- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #5.361
AYNI TARIHDEYIZ SUAN 4+6 OLUYORUZ DIMI BENIMDE 25 EYLULK SON ADETIMHayırlı olsun :) benimde kontrolüm var kalp atışı için hiç ultrasonla bakılmadı ilk bakılcak son adet tarihim 23 eylül 26 ekimde ama beta hcg 1540 cıktı sizin ne kadar cıktı acaba bende ikiz gebelikden suphelniyirun merak da ediyorum k. BAkmayin uzun oldu :)
Evt canım duyulmadı.. Sadece 1 gebeliğimde bikaç gün devam edip durdu tekrar.. Hiç düşük olmadı hep kürtaj olduCanım kalp atışı hiç mi duyulmadı ? Dusuklerin nedeni bulundu mu ?
Bende medicalparkta yuliya dostere gidiyorum ama hastaneden ayriliyo muayenehaneye geciyo randevu almaya calisiyorum mesajlarima cevap vermiyo kac gun oldu ben de bi sogudum. bahar celeni bana tavsiye etmediler sezaryen taraftari diye o yuzden onu hic dusunmedim.Medicalparkta bahar çelen var oğlumda bir kere gitmiştim tatlı bi bayandı şimdi tavsiye üzerine tekrar ona gidicem
İnşallah canım güzel haberler vermeyi çok isterim.. Ama sanırım o duruşum hep olucak bundan sonra da çünkü ne yazıkki kötü tecrübelerim beni bu hale getirdi ne kadar iyi ne kadar kötü bilemiyorum ama belki de kötüye alışmak iyi değildirgibigibiyim canım senin tavrın , duruşun zaten ...durun bakalım kendimi alıştırmıyorum şu andı ..iyi ki de öyle imiş . duygularını frenleyebilen bir duruşun vardı , helal olsun .
Çok çok üzüldüm tabii .. senden güzel haberler bekliyorum mutlaka ...bi gün bi tarihte ... bana mutlaka yaz ...
İns canım çok saol.Rabbim sizlere de saglıkli sihhatli evlatlar versin.geçmişi okudum ...şimdi tablodaki güncellemeleri geçireceğim ...
gibigibiyim canım senin tavrın , duruşun zaten ...durun bakalım kendimi alıştırmıyorum şu andı ..iyi ki de öyle imiş . duygularını frenleyebilen bir duruşun vardı , helal olsun .
Çok çok üzüldüm tabii .. senden güzel haberler bekliyorum mutlaka ...bi gün bi tarihte ... bana mutlaka yaz ...
U Umudumbitmedi_ canım rüyan beni çok etkiledi . Rabbim inşallah dualarının yüzü suyu hürmetine , yarın sana güzel haberler verir ... belki gelişmiştir ..belki hemen bundan sonra sağlıklı o rüyandaki gibi tatlı mı tatlı bir evladın olacaktır
CANIM peki atmaya başlayıp durması neden olur ki olacak inşallah böyle düdüğü çok olanlar muska yaptırıyor etrafta hiç denedin miEvt canım duyulmadı.. Sadece 1 gebeliğimde bikaç gün devam edip durdu tekrar.. Hiç düşük olmadı hep kürtaj oldu
Aynen canım 5 gündür bende de akıntı oluyo.bi gün duruyor bi daha başlıyor.simdi de hafif kırmızı oldu.off çok korkuyorumcanımmm ben senin gibiyim korkma :) 5.haftadan beri bitmeyen kahverengi akıntım var.bakalım ne zaman bitecekbende de doktor bi sıkıntı görmedi her hafta iğne oluyorum ve progestan kullanıyorum üstelik.
canım merhaba benim kalp atışı duyuldu. başka bişi yok sanırım...
canım ben e kalbini duydum çok şükür :...
Kalp atisi goruldu
Kalp atisi duyuldu 10 gun once. Bugun de kontrole gitcez insaALLAH hayirli haberler alirim
Kızlar bende bugün doktora gittim, çok şükür kese ve kalp atımı göründüyanlız rahmin ters dedi doktor, ilk defa böyle birşey duydum, bazen böyle durumlarda düşük olabiliyor dedi, sende olacak diye birşey yok dedi kafam karıştı, böyle bir şey duyan var mı aranızda.
