2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
:) kanama olmasında ben razıyım canım sinir bozucu resmen.ama böyle bebek gibi bakilmak da fena değil:)

Kanama hareket edince mi oluyor ki? Benim de kahverengi lekelenmeler oldu,bitti simdi. Heralde yerlesme kanamasyidi ama benim

Boswer sende yazma daha fazla diger topige Allah herkesin kalbine gore wersin
Bna jotu kelimeler kullandilr cvp yazmak zornda kaldim topikte herkes yazar hamileside negatif alanida gun sayanida dha bnu blmiolr anlayamadikr bturlu yapck bsy yk. Aynen cnm herkes gnlundeki nasip oksn insallah

Ayy senin ki ne güzelmiş valla ya :)) ben aşermiyorum galiba hani böyle yemezsem gözümün önünden gitmeyecek dereceye gelmiyor ama yinede laf arasında söyleyince olsa da yesem diye düşünüyorum :)
Yaa ben çiğ köfte sayikliyorum ağzım sulandi bak :) eşim de çok baharatlı diyo yedirmiyo çiğ köfte aserecegim hiç aklıma gelmezdi

Yaa ben çiğ köfte sayikliyorum ağzım sulandi bak :) eşim de çok baharatlı diyo yedirmiyo çiğ köfte aserecegim hiç aklıma gelmezdi
Biyerde cig kofte yenilmemesi gerek diye bsey gordm sanki yksa mercimek koftesmydi ona da emn deilm ama yalan bilgide olblr :))

Folik asit testi mi var canım nasıl bildiniz.ay yok mercimek kesmiyor çiğ köfte istiyorum
Evet cnm bn eskiden baktirmistm yuksek cikmisti smdi hamilelk olusunca yine baktiraym bi dedm yuksekmis yine hatta bukez daha yuksek cikti dr gittim dun hemen brk dedi brktm folikasiti. Aaa snde ck nazlisin cnm :))) 9 ay esin yandi :)))

ben oğlumda nerdeyse 9 ay çiğ köfte yedim komagene benim sayemde zengin oldu :)) kimse benim kadar abartamaz eminim yani sende canının isteğini geçirecek kadar yesen bişey olmaz baharatlar da aşırıya kaçılmadığı sürece zarar vermez canım içinde kalmasın ye yani

Evet cnm bn eskiden baktirmistm yuksek cikmisti smdi hamilelk olusunca yine baktiraym bi dedm yuksekmis yine hatta bukez daha yuksek cikti dr gittim dun hemen brk dedi brktm folikasiti. Aaa snde ck nazlisin cnm :))) 9 ay esin yandi :)))
bi sorayım doktora belki baktirmam gerekir benimde

Yaa bi parça yiyorum ama sonra yine canım istiyo sonra yine.hele acı turşu yedirmiyo benim adam anam baharatlı yapmasalar az:)

Benim gibi karın ağrısı yaşayan var mı ayaklarım mı üşüyor bilmiyorum bugün
Yaa bi parça yiyorum ama sonra yine canım istiyo sonra yine.hele acı turşu yedirmiyo benim adam anam baharatlı yapmasalar az:)
peki eşin yapmaz mı basit bişey zaten hatta içine ektsradan ceviz badem filan ezip koyarsınız baharatını filan az koyarsınız

Ay hiç elinden gelmez. acı istiyo canım erkek mi ne benim sipa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…