teşekkür ederim amin isteyen herkes inşallah, inşallah 9 ay eksilmeden devam eder sağlıcakla hepimiz kavuşuruz yavrularımızaHoşgeldin canım öncelikle başın sağolsun Rabbim bu kez sağ salim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin bende henüz bebeği görmedim 6+3 üm sabah kontrole gidicem 5+6 erken olabilir bebeği görmek için
Geçer geçer sen hiç korkma zaten kalp atışı varsa bebeğin kurtulma şansı %90 derler. Benim kanama tam kesenin üzerindeydi beni çok korkuttular en tehlikeli yer orası düşme ihtimali çok yüksek diye. Kalbini ferah tut. Kahverengi lekeler gelir kumlu gibi zamanla o da azalıyor zaten2haftalik kanaman var dedi..tehlikeli alanda degil dedi ama parcali gelince aklimiz cikti sankizaten surekli yatiyorum cnm sadece wc ve yemek icin kalkiyorum.gecer degil mi???
Bende de aşırı gaz var,normalde sıkıntım olmaz bu konuda ama bu aralar çok fazla gazdan dolayı karın ağrısı oluyor benimdeİyi geceler arkadaslar bisi sorcam sizlere her gece özür dileyerek soyluyorum inanılmaz gazim ve hafif karın ağrım oluyor sizlerdede var mı böyle seyler
Geçer geçer sen hiç korkma zaten kalp atışı varsa bebeğin kurtulma şansı %90 derler. Benim kanama tam kesenin üzerindeydi beni çok korkuttular en tehlikeli yer orası düşme ihtimali çok yüksek diye. Kalbini ferah tut. Kahverengi lekeler gelir kumlu gibi zamanla o da azalıyor zaten
Allah'ın izniyle geçip gider korkma senEvet eveet cnm aynen suan kumlu gibi aynen dedigin gbi kahverengi gibi geliyor.ayyy cnm icime su serptin inan dediklerinle ❤sen suan kac haftaliksin cnm?Rabbim bizlere bagislasin ins.
Allah'ın izniyle geçip gider korkma senbende 9 haftanın içindeyim şu sıra mide bulantilariyla uğraşıyorum. 1 kaybim var kese gelişmediği için kürtaj olmuştum şimdi daha sakin yaklaşıyorum inşallah sağlık la alırız kucagimiza
Senden de Allah razi olsun canım.ALLAH razı olsun hepinizden canım.amin.
Gecmis olsun canim benimde 15 gun lekem oldu ama kanama alani yoktu sebebi bilinemedi bol bol dinlen iyi olur Allahin izniyle Rabbim sana bagislasin insallahKizlar herkese iii geceler ii uykular.dun aksam mutfaktayken aniden kanamam geldi ve biraz fazla parcali hemde.esimle acile nasi gttik bilmiyorum(( Rabbime sukurler olsun kesede bebegim kalp atisi war ama kanama alani war.doktorum dedi tehlikeli yerde degil olacak dedi ama birden bosalinca birde parcali korktuk ((hemen tam ampul prolutan wuruldum daha once yarim vurul demisti.ve kaan bey progestan vajinal fitilimi kesti sabah 2 aksam 2 aliyordum.estrofemde ayni sekilde sabah 1 aksam 1 vajinal koyuyordum.oda iptal.simdi sadece 4gunde 1 tam ampul prolutan yeter dedi????kanama olunca kesiliyormu bu vajinal fitiller???az gelmezmi 4gunde 1 prolutan ya??kafama takildi niyeyse
İnşallah canım ama doktoruna güvenmiyorsan başka bi doktora görünüp tekrar sorabilirsinOylemi dersin canim igne yeterli gelir mi 4gunde 1 tam ampul prolutan???Rabbim cumlemize kucamiza aldirsjn ins saglikla
Yoğun gaz bende de var :)İyi geceler arkadaslar bisi sorcam sizlere her gece özür dileyerek soyluyorum inanılmaz gazim ve hafif karın ağrım oluyor sizlerdede var mı böyle seyler
bence de onu bi tekrar sorun, raporda ne yazıyorlar hiç bilmiyorum online olarak hallediliyor sanırım. görmüş olsam kendimde yazanı yazardım sizeEczacı hamile olduğumu biliyo, raporda da yazıyo. Ya raporda bi hata var ya eczacı da
Ben hic yaşamiyorum ne sabah ne aksam ne gece ne gunduz. Doktora sordum normal mi diye tabiki dedi her beden ayni tepkiyi vermez hamilelikte dedi icim rahatladi. Ama zaten benim annemin de ilk 3 ay hic bulantisi olmamis mesela. 3. Aydan sonra baslamis 9. Aya kadar kusmuş elmayla beslenebilmis sadece midesi bisey almiyormusKizlar günaydın size bir sey sorucam... Herkes sabah bulantilarindn sikayetci benimse öğlen gibi başlıyor aksama sogru geçiyor bende mi anornallik var bi de bugün hicbir bulanti mide yanmasi hicbisey yok sizin de böyle hic bulanti yasamadiginiz günler oluyor mu??
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine uzan devamlı pek iş yapma hareket etme fazlaKizlar herkese iii geceler ii uykular.dun aksam mutfaktayken aniden kanamam geldi ve biraz fazla parcali hemde.esimle acile nasi gttik bilmiyorum(( Rabbime sukurler olsun kesede bebegim kalp atisi war ama kanama alani war.doktorum dedi tehlikeli yerde degil olacak dedi ama birden bosalinca birde parcali korktuk ((hemen tam ampul prolutan wuruldum daha once yarim vurul demisti.ve kaan bey progestan vajinal fitilimi kesti sabah 2 aksam 2 aliyordum.estrofemde ayni sekilde sabah 1 aksam 1 vajinal koyuyordum.oda iptal.simdi sadece 4gunde 1 tam ampul prolutan yeter dedi????kanama olunca kesiliyormu bu vajinal fitiller???az gelmezmi 4gunde 1 prolutan ya??kafama takildi niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?