- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #5.041
Ay bana ev yemekleri geliyo.ofg çiğ köfte bi canım istiyo ki off :)
:) kanama olmasında ben razıyım canım sinir bozucu resmen.ama böyle bebek gibi bakilmak da fena değil:)
Galiba ikiz annesi üçüncüye hamileUcuz galiba
Bna jotu kelimeler kullandilr cvp yazmak zornda kaldim topikte herkes yazar hamileside negatif alanida gun sayanida dha bnu blmiolr anlayamadikr bturlu yapck bsy yk. Aynen cnm herkes gnlundeki nasip oksn insallahBoswer sende yazma daha fazla diger topige Allah herkesin kalbine gore wersin
Yaa ben çiğ köfte sayikliyorum ağzım sulandi bak :) eşim de çok baharatlı diyo yedirmiyoAyy senin ki ne güzelmiş valla ya :)) ben aşermiyorum galiba hani böyle yemezsem gözümün önünden gitmeyecek dereceye gelmiyor ama yinede laf arasında söyleyince olsa da yesem diye düşünüyorum :)
Biyerde cig kofte yenilmemesi gerek diye bsey gordm sanki yksa mercimek koftesmydi ona da emn deilm ama yalan bilgide olblr :))Yaa ben çiğ köfte sayikliyorum ağzım sulandi bak :) eşim de çok baharatlı diyo yedirmiyoçiğ köfte aserecegim hiç aklıma gelmezdi
Bilmiyorum canım o gün çok ayakta kaldım belki ondan dedik doktor da yat deyince yattım.hala ara ara geliyo leke.srnin kaç gün sürdüKanama hareket edince mi oluyor ki? Benim de kahverengi lekelenmeler oldu,bitti simdi. Heralde yerlesme kanamasyidi ama benim
Evet canım çiğ köfte yasakBiyerde cig kofte yenilmemesi gerek diye bsey gordm sanki yksa mercimek koftesmydi ona da emn deilm ama yalan bilgide olblr :))
Bnm folikasitim tavan cikti oyuzdn demekki bna o da yasak :)))) sn mercimek ye bari cnm hic olmassa biraz icini sindirir belki :))Evet canım çiğ köfte yasaketsiz de baharatlı diye yasak mercimek faydalıymis folik asit deposu diyolar
Folik asit testi mi var canım nasıl bildiniz.ay yok mercimek kesmiyor çiğ köfte istiyorumBnm folikasitim tavan cikti oyuzdn demekki bna o da yasak :)))) sn mercimek ye bari cnm hic olmassa biraz icini sindirir belki :))
Evet cnm bn eskiden baktirmistm yuksek cikmisti smdi hamilelk olusunca yine baktiraym bi dedm yuksekmis yine hatta bukez daha yuksek cikti dr gittim dun hemen brk dedi brktm folikasiti. Aaa snde ck nazlisin cnm :))) 9 ay esin yandi :)))Folik asit testi mi var canım nasıl bildiniz.ay yok mercimek kesmiyor çiğ köfte istiyorum
ben oğlumda nerdeyse 9 ay çiğ köfte yedim komagene benim sayemde zengin oldu :)) kimse benim kadar abartamaz eminim yani sende canının isteğini geçirecek kadar yesen bişey olmaz baharatlar da aşırıya kaçılmadığı sürece zarar vermez canım içinde kalmasın ye yaniYaa ben çiğ köfte sayikliyorum ağzım sulandi bak :) eşim de çok baharatlı diyo yedirmiyoçiğ köfte aserecegim hiç aklıma gelmezdi
Evet cnm bn eskiden baktirmistm yuksek cikmisti smdi hamilelk olusunca yine baktiraym bi dedm yuksekmis yine hatta bukez daha yuksek cikti dr gittim dun hemen brk dedi brktm folikasiti. Aaa snde ck nazlisin cnm :))) 9 ay esin yandi :)))
Yaa bi parça yiyorum ama sonra yine canım istiyo sonra yine.hele acı turşuben oğlumda nerdeyse 9 ay çiğ köfte yedim komagene benim sayemde zengin oldu :)) kimse benim kadar abartamaz eminim yani sende canının isteğini geçirecek kadar yesen bişey olmaz baharatlar da aşırıya kaçılmadığı sürece zarar vermez canım içinde kalmasın ye yani
Bnm oncden sknti oldgu icin baktrdm yoksa nadirdir herlde yuksek cikan cnku genelde eksiklikboluor insanda bn turumn son ornegiyim hersym aksi :)))bi sorayım doktora belki baktirmam gerekir benimde
peki eşin yapmaz mı basit bişey zaten hatta içine ektsradan ceviz badem filan ezip koyarsınız baharatını filan az koyarsınızYaa bi parça yiyorum ama sonra yine canım istiyo sonra yine.hele acı turşuyedirmiyo benim adam anam baharatlı yapmasalar az:)
:) yuksek ligin belirtisi var mı acepBnm oncden sknti oldgu icin baktrdm yoksa nadirdir herlde yuksek cikan cnku genelde eksiklikboluor insanda bn turumn son ornegiyim hersym aksi :)))
Ay hiç elinden gelmez.Benim gibi karın ağrısı yaşayan var mı ayaklarım mı üşüyor bilmiyorum bugün
peki eşin yapmaz mı basit bişey zaten hatta içine ektsradan ceviz badem filan ezip koyarsınız baharatını filan az koyarsınız
Yok cnm bn gzlde beslenmem oyuzdn ck dusuktur diye dusunmstm ama fazla cikti bnde sasknm :)) uzun sure kullandm ocaktn beri belki ondan kaynaklidir bilemiorm:) yuksek ligin belirtisi var mı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?