2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
56 ta hamile kaldım suan 59 kiloyum. Mide bulantısı ve istifradan bişey yiyemiyodum zaten. Bu 3 kilo nasıl geldi anlamadim acaba folik asit aldigim için mi? Bu gidişle doğuma kadar aşırı kilo alırım ben. Kızımda 20 Oğlumda 13 kilo almıştım

aynı beeeen .

56.5 la başladım ... 59.6 gördüm bu sabah ne oluyor hiç anlamıyorum

çok mu yiyorum , hayır .

ben yediklerimi yazıyorum .. oto kontrol olur diye günlüklere burda .. ama yok yani ...ibre sürekli yukarı çıkıyor ..ödem diye avunuyorum da .

bir de 9. hafta itibarıyla kan hacmimiz %50 artarmış ... ortalama 2.5 kilo eder bu da .... eeee almayanlar da oluyor

Allah oglunu sana bagislasin canim ikinciyi de hayirlisiyla saglikla dunyaya getirirsin insallah

Amin inşallah .. her birimiz şöyle ilk 3 ayı bir geçirsek ... kanama ..leke ..vs bitse gitse herkesten ... biraz daha rahatlasak koca göbeklerimizle gelip yazsak buraya :))

Saol canim deneyeyim benide eklermisin listeye ingilteredeyim sat 2 ekim tahmini dogum 9 haziran kalp atisini duyduk cok sukur

Amin inşallah .. her birimiz şöyle ilk 3 ayı bir geçirsek ... kanama ..leke ..vs bitse gitse herkesten ... biraz daha rahatlasak koca göbeklerimizle gelip yazsak buraya :))

Ayy evet ya daha az önce söyledim jel falan kullanıyoruz ya bitse artık şu ilaçlar göbekli göbekli hamileliklerimizi yaşasak doyasıya,yavaştan cinsiyetler belli olsa gelsek yazsak birbirimize

Bn kabizliktn ck cektim sabahlari ac karnina iki tane kayisi yiym uzerine bol su aksamda yemekden once iki kayisi uzerine bol su cok skur ii geldi birazda yuruom kayisi yedktn snra midem calkalanio :))
Bende kayisi yiyorum once faydasi oluyordu ama su aralar zorluyor beni surekli bi sanci war icimde rahatlasam biraz cok guzel olacak ya:)

En iyisi hiç tartilmamak ben hiç tartiua çıkmıyorum en son 57 idim

Bende kayisi yiyorum once faydasi oluyordu ama su aralar zorluyor beni surekli bi sanci war icimde rahatlasam biraz cok guzel olacak ya:)
bndede ilk zmn faydasi oluyordu sonra bir hafta tik yk fayda etmedi snra sabah ac karnina aksam ac karnina 2 tne yiyip uzerine en az 2bardak su ve 15 dkkbyuruyus yapiorm duzldi ck skur

Son düzenleme:
bndede ilk zmn faydasi oluyordu sonra bir hafta tik yk fayda etmedi snra sabah ac karnina aksam ac karnina 2 tne yiyip uzerine en az 2bardak su ve 15 dkkbyuruyus yapiorm duzldi ck skur
Bende deneyeyim onu ozaman bu arada diger topikteki bayanin yazdigini gordun mu insani zan altinda birakiyorlar gercekten uzuyorlar sanki biz goze sokma amaciyla ordaymisiz gibi

Bende deneyeyim onu ozaman bu arada diger topikteki bayanin yazdigini gordun mu insani zan altinda birakiyorlar gercekten uzuyorlar sanki biz goze sokma amaciyla ordaymisiz gibi
Suan tartisiom orda bu konu ile ilgili Allah bnm icimi bilio kul bilmese hic unrmda olmaz oyuzden sallamiorm onlari :)

Cumartesi gidiyorum canım ben:) sen hep önden hep önden az bekle
Bn tez canliym ya sabirsizim en sevmedgm huyum bu iste bnde 4 4 luk olamam elbet onuda bnden bekleme cnm :))) bakacz artk bn duyamassm sn cumrtesi buyyk ihtimal duyrsin ve bn sni takip ederm belki :) hem bn tam 6+0 olcm duyamam belkide

Bn tez canliym ya sabirsizim en sevmedgm huyum bu iste bnde 4 4 luk olamam elbet onuda bnden bekleme cnm :))) bakacz artk bn duyamassm sn cumrtesi buyyk ihtimal duyrsin ve bn sni takip ederm belki :) hem bn tam 6+0 olcm duyamam belkide
Ay inşallah duyarsin canım bende moral bulurum. Bu lekeler canımı çok sıktı yani bi an önce cumartesi gelse de yavrumun kalbini duysam rahatlığa.

Ay inşallah duyarsin canım bende moral bulurum. Bu lekeler canımı çok sıktı yani bi an önce cumartesi gelse de yavrumun kalbini duysam rahatlığa.
İnsallah hepmz saglikla kucagmza aldigmz gnleride knusuruz cnm. Lekeleri onemseme ck akici olmadikca cok insanda lekeler olmus skinti yk ama sakın kendni yorma ck ii dinlen drye gdincede tekrr kontrol olcn zten sna soler cok fazla kalkma insallah kisa zmnda bitecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…