HAZİRAN ANNESİ | Yaşı | Yaşadığı İl | SAT tarihi | Tahmini Doğum Tarihi | Cinsiyet | Kaçıncı Çocuk | Notlar |
Yok canım denemedim pek inanmıyorum öyle şeylere herşey kısmet duamızı ediyoruz Allah kabul ederse.. vardır herşeyde bir hayır..CANIM peki atmaya başlayıp durması neden olur ki olacak inşallah böyle düdüğü çok olanlar muska yaptırıyor etrafta hiç denedin mi
Aynen canım 5 gündür bende de akıntı oluyo.bi gün duruyor bi daha başlıyor.simdi de hafif kırmızı oldu.off çok korkuyorumcanımmm ben senin gibiyim korkma :) 5.haftadan beri bitmeyen kahverengi akıntım var.bakalım ne zaman bitecekbende de doktor bi sıkıntı görmedi her hafta iğne oluyorum ve progestan kullanıyorum üstelik.
Evt canım duyulmadı.. Sadece 1 gebeliğimde bikaç gün devam edip durdu tekrar.. Hiç düşük olmadı hep kürtaj oldu
İnşallah canım güzel haberler vermeyi çok isterim.. Ama sanırım o duruşum hep olucak bundan sonra da çünkü ne yazıkki kötü tecrübelerim beni bu hale getirdi ne kadar iyi ne kadar kötü bilemiyorum ama belki de kötüye alışmak iyi değildirŞu an bitkin hissediyorum kendimi korunmayı falan planlıyorum ama bakalım zaman herşeyin ilacıdır belki de fikirlerim değişir.. Allah yeniden güç verir içime yeniden denemek için
İns canım çok saol.Rabbim sizlere de saglıkli sihhatli evlatlar versin.
Benim ilk doğumum normaldi zübeyde hanımda yapmıştım. Zübeyde de yine doktorum var hem devlete hem özele gidicem hamilelik süresince. O yüzden doğumu da duruma göre ayarlayacağım. Umarım gönlünüze göre bir dr bulursunuzBende medicalparkta yuliya dostere gidiyorum ama hastaneden ayriliyo muayenehaneye geciyo randevu almaya calisiyorum mesajlarima cevap vermiyo kac gun oldu ben de bi sogudum. bahar celeni bana tavsiye etmediler sezaryen taraftari diye o yuzden onu hic dusunmedim.
tabi canım teşekkür ederim
bende 1.lik4 kilo almışım (tabi kilo alımım da en büyük etken sigarayı bırakmak oldu )
Surekli ac olan ben degilim galiba kilo aliyorummmmm
İğne kullanmadan önce onlara bakılmıştı canım o zaman bile normal sınırlardaydı hepsi.. Bilemiyorum yaa artık ne yapabilirim gerçekten bilemiyorum sanırım hiçbişey de gelmiyo içimdenacaba ignenin dozu yeterli gelmiyor olabilirmi kanama zamanina pihtilasma suresine falan bakildimi
İnşallah canım güzel haberler vermeyi çok isterim.. Ama sanırım o duruşum hep olucak bundan sonra da çünkü ne yazıkki kötü tecrübelerim beni bu hale getirdi ne kadar iyi ne kadar kötü bilemiyorum ama belki de kötüye alışmak iyi değildirŞu an bitkin hissediyorum kendimi korunmayı falan planlıyorum ama bakalım zaman herşeyin ilacıdır belki de fikirlerim değişir.. Allah yeniden güç verir içime yeniden denemek için
bebeğin boyunu biliyor musun?7+2 yiz bugün bugün duyduk canım
İğne kullanmadan önce onlara bakılmıştı canım o zaman bile normal sınırlardaydı hepsi.. Bilemiyorum yaa artık ne yapabilirim gerçekten bilemiyorum sanırım hiçbişey de gelmiyo içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?