2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hoşgeldin canım öncelikle başın sağolsun Rabbim bu kez sağ salim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin bende henüz bebeği görmedim 6+3 üm sabah kontrole gidicem 5+6 erken olabilir bebeği görmek için

2haftalik kanaman var dedi..tehlikeli alanda degil dedi ama parcali gelince aklimiz cikti sanki zaten surekli yatiyorum cnm sadece wc ve yemek icin kalkiyorum.gecer degil mi???

Çok teşekkür ederim amin isteyen herkes inşallah, inşallah 9 ay eksilmeden devam eder sağlıcakla hepimiz kavuşuruz yavrularımıza

İyi geceler arkadaslar bisi sorcam sizlere her gece özür dileyerek soyluyorum inanılmaz gazim ve hafif karın ağrım oluyor sizlerdede var mı böyle seyler

2haftalik kanaman var dedi..tehlikeli alanda degil dedi ama parcali gelince aklimiz cikti sanki zaten surekli yatiyorum cnm sadece wc ve yemek icin kalkiyorum.gecer degil mi???
Geçer geçer sen hiç korkma zaten kalp atışı varsa bebeğin kurtulma şansı %90 derler. Benim kanama tam kesenin üzerindeydi beni çok korkuttular en tehlikeli yer orası düşme ihtimali çok yüksek diye. Kalbini ferah tut. Kahverengi lekeler gelir kumlu gibi zamanla o da azalıyor zaten

İyi geceler arkadaslar bisi sorcam sizlere her gece özür dileyerek soyluyorum inanılmaz gazim ve hafif karın ağrım oluyor sizlerdede var mı böyle seyler
Bende de aşırı gaz var,normalde sıkıntım olmaz bu konuda ama bu aralar çok fazla gazdan dolayı karın ağrısı oluyor benimde

Evet eveet cnm aynen suan kumlu gibi aynen dedigin gbi kahverengi gibi geliyor.ayyy cnm icime su serptin inan dediklerinle ❤sen suan kac haftaliksin cnm?Rabbim bizlere bagislasin ins.

Evet eveet cnm aynen suan kumlu gibi aynen dedigin gbi kahverengi gibi geliyor.ayyy cnm icime su serptin inan dediklerinle ❤sen suan kac haftaliksin cnm?Rabbim bizlere bagislasin ins.
Allah'ın izniyle geçip gider korkma senbende 9 haftanın içindeyim şu sıra mide bulantilariyla uğraşıyorum. 1 kaybim var kese gelişmediği için kürtaj olmuştum şimdi daha sakin yaklaşıyorum inşallah sağlık la alırız kucagimiza

Sabah bulantinmi war cnim yoksa gun icindemi oluyor??gecmis olsun cnim.inssaglikla aliriz kucagmza.

Herkese merhaba Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Biz ilk beta hcg de 36,34 sonrakinde 171.0 gördük daha sonra 27 Ekim de 5 Hafta 1 günlük olduğunu öğrendik ultrasonda kesemizi gördük kalp atışları için gün sayıyoruz.

Gecmis olsun canim benimde 15 gun lekem oldu ama kanama alani yoktu sebebi bilinemedi bol bol dinlen iyi olur Allahin izniyle Rabbim sana bagislasin insallah

Kizlar günaydın size bir sey sorucam... Herkes sabah bulantilarindn sikayetci benimse öğlen gibi başlıyor aksama sogru geçiyor bende mi anornallik var bi de bugün hicbir bulanti mide yanmasi hicbisey yok sizin de böyle hic bulanti yasamadiginiz günler oluyor mu??

Ben hic yaşamiyorum ne sabah ne aksam ne gece ne gunduz. Doktora sordum normal mi diye tabiki dedi her beden ayni tepkiyi vermez hamilelikte dedi icim rahatladi. Ama zaten benim annemin de ilk 3 ay hic bulantisi olmamis mesela. 3. Aydan sonra baslamis 9. Aya kadar kusmuş elmayla beslenebilmis sadece midesi bisey almiyormus

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine uzan devamlı pek iş yapma hareket etme fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…