• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
triplemom triplemom
Canım hangi hastanede 10. Haftadan cinsiyet öğrendin ben 7. Haftadayım eşim kontrolden çıkınca acaba cinsiyet belli olur mu diyo şimdiden
Hastaneden ziyade doktor önemli çünkü kemik yapısı na göre tahminde bulunuyorlar.
Banada küçük bir tıp merkezinde 11. Haftada kemik yapısı erkeğe benziyor dedi oğlum oldu :)

İnsallah hepmz saglikla kucagmza aldigmz gnleride knusuruz cnm. Lekeleri onemseme ck akici olmadikca cok insanda lekeler olmus skinti yk ama sakın kendni yorma ck ii dinlen drye gdincede tekrr kontrol olcn zten sna soler cok fazla kalkma insallah kisa zmnda bitecektir
Inşallah canım geçen hafta sağlıklı kese hiçbir şey yok korkma dedi.inslalah bu hafta da sorunsuz geçer. Dinleniyorum hiç kalkmiyorum valla :)

Inşallah canım geçen hafta sağlıklı kese hiçbir şey yok korkma dedi.inslalah bu hafta da sorunsuz geçer. Dinleniyorum hiç kalkmiyorum valla :)
İnsallah cnm gzl hberlerle dolar hep huralar :) dinlen tbki ozmn gececektir birde bol su ic insallah hersy yoluna grecek bizde rhatlatacagz braz daha

Kızlar dr.dan çıktım şimdi ne şanstır ki hep gittiğim doktorla başka bir doktor arasında kalıyordum bugün o doktur muayne etti kese de kanama yok ilişki kaynaklı olduğu için normal dedi bizim doktorumuz ilişkiyle alakalı hiç bir şey dememişti bu dr yasakladı ve progestan verdi sabah akşam.

Kızlar dr.dan çıktım şimdi ne şanstır ki hep gittiğim doktorla başka bir doktor arasında kalıyordum bugün o doktur muayne etti kese de kanama yok ilişki kaynaklı olduğu için normal dedi bizim doktorumuz ilişkiyle alakalı hiç bir şey dememişti bu dr yasakladı ve progestan verdi sabah akşam.
Canım bu süre ara ver ilişkiye.progesteron keser kanamani inşallah bol bol dinlen iş yapma.

Canım bu süre ara ver ilişkiye.progesteron keser kanamani inşallah bol bol dinlen iş yapma.

Yaa ben zararlı olduğunu bilsem hiç denemezdim bile, 12 hafta yasakmış hepinizi bilgisi olsun kimsenin başına gelmesin ne kadar üzüldüm anlatamam. Benim doktorum niye söylemedi bilmiyorum birde tahlil yapılıyormuş gebelere ilaç vermeden onuda yapmadı aslında çok ilgili ama bilemiyorum niye böyle yaptı.

Yaa ben zararlı olduğunu bilsem hiç denemezdim bile, 12 hafta yasakmış hepinizi bilgisi olsun kimsenin başına gelmesin ne kadar üzüldüm anlatamam.
Yasak değil canım sadece tedbir amaçlı ve düşük tehlikesi olanlara yasak.
Benim önceki gebeligimde doktor hiç bir sıkıntı yok ilk günden son gune ilişki olabilir demişti ama biz 9 ay boyunca asker arkadaşı gibi uyuduk :KK48:

Yaa ben zararlı olduğunu bilsem hiç denemezdim bile, 12 hafta yasakmış hepinizi bilgisi olsun kimsenin başına gelmesin ne kadar üzüldüm anlatamam. Benim doktorum niye söylemedi bilmiyorum birde tahlil yapılıyormuş gebelere ilaç vermeden onuda yapmadı aslında çok ilgili ama bilemiyorum niye böyle yaptı.
Canım geçmiş olsun bişey olmaz inşallah, açıkçası bende rahat geçiriyorum heralde ilişkiden de bişey olmaz diye düşünürken senin mesajını gördüm.. tedbiri elden bırakmamak gerek demek ki Allah korusun bebişlerimizi

Benim doktorum da söylemedi canım ama arkadaşım da aynı durumdan kanama geçirince bende dikkat ettim.olsun ilacını kullan korkma doktor bilir işini.progesteron vermiştir bende kullanıyorum hem jel hem kapsül halinde.ara ara geliyo leke canım sıkılıyor ama napalim dikkat edicez.doktor sıkıntı yok diyorsa sende düşünme normalmis internette çoğu kadın yazmış.

Canım geçmiş olsun bişey olmaz inşallah, açıkçası bende rahat geçiriyorum heralde ilişkiden de bişey olmaz diye düşünürken senin mesajını gördüm.. tedbiri elden bırakmamak gerek demek ki Allah korusun bebişlerimizi

Aynen bende öyle düşündüm buda hamileliğimi öğreneli 3. ilişkiydi ilklerinde birşey olmamıştı ama tedbirli olmak gerekiyormuş. Âmin ♡

Benim doktorum da söylemedi canım ama arkadaşım da aynı durumdan kanama geçirince bende dikkat ettim.olsun ilacını kullan korkma doktor bilir işini.progesteron vermiştir bende kullanıyorum hem jel hem kapsül halinde.ara ara geliyo leke canım sıkılıyor ama napalim dikkat edicez.doktor sıkıntı yok diyorsa sende düşünme normalmis internette çoğu kadın yazmış.

Progestan 200 mg verdi. Yok çok şükür yerimden bile kalkmam bundan sonra.

Aynen zaten hiç o işi düşünecek halim yok :KK70: çocuk sahibi olmak kolay mi biz hem acı çekelim hem onları mutlu edelim hem iş yapalım hem çocuk bakalım ee oldu :KK70:
Olan hep bize oluyor ;) benim 11 aylık bebeğim var bide daha yeni düzene girmiş ken yeniden hamile kaldım. Bak şimdi düşününce üzüldüm adama :KK48::skandal:

Aynen bende öyle düşündüm buda hamileliğimi öğreneli 3. ilişkiydi ilklerinde birşey olmamıştı ama tedbirli olmak gerekiyormuş. Âmin ♡

Progestan 200 mg verdi. Yok çok şükür yerimden bile kalkmam bundan sonra.
Yat yat hizmet etsin az da naz yap :D valla yatmak sıkıcı olsa da iş yapmamak çok güzel :sus:

Yasak değil canım sadece tedbir amaçlı ve düşük tehlikesi olanlara yasak.
Benim önceki gebeligimde doktor hiç bir sıkıntı yok ilk günden son gune ilişki olabilir demişti ama biz 9 ay boyunca asker arkadaşı gibi uyuduk :KK48:

Bende böyle biliyordum o yüzden birşey olmaz sandım. Birde sıkıntılı bir durum olsa doktora kontröle gittiğimizde söylerdi diye düşünüp rahat davrandım ama her halükarda tedbirli olmak gerekiyormuş.

Back