2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Istanbullu bayanlar hele bi toplaşın beni dinleyin.size türkiyede gelmiş geçmiş anlattığımda vay be keşke banada böle doktor denk gelse dediği bi doktor önereceğim.yaşadığım yer düzenin ilçesi 3 yıl önce op.dr Semra Özer adında duayen bi kadın doğumcu buradaki bütün gebelerin başına gelen en güzel şey oldu kendisi normal doğum destekçisi ödül almış bi doktor.bi çok çalışması var normal doğumlu ilgili.burada 5 aylık kurs verdiler daulalar eşliğinde hatta kimimize doğuma daula bile eşlik ettin...vs.devlet hastanesinde böyle ilgili bi doktor bulmak zor.şimdi Semra özet hanım istanbulda bahçelievler devlet hastanesinde başhekim yardımcısı bi araştırın isterseniz inanın ben 300 km den ona gidesim var çünkü şimdiki doktorla pek anlaşamadık

Anladm cnm o ck onemli deil bebege gore tam olcum yapılabiliormus. zaten haftami bnmde herkes farkli dio cnrtesi 5+4 cikmisti bgun 5+5 :)) .Benm gbi oluota iyi sonuc almana ck sevndm bna da unut oldn. Saglikla kucagina almak nasip olur insallah

amin ins canim doktor 30 yillik tecrubeme dayanarak soyluyorum %99 dusukle sonuclanacak %1ihtimal gelisir dedi kalp atimi vardi ama cok dusuktu sagliksiz gebeliktir dedi inatla yavrum tutunmaya calisti dun bi doktor 11 mm olcerken keseyi bugun baska doktor 19 mm olctu zamana birakmak en iyisi ama bende sabredemiyorum kac doktor gezdiysem hepsi baska sonuc verdi.

Aynen cnm oyle de br ihtimal var diye okumustum ama o kese kucuk cocuk buyuk olmasndan kaynakliymis sonrdab duzelenler olms gerci her dr ayninimi dior bna drlern hatalarni saydirtma okdr cokki bna yaptklri yanlslr baska drler ne dior tek br dr diosa inanma insallah Rabbim saglik versn kese okdr farkli cikmasi ck ilginc

Canım ben de hiç böyle bilmezdim :) ama Allah bir daha nasip ederse ki inşaaallaaah eder.. O zaman 8.haftaya kadar gitmeyeceğim ve 12.hafta ya kadar kimseye söylemeyeceğim
Bnde aynini dedm bgun esime en az 7. Haftada gdecegm diye 8e sayanablrsem ck dha ii tbi insallah nasip olurda. Cevreye solemeklede hata ettm ama napaym nasip artk

usg sonuçları yanıltıcı canım sen satına göre hareket et, oğlumda doğumum sata göre 14 ekimken ultrasona göre kasımın ortaları gözüküyordu çocuğum hep geri çıkıyordu ama sonuç olarak oğlum 9ekimde doğdu ve ultrasonda çıkan ölçümlerinin tam tersiydi asla ve asla ultrasona bel bağlamayın

kendisinin facebookta sayfası var oğluma hamileyken sürekli takip ediyordum ve onlar sayesinde doğum korkumu yenmiştim

canim %1 ihtimal veren doktor gelismeye basladi dedi kan pihtilasmasi sorumu var bende o duruma bagladi sagliksiz olsa gelismezdi dedi risk normal gebelerde ne kadarsa sendede okadar dedi baska doktor anomolili ihtimali var ilerleyen haftalarda test yaptirin dedi baska bi doktor yapisal olabilir keseyle bebek arasinda 5 mm lik fark olmasi gelisimi icin yeterli dedi yabanci bi kac sitedede okudum kesenin kucuk olmasiyla kaynaklanan dusuklerle anomoli riski cok dusuk yaziyordu bekleyip gorecegiz ama sanirim kese bebek uyumsuzlugundan kaynaklanan sorunlar aradi fark felan kapanabiliyormus.

Bendede var canim bel agrisi progesteron kullanıyorum bende düşük demedi dr bende 5 haftalık oldum sizinkalp atışı duyuldu mu

Ben günde iki tane türk kahvesi içiyorum zararı varmidir işte çalışırken içiyorum

Allahin izniyle bsey olmaz insallah zaten ilk uc ay gecince hersy daha da netlesio zmnla tabkide busekilde olmak ck can skici ama hayrlisiyla kucagina aldgnda butun skbtilrin gececek insallah Rabbim saglikli evlatlr nasip etsin. Bn ole ck duydum cock yasamaz diyenleri bile ana hersy Allahtan bekleyip sabredip dua edecegiz insallah hersy cok gzl olur zor ama sonucu gzl olsn insallah

ins canim doktor umutlu bakalim hayirlisi rabbim hayirli haber bekleyen herkese yardim etsin kucaklarimizi bos birakmasin ins..

Kizlar benimde size önerebilecegim özel de ama bir doktor var dünya iyisi pozitif ve isinin ehli bir bayan beylikdüzü medilife selda örnek hanimoglu mukemmel bir doktor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…