- 27 Aralık 2015
- 316
- 547
- 53
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #5.401
Evet sen de bastırdın mi beta hcg 'ye benim doktor 5 haftadan fazla demişti geçen hafta acaba üstüne mi adet gördüm yoksa çoğul gebelik miAYNI TARIHDEYIZ SUAN 4+6 OLUYORUZ DIMI BENIMDE 25 EYLULK SON ADETIM
Anladım canım ama kese görmeyince de Allah korusun dış gebelik midir nedir bilmeden kafaya göre de iğne olmak ne kadar doğru olur onu da bilemedim ama eğer olursa gebelik ilerde bunu mutlaka doktorumla konuşurum.. Teşekkür ederimbende keseyi gorunce basladim bunda su an kese yeteri kadar buyumuo bebek kalp atislari normale dondu kizimda beta sonucuyla hemen o gun baslamistik her bunyede farkli etti ettigini arastirmistim doktoruma danistim evt igneye gec kalmis olabiliriz direnc baslams olabilir dedi aklinda bulunsun tekrar gebe kalinca hemen basla igneye keseyi bekleme damarlarda direnc olusuo bebege duzgun kan akisi giymeyince dayanamio kalp atisi duruo.
İnşallah en yakın zamanda bebegini hayirlisiyla kucağına alırsın Allah dualarını kabul etsin. Çok zor canım ama elinden de bir şey gelmez nasip boylemiş. kendini çok yipratmamaya çalış.Evt canım duyulmadı.. Sadece 1 gebeliğimde bikaç gün devam edip durdu tekrar.. Hiç düşük olmadı hep kürtaj oldu
Allah razı olsun canımİnşallah en yakın zamanda bebegini hayirlisiyla kucağına alırsın Allah dualarını kabul etsin. Çok zor canım ama elinden de bir şey gelmez nasip boylemiş. kendini çok yipratmamaya çalış.
Anladım canım ama kese görmeyince de Allah korusun dış gebelik midir nedir bilmeden kafaya göre de iğne olmak ne kadar doğru olur onu da bilemedim ama eğer olursa gebelik ilerde bunu mutlaka doktorumla konuşurum.. Teşekkür ederim
Evt canım haklısın ben tedavili gebeliğimde transferle birlikte başlamıştım.. Ama sonra 6. haftanın başında kanamam olunca doktor kesmişticanim igneye gebelik oncesi baslayan bile var rahimin kan akisi rahatlasin die cok korkulcak durum degildir die dusunuyorum cunku neticede onuda doktorlar veriyor bence denemekte fayda var.
benimde öyle olduydu ama karpuzu çok tüketmiştim doktor karpuz yapıo demekki suyu diyodu sorun yaşamadım ama nasıl içicem bilmiyorum içim almıyor midemi bulandırıyor çok...
ne güzel zorla da olsa 3lt içebiliyorsunuz...
Gunlerimiz ayni canim hosgeldin bende persembe gidecegim gorebilirsem eger bebegi ve kalp atislarini gormeye..Merhaba,
Geciken adet ile yapılan test sonucu belli ki hamileyim. Perşembe günü ilk ultrasona gideceğim ve umarım kendisiyle tanışacağız.
Hesaplara bakılırsa ilk bebişimi 25 haziran’da kucağıma alacağım. Tavsiye üzerine hemen buraya geldim
canım şuan bebeğin crl si kaç biliyor musun?
canım şuan bebeğin crl si kaç biliyor musun?
canım inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benm bebeğim zor görüldü o yüzden sordumGeçen hafta 15mm civarıydı.
Benimde mide yanmam war geceleri o zaman benide rahatsiz eder mandalinaMandalina beni mahvetti midem yandı
Merhaba,
Geciken adet ile yapılan test sonucu belli ki hamileyim. Perşembe günü ilk ultrasona gideceğim ve umarım kendisiyle tanışacağız.
Hesaplara bakılırsa ilk bebişimi 25 haziran’da kucağıma alacağım. Tavsiye üzerine hemen buraya geldim
canım inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benm bebeğim zor görüldü o yüzden sordum
benm 9 haftada 6 haftalık olarak 4 mm görüldü . bu hafta olacak yani durum çok vahimSiz kaçıncı haftadasınız, benim 7.haftada böyle görüldü.
benm 9 haftada 6 haftalık olarak 4 mm görüldü . bu hafta olacak yani durum çok vahim
canım kontrollere özele mi gidiyorsun ? bir istesene dr undan folad testi . folik asit seviyene göre 2 günde bir verir ya da kesebilirsin der belki ...zaten alıp alacağımız 1 haftaya kadar sanırım
Yok cnm bi kere gittim o da devletti 8 kasima randevu aldm baska bi doktora anlaticam iste rahatsiZliklarimi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?