2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canımmm ben senin gibiyim korkma :) 5.haftadan beri bitmeyen kahverengi akıntım var.bakalım ne zaman bitecek bende de doktor bi sıkıntı görmedi her hafta iğne oluyorum ve progestan kullanıyorum üstelik.

Herkese merhaba bugün ilk dr kontrolüm vardı.kalp atışını da duyalım diye 6 haftayı beklemiştik.büyük bir sürprizle karşılaştıkiki kese görünüyor biz tabi şok.açıkcası hiç beklemiyorduk benim ikinci hamileliğim ve hiç bir tedavi yok allah vergisi.iki hafta sonra gelmemizi istedi kalp atışları için bakalım hayırlısı artık allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kahverengi ve telve gibi lekelenmesi olan arkadaslar eger crinone jel yani dusuk onleyici jel kullananiniz varsa onlar ayni bu sekilde lekelenme yapiyor genelde.ben biraktim kuruldum progestani aksamlari fitil olarak kullandim doktorumun tavsiyesiyle tabiki.simdilerde o da asiri akinti ve enfeksiyon yapti agizdan aliyorum sabah aksam artk akintim da bayaa azald

Merhabalar ben mayis annesiyim bu bolumde Bursadan cok kisi oldugunu gordum doktorumu degistirmeyi dusunuyorum. Bursada kimlere gidiyorsunuz memnun musunuz?
Medicalparkta bahar çelen var oğlumda bir kere gitmiştim tatlı bi bayandı şimdi tavsiye üzerine tekrar ona gidicem

İkisini de sağlıcakla kucaklarsınız inşallah :)

Şuan emziriyorum ama bırakıriyorum artk bugün 1 kez emzirdim bu hafta bitiricem inşallah hem canım yanıyor hemde düşük tehlikesi olur diye korkuyorum

İkisini de sağlıcakla kucaklarsınız inşallah :)
Hayırlı olsun :) benimde kontrolüm var kalp atışı için hiç ultrasonla bakılmadı ilk bakılcak son adet tarihim 23 eylül 26 ekimde ama beta hcg 1540 cıktı sizin ne kadar cıktı acaba bende ikiz gebelikden suphelniyirun merak da ediyorum k. BAkmayin uzun oldu :)

]İkisini de sağlıcakla kucaklarsınız inşallah :)[/QUOTE]
Hayırlı olsun :) benimde kontrolüm var kalp atışı için hiç ultrasonla bakılmadı ilk bakılcak son adet tarihim 23 eylül 26 ekimde ama beta hcg 1540 cıktı sizin ne kadar cıktı acaba bende ikiz gebelikden suphelniyirun merak da ediyorum k. BAkmayin uzun oldu :)

Canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin sağlıkla yeniden evlat sahibi olursun inşallah

Kızlar, doktordan dönüyorum.. Bulantılarımdan bahsettim, gün boyu var, su içemiyorum, dünden beri üç bardak içmişimdir herhalde.. Bende bulantı yoktu, iki gündür var sağolsun.. Neyse doktor Vinalac diye bir ilaç verdi.. İçerisinde diğer B vitaminleri, E vitamini, Fe, folik asit gibi içerikler bulunuyormuş, bulantına iyi gelir dedi.. Ayrıca folik asit kullanmana da gerek kalmaz dedi.. Bilginiz olsun..
@Ausencia bugünde, ultrasonda deriiiiiiiinn den gelen bir ses duydum.. Doktor kendince birşey yapıyor sanmıştım bir baktım doktorun gözleri dolmuş, meğer bebeğimin kalp sesiymiş.. Rabbim bağışlasın inşallah, hepimizinkini..

Uykusuzlukkk

ilk kez sabah ezanına kadar uyamadım .... sıcaaaak .... kusma ... eşimde şaşırdı ...gece gece kusman olmazdı diyor .

Sıcağın , o ateş basmalarının nedeni ; kan hacmimizin artıyor olması ... tam bu haftalarda %50 artış ..elbet vücut ısısına da yansıyor ...

Bulantılarım hep var biliyorsunuz ama kusma yeni başladı ..bugün de devam ...

Yemek görmek dahi istemiyorum ... yoğurt , peynir , galeta ... ki iştahım daha düne kadar iyiydi ...

Her dönem kendi içinde bir değişik .

Sabahta 3 saatlik uyku ile kalktım ..

İşler vardı . Şimdi oturdum şükür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…