• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gebelik kesesi hergun 1mm buyumesi gerekiormus bnun aksi olup saglikli hamilelk geciren vrmi. Ben pazrtesi gtmistm 6 idi cumartesi gttm 8

Benim ilk hamileliğimde dış gebelik şüphesi vardı doktor 2 günde bir kan testi yaptırdı. Hatta ben günlerce ağlamıştım geç döllenme imiş. Adak bile adamıştık şimdi bizim minik 2 yaşında. Geç döllenmeden dolayı gözükmemiş ve haftası ile uyumlu olmayabilir. Bir de benim saptamam son adet tarihine göre ultrason değerlerini bulmaya çalışıyorlar ama halbu ki yumurtlama dönemi alınması laZım. Sonuçta döllenme o dönemde oluyor .

Yumurtlama donemimi nerden bulacaklar ki? Herkesin farkli sonucta

Kizlar neler yiyorsunuz nasil besleniyorsunuz yediklerimi sindiremiyorum haliyle kabizlik hazimsizlik karinda sanci yapiyor bunun icin ozel yaptiginiz bisey warmi yediginiz biseyler??

simdi kontrolden geldim kizlar %1 lik mucizem gelisim gostermis kesesi buyumus kalp atislari yukselmis rabbim hayirli haber bekleyen herkesin yardimcisi olsun.

Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah allah tamamına erdirsin :anneadayı::anneadayı:

düzenledim ilk sayfada canım :KK200:

Ben de ben de :halay:benim İkizlerim var 3.çocuk oluyor tabi ondan sanırım :KK48:yaş 32 sat 11 eylül isviçre kalp atışı duyuldu beklenen doğum 18 haziran

Kuzu bide ben sana yazmıştım ama görmedin sanırım..buradaki folik asitler 0.4 mg ve bende kalsiyum düşüklüğü olduğu için dr ye kalsiyum verir misiniz diye sordum ilk üç ay verilmez bebekte birikme yapar dedi.benim düşük olduğu halde verilmiyor sizler decavit kullanıyorsunuz bilemedim ben :KK33:bir araştır istersen diye söyleyim dedim..

Anladım teşekkür ederim. Olma ihtimali zayıf korunma var vs vs ama insan o %1 ihtimali düşündüğünde çıkdırıyor. Eşimde diyor insanlığın doğasına aykırı diye ama bilemiyorum işte

Kuzum bu topicte pcıs olup hap kullanıp hamile kalan ben varım bence doğaya aykırı durum benimkiydi ama oldu işte :skandal:
Kızlar nasılsınızzz ne zamandır takip edemedim sizleri. İş yoğunluğu diş ağrısı derken kaç gün geçti. Bildiğiniz bi diş ağrısı için Öner’iniz var mı doktorlar ilk 3 ay lık dönemde bişey yapamıyoruz diyorlar. Ölüyorum ağrıdannn :olamaz:

Canım karanfili yağ şeklinde asla kullanma gerçek karanfil alıp birkaç sap çay bardaği kaynak suyun içine atacaksın ılıyınca suya pamuk batırıp onuda dişine bastıracaksın pamuk kurudukça ağrın geçene kadar yap.birde lavabo kenarında karbonat ve tuz karışımı su dursun sık sık diş fırçala ve her fırçadan sonra gargara yap.ama eğer yaptın ağrıya dayanamıyorsan acil servislerde lokal anestezinin iğne için olan sıvı formu var rica er onlardan bir şırınga içinde birkaç cc versinler pamuşa dök dişine bastır .ben ilk gebeliğinde son haftaya kadar diş eti ağrısı çektim diş eti temizliğine dair yaptırmadığım işlem kalmadı ama geçmedi o yüzden ekstra tecrübeliyim konuya dair.birde mutlaka 3.ayın tamamlