- 9 Ekim 2017
- 209
- 557
- 23
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #5.341
canımmm ben senin gibiyim korkma :) 5.haftadan beri bitmeyen kahverengi akıntım var.bakalım ne zaman bitecekMerhaba kızlar nasipse bende haziran annesi olacağım ama bi haftadır kahverengi akıntı Geliyor doktor iğne ve Protestan verdi iki gün durdu tekrar ediyor bugün doktora gözüktü bi sıkıntı gözükmüyor dedi ama ben hala korkuyorum wc gitmeye korkar oldum benim gibi olan var mi,acaba aranızda
çok üzüldüm canım inşallah Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip eder inşallah.. gönlüne göre olsun herşey
Sen de sgaol canim benim ALLAH yardimcimz olsunSu zaten gece gunduz elimden dusmuyor suyu cok sewerim balik haftada bir yiyorum cevizle mandalinaya agirlik wermem gerek o zaman insallah canm cok saol
Kizlarr bi cevap verin lutfen agrim devam ediyor
Medicalparkta bahar çelen var oğlumda bir kere gitmiştim tatlı bi bayandı şimdi tavsiye üzerine tekrar ona gidicemMerhabalar ben mayis annesiyim bu bolumde Bursadan cok kisi oldugunu gordum doktorumu degistirmeyi dusunuyorum. Bursada kimlere gidiyorsunuz memnun musunuz?
İkisini de sağlıcakla kucaklarsınız inşallah :)Herkese merhaba bugün ilk dr kontrolüm vardı.kalp atışını da duyalım diye 6 haftayı beklemiştik.büyük bir sürprizle karşılaştıkiki kese görünüyor biz tabi şok.açıkcası hiç beklemiyorduk benim ikinci hamileliğim ve hiç bir tedavi yok allah vergisi.iki hafta sonra gelmemizi istedi kalp atışları için bakalım hayırlısı artık allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Şuan emziriyorum ama bırakıriyorum artk bugün 1 kez emzirdim bu hafta bitiricem inşallah hem canım yanıyor hemde düşük tehlikesi olur diye korkuyorumBebişin var emziyor musun anlamadım kuzu kusura bakma dalayım ama konuya direk
Meme uçlarına dokunmakla oksitosin salgılanır o da doğumu başlatan hormondur zaten emzirilmez o yüzden aslında
Oksitosin miktarı düşük olduğu birşey olmaz diyen çok dr var ama risk işte bence almaya değmez
Birkaç arkadaşım şnat etmişti emziricem diye lekelenmeleri kanamaları oldu bıraktılar
Ama sen annesin en iyisini sen bilirsin
Hayırlı olsun :) benimde kontrolüm var kalp atışı için hiç ultrasonla bakılmadı ilk bakılcak son adet tarihim 23 eylül 26 ekimde ama beta hcg 1540 cıktı sizin ne kadar cıktı acaba bende ikiz gebelikden suphelniyirun merak da ediyorum k. BAkmayin uzun oldu :)İkisini de sağlıcakla kucaklarsınız inşallah :)
Herkese merhaba bugün ilk dr kontrolüm vardı.kalp atışını da duyalım diye 6 haftayı beklemiştik.büyük bir sürprizle karşılaştıkiki kese görünüyor biz tabi şok.açıkcası hiç beklemiyorduk benim ikinci hamileliğim ve hiç bir tedavi yok allah vergisi.iki hafta sonra gelmemizi istedi kalp atışları için bakalım hayırlısı artık allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Herkese merhaba bugün ilk dr kontrolüm vardı.kalp atışını da duyalım diye 6 haftayı beklemiştik.büyük bir sürprizle karşılaştıkiki kese görünüyor biz tabi şok.açıkcası hiç beklemiyorduk benim ikinci hamileliğim ve hiç bir tedavi yok allah vergisi.iki hafta sonra gelmemizi istedi kalp atışları için bakalım hayırlısı artık allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Bobrekten yani yanlardan basliyorsa bobreklerinde sknti olablir yani kum tas dusurme gibi.su icebiliyor musun
Günaydın kızlar malesef üzülerek aranızdan ayrılıyorum kalp atımı yok bebeğin gelişimi yok..Ausencia canım beni listeden çıkarabilirsin çarşamba günü kürtaj oluyorum.. İnşallah hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın Dualarım hep sizlerle olucak kızlar
Canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin sağlıkla yeniden evlat sahibi olursun inşallah
Canım kalp atışı hiç mi duyulmadı ? Dusuklerin nedeni bulundu mu ?kesem 20 mm cnm yani büyümeye devam ediyo ama bebek 3-4 mm bile değil malesef büyüklüğü bi süredir değişmedi 7+5 im şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?