- 1 Ekim 2017
- 292
- 441
- 23
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #4.941
Ausencia
merhabalar ben de yeni katildim araniza,herkese mutlu pazarlar..benim tüp bebek,adanadayim,son adet 20 eylül.ilk kontrolüme cumartesi gidecegim.henüz keseyi gormedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 3 4 gün önce benimde kanamam oldu ilişki kaynaklı değildi.istirahat dediler progesteron hap verdiler ben jel de kullanıyorum.suan hadis kahverengi ara ara geliyo.icini rahatlatmak istersen git.ama genelde oluyomus
Herhangi birşey kullanıyor musun canım progesteron içerikli. Ağrı yoksa kanaman kesildiyse korkma birşey yoktur inşallah.Benim hiç olmadı hatta günlük rutimlerime devam ettim rahattım baya, ama bugün böyle oldu çok korktum, sonra kalktım biraz yürüdüm devam edecek mi diye ama etmedi ağrım felan da yok. Ne yapacağımı bilmiyorum çok önemli birşey değilmiş internette öyle yazıyor ama ya keseye bir şey olduysa diyorum
aaa aynı ilde imişiz ... hangi doktora gidiyorsun ?Merhaba kocaeli son adet 19 eylül
Herhangi birşey kullanıyor musun canım progesteron içerikli. Ağrı yoksa kanaman kesildiyse korkma birşey yoktur inşallah.
Korkma canım benim arkadaşım da aynı sebepten kanaması oldu progesteron fitil vermişler.srn dinlen çok kalkma yarın bi görün için rahat etsin.birsey yoktur insallhHayır hiç bir şey kullanmıyorum keseyi daha geçen hafta gördük sağlıklı dedi doktorum, ilk gebeliğim ne düşüğüm ne de başka bir hamileliğim olmadı :/
Suan agridayim canım yaza kadar tayin için:) burda gidiyorum mecburen.aaa aynı ilde imişiz ... hangi doktora gidiyorsun ?
Korkma canım benim arkadaşım da aynı sebepten kanaması oldu progesteron fitil vermişler.srn dinlen çok kalkma yarın bi görün için rahat etsin.birsey yoktur insallh
Suan agridayim canım yaza kadar tayin için:) burda gidiyorum mecburen.
Benim hiç olmadı hatta günlük rutimlerime devam ettim rahattım baya, ama bugün böyle oldu çok korktum, sonra kalktım biraz yürüdüm devam edecek mi diye ama etmedi ağrım felan da yok. Ne yapacağımı bilmiyorum çok önemli birşey değilmiş internette öyle yazıyor ama ya keseye bir şey olduysa diyorum
o zaman Ağrı yazalım istersen ... hani gören arkadaşlar aynı ilde ise birbirleri ile doktor , hastane fikir alışverişind bulunur diye illeri not aldım ben ....
Bende İstanbulluyum aslen .... evlilik dolayısıyla 13 senedir Kocaelili oldum :))
bu ara uzanmalı gerilmeli iş yapma ... bir doktora gidersen için rahat eder ... progestan verirse ..hafif bir iç kanama varsa da toparlar ... bende kullandım .
