- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #4.961
Progesteron verdikten kaç gün sonra geçti canım. Benim kahverengi ara ara lekelenme devam ediyor yatiryorm dinleniyorum bi surecte. Sikinti yok dedi doktor tabi ama yine de lekeler canımı sıkıyorbu ara uzanmalı gerilmeli iş yapma ... bir doktora gidersen için rahat eder ... progestan verirse ..hafif bir iç kanama varsa da toparlar ... bende kullandım .
Telaş yapma
Benide ekler misin bu arada, sat 17 eylül, ilk gebelik, 22 yaş, ankara.
Canim bnde ankaradayim.Hangi hastaneye gidiyosn Nersinde oturysn ankaranin :) Hayiili olsun gebeligin :)
Biraz dinlen canım azalacaktır kanaman. Stres yapma kendine bebisin sagliklidir insallah
Ben bu gidisle 9 doguracam :))) tmm artk okumak yk kendi haline braktm yoksa siyirvam :)))) nasilsa hersey Allaha emntböyle bir bilgi ile hiç kafanı bulandırma yahu ...
sen muayene oldun ... dr yolunda her şey dedi .
tamamdır . gerisi kafa bulandırmak sadece
Lifli gıdalar tüket canım kabızlık için .
Yulaf ezmesi iyi bir seçenek .
yoğurtla yiyebilirsin
merhabalar ve hoş geldinnnnnnbizi buralarda çoook vitaminsiz görüyorlar bence ne buldularsa veriyorlar . araştıracağım
merhabalar ve hoş gelsin sendeekliyorum .. hangi ilden ? sat tarihi ... ?
Hosgeldin cnm :)) sonnda buraya geldiniz :)) bak kiz neler yazdi orda devam edionz die bnde orya geliodm surekli :))))
Bn kabizliktn ck cektim sabahlari ac karnina iki tane kayisi yiym uzerine bol su aksamda yemekden once iki kayisi uzerine bol su cok skur ii geldi birazda yuruom kayisi yedktn snra midem calkalanio :))Kizlar neler yiyorsunuz nasil besleniyorsunuz yediklerimi sindiremiyorum haliyle kabizlik hazimsizlik karinda sanci yapiyor bunun icin ozel yaptiginiz bisey warmi yediginiz biseyler??
Korkma canım inşallah birşey yoktur.leke kırmızı değilse ağrı da yoksa birsey yoktur inşallah. Icini rahatlatsin git bi görünİnşaAllah ya duâ eder misiniz lütfen şimdi lavaboya girdim akıntıyla karışık biraz leke geldi ben duramıycam gidicem doktora
Ne yazmış bakmadım ona neymiş alala. Hoş buldum bu arada.orda da yazışırız burda da :)Hosgeldin cnm :)) sonnda buraya geldiniz :)) bak kiz neler yazdi orda devam edionz die bnde orya geliodm surekli :))))
Cok uzun yazmis kisaca hamilelerin burda ne isi vr hamilelklerni gozumuze sokuolr gbi cmleler sanki hamile kalmamislrin kosesiymis gbi orasi snra baktm herkes buraya gelmis dedm herlde yazidn snra geldilr :)) hemnorda hem burda peşindeyim diosun :)))))Ne yazmış bakmadım ona neymiş alala. Hoş buldum bu arada.orda da yazışırız burda da :)
Ausencia merhabalar ben de yeni katildim araniza,herkese mutlu pazarlar..benim tüp bebek,adanadayim,son adet 20 eylül.ilk kontrolüme cumartesi gidecegim.henüz keseyi gormedim
Benide ekler misin bu arada, sat 17 eylül, ilk gebelik, 22 yaş, ankara.
triplemom
Canım hangi hastanede 10. Haftadan cinsiyet öğrendin ben 7. Haftadayım eşim kontrolden çıkınca acaba cinsiyet belli olur mu diyo şimdiden
Tamam canım ben hala kocaeliden kopamadim inşallah dönüş yapacağız yaza :) doğumum orda olur muhtemelen.o zaman iyi bi doktor tavsiyesi alırım senden
Progesteron verdikten kaç gün sonra geçti canım. Benim kahverengi ara ara lekelenme devam ediyor yatiryorm dinleniyorum bi surecte. Sikinti yok dedi doktor tabi ama yine de lekeler canımı sıkıyor
Hosgeldin cnm :)) sonnda buraya geldiniz :)) bak kiz neler yazdi orda devam edionz die bnde orya geliodm surekli :))))
hoş geldinnnnnnnn ve hayırlı olsun .... ne mutlu tedavi sürecin sonunda mucizenden haber almışsın
tabloya ekleyeceğim , yaş...ve kaçıncı çocuk ?
ekliyorum hemen canım
triplemom isviçreden aramızda :))
tamamdır canım .... yaza bekliyoruz seni memlekete
2-3 gün sürdü ... sonra da çok hafif lekeler .. 1 hafta olmadan tamamen geçti
orası neresi bakayım
Benimde ilişki olmadığı halde kanamam oldu doktorum iğne verdi onu kullanıyorum bakalımÖnemli değil canım bende de kanama oldu kanama devam etmiyorsa ve ağrı yoksa bi sorun yoktur. Ama bi süre ilişkiye girme doktora da mutlaka uğra progestan al bende kullandım
Hamile olup ordan çıkalım mı allah allah.herkese moral oluyo belki yazışmalar.zaten hesabı kapattım falan yazmış korkmuş alacağı cevaplardan:) ayipsin hiç ayrılmam peşinden:)takipteyimCok uzun yazmis kisaca hamilelerin burda ne isi vr hamilelklerni gozumuze sokuolr gbi cmleler sanki hamile kalmamislrin kosesiymis gbi orasi snra baktm herkes buraya gelmis dedm herlde yazidn snra geldilr :)) hemnorda hem burda peşindeyim diosun :)))))
Benimde ara ara kahverengi leke oluyor suan.kese sağlıklı dese de doktor lekeler tabiki sinirimi bozuyor:)hoş geldinnnnnnnn ve hayırlı olsun .... ne mutlu tedavi sürecin sonunda mucizenden haber almışsın
ekliyorum hemen canım
orası neresi bakayım
Kanamasız hamis yok galiba:) bizim minikler kolay değil diyolar :)Benimde ilişki olmadığı halde kanamam oldu doktorum iğne verdi onu kullanıyorum bakalım
Aynen bnce snden korktu :))) takip ederde bni bulur diye hahahahah :))) ayyyyy yetti gari biri bni gozetlio :)))Hamile olup ordan çıkalım mı allah allah.herkese moral oluyo belki yazışmalar.zaten hesabı kapattım falan yazmış korkmuş alacağı cevaplardan:) ayipsin hiç ayrılmam peşinden:)takipteyim
hoş geldinnnnnnnn ve hayırlı olsun .... ne mutlu tedavi sürecin sonunda mucizenden haber almışsın
ekliyorum hemen canım
Hosbulduk arkadasim insallah hepimiz saglikla bebelerimizi kucaklariz.ilk bebek canım yaş 34
orası neresi bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?