2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bu ara uzanmalı gerilmeli iş yapma ... bir doktora gidersen için rahat eder ... progestan verirse ..hafif bir iç kanama varsa da toparlar ... bende kullandım .

Telaş yapma
Progesteron verdikten kaç gün sonra geçti canım. Benim kahverengi ara ara lekelenme devam ediyor yatiryorm dinleniyorum bi surecte. Sikinti yok dedi doktor tabi ama yine de lekeler canımı sıkıyor

Ben bu gidisle 9 doguracam :))) tmm artk okumak yk kendi haline braktm yoksa siyirvam :)))) nasilsa hersey Allaha emnt

Kizlar neler yiyorsunuz nasil besleniyorsunuz yediklerimi sindiremiyorum haliyle kabizlik hazimsizlik karinda sanci yapiyor bunun icin ozel yaptiginiz bisey warmi yediginiz biseyler??
Bn kabizliktn ck cektim sabahlari ac karnina iki tane kayisi yiym uzerine bol su aksamda yemekden once iki kayisi uzerine bol su cok skur ii geldi birazda yuruom kayisi yedktn snra midem calkalanio :))

Merhaba anneler,, sizlere bi sorun olacak; temizlik işini nasıl hallediyorsunuz yani deterjan kullanmadan olmuyor özellikle çamaşır suyu, wc banyo mutfak çamaşır suyu kullanmadan temizlenmiyormuş gibi hissediyorum şimdi mutfaktan çıktım buram buram cif kokuyorum..

Sizler nasıl yapıyosunuz nasıl olcak bu iş, kullansam bi dert kullanmasam bi dert

Ne yazmış bakmadım ona neymiş alala. Hoş buldum bu arada.orda da yazışırız burda da :)
Cok uzun yazmis kisaca hamilelerin burda ne isi vr hamilelklerni gozumuze sokuolr gbi cmleler sanki hamile kalmamislrin kosesiymis gbi orasi snra baktm herkes buraya gelmis dedm herlde yazidn snra geldilr :)) hemnorda hem burda peşindeyim diosun :)))))

Ausencia merhabalar ben de yeni katildim araniza,herkese mutlu pazarlar..benim tüp bebek,adanadayim,son adet 20 eylül.ilk kontrolüme cumartesi gidecegim.henüz keseyi gormedim

hoş geldinnnnnnnn ve hayırlı olsun .... ne mutlu tedavi sürecin sonunda mucizenden haber almışsın

tabloya ekleyeceğim , yaş...ve kaçıncı çocuk ?

Benide ekler misin bu arada, sat 17 eylül, ilk gebelik, 22 yaş, ankara.

ekliyorum hemen canım

triplemom
Canım hangi hastanede 10. Haftadan cinsiyet öğrendin ben 7. Haftadayım eşim kontrolden çıkınca acaba cinsiyet belli olur mu diyo şimdiden

triplemom isviçreden aramızda :))

Tamam canım ben hala kocaeliden kopamadim inşallah dönüş yapacağız yaza :) doğumum orda olur muhtemelen.o zaman iyi bi doktor tavsiyesi alırım senden

tamamdır canım .... yaza bekliyoruz seni memlekete

Progesteron verdikten kaç gün sonra geçti canım. Benim kahverengi ara ara lekelenme devam ediyor yatiryorm dinleniyorum bi surecte. Sikinti yok dedi doktor tabi ama yine de lekeler canımı sıkıyor

2-3 gün sürdü ... sonra da çok hafif lekeler .. 1 hafta olmadan tamamen geçti

Hosgeldin cnm :)) sonnda buraya geldiniz :)) bak kiz neler yazdi orda devam edionz die bnde orya geliodm surekli :))))

orası neresi bakayım

Benimde öyle canım gün boyu sürekli mide bulantısı yaşıyodum ama doktoruma ilaç yazdırdım şimdi iyiyim çok şükür

Bir eylul meselesi diyeyim ozetle :))) gizli buraya yazmayayim :)))

Önemli değil canım bende de kanama oldu kanama devam etmiyorsa ve ağrı yoksa bi sorun yoktur. Ama bi süre ilişkiye girme doktora da mutlaka uğra progestan al bende kullandım
Benimde ilişki olmadığı halde kanamam oldu doktorum iğne verdi onu kullanıyorum bakalım

Hamile olup ordan çıkalım mı allah allah.herkese moral oluyo belki yazışmalar.zaten hesabı kapattım falan yazmış korkmuş alacağı cevaplardan:) ayipsin hiç ayrılmam peşinden:)takipteyim

Benimde ara ara kahverengi leke oluyor suan.kese sağlıklı dese de doktor lekeler tabiki sinirimi bozuyor:)

Hamile olup ordan çıkalım mı allah allah.herkese moral oluyo belki yazışmalar.zaten hesabı kapattım falan yazmış korkmuş alacağı cevaplardan:) ayipsin hiç ayrılmam peşinden:)takipteyim
Aynen bnce snden korktu :))) takip ederde bni bulur diye hahahahah :))) ayyyyy yetti gari biri bni gozetlio :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…