Telaş yapma
CANIM ilk haftalar ilişki çok önerilmiyor kanamaya sebep olabiliyor . Herkes aynı değil ilişki bana da yasakBenim hiç olmadı hatta günlük rutimlerime devam ettim rahattım baya, ama bugün böyle oldu çok korktum, sonra kalktım biraz yürüdüm devam edecek mi diye ama etmedi ağrım felan da yok. Ne yapacağımı bilmiyorum çok önemli birşey değilmiş internette öyle yazıyor ama ya keseye bir şey olduysa diyorum
CANIM ilk haftalar ilişki çok önerilmiyor kanamaya sebep olabiliyor . Herkes aynı değil ilişki bana da yasak
Önemli değil canım bende de kanama oldu kanama devam etmiyorsa ve ağrı yoksa bi sorun yoktur. Ama bi süre ilişkiye girme doktora da mutlaka uğra progestan al bende kullandımYa canım benim çok rahat geçtiği için birşey olmaz diye düşündük
Önemli değil canım bende de kanama oldu kanama devam etmiyorsa ve ağrı yoksa bi sorun yoktur. Ama bi süre ilişkiye girme doktora da mutlaka uğra progestan al bende kullandım
Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah allah tamamına erdirsin
Ben de ben de benim İkizlerim var 3.çocuk oluyor tabi ondan sanırım yaş 32 sat 11 eylül isviçre kalp atışı duyuldu beklenen doğum 18 haziran
Kuzu bide ben sana yazmıştım ama görmedin sanırım..buradaki folik asitler 0.4 mg ve bende kalsiyum düşüklüğü olduğu için dr ye kalsiyum verir misiniz diye sordum ilk üç ay verilmez bebekte birikme yapar dedi.benim düşük olduğu halde verilmiyor sizler decavit kullanıyorsunuz bilemedim ben bir araştır istersen diye söyleyim dedim..
Kuzum bu topicte pcıs olup hap kullanıp hamile kalan ben varım bence doğaya aykırı durum benimkiydi ama oldu işte
Canım karanfili yağ şeklinde asla kullanma gerçek karanfil alıp birkaç sap çay bardaği kaynak suyun içine atacaksın ılıyınca suya pamuk batırıp onuda dişine bastıracaksın pamuk kurudukça ağrın geçene kadar yap.birde lavabo kenarında karbonat ve tuz karışımı su dursun sık sık diş fırçala ve her fırçadan sonra gargara yap.ama eğer yaptın ağrıya dayanamıyorsan acil servislerde lokal anestezinin iğne için olan sıvı formu var rica er onlardan bir şırınga içinde birkaç cc versinler pamuşa dök dişine bastır .ben ilk gebeliğinde son haftaya kadar diş eti ağrısı çektim diş eti temizliğine dair yaptırmadığım işlem kalmadı ama geçmedi o yüzden ekstra tecrübeliyim konuya dair.birde mutlaka 3.ayın tamamlanınca diş eti temizliği yaptır.dolgu dahil müdahale izni verilen tek tremestr 2. Çünkü o arayı kaçırma.diiş eti ve diş enfeksiyonları erken doğum sebebş zaten.
Yok öyle birley kuzum ya takılmayın bunlara ne olur.daha önce de söylemiştim vajinal usg ile 6 nın sonunda en erken kalp atışı görülür bakın duyulur demiyorum o konu tartışmalı.daha önce duyanların olması bunu değiştirmez normali olması gerekeni budur.ayrıca bu tamamen makine işidir bak şöle anlatayım.ben ikizlere gebeyken çok iyi çok bilinen bir perinataloga gidiyordum adam bana 10.haftada cinsiyet söyledi ve öyle oldu aynı makşna 4 boyutlu doppler yapabilen süper bir makşnaydı .ürtiket olduğum için 9.haftada develet aciline girip mecburen usg ye sokulan bana karından bakıp kalp atışı ggörülmüyor dediler vajinal baktılar zar zor var dediler sen benş düşün o sabah nasıl oldu bana .ertesi gün kendi dr me gittim güldü geçti açtı makineyi hiç yapmam ama rahatla dedi 3 boyutlu kalp gösterdi .
Biraz dinlen canım azalacaktır kanaman. Stres yapma kendine bebisin sagliklidir insallahCuma kontrole gidecektim eğer bir iki lekelenme daha olursa erken giderim olmazsa beklerim
Tamam canım ben hala kocaeliden kopamadim inşallah dönüş yapacağız yaza :) doğumum orda olur muhtemelen.o zaman iyi bi doktor tavsiyesi alırım sendeno zaman Ağrı yazalım istersen ... hani gören arkadaşlar aynı ilde ise birbirleri ile doktor , hastane fikir alışverişind bulunur diye illeri not aldım ben ....
Bende İstanbulluyum aslen .... evlilik dolayısıyla 13 senedir Kocaelili oldum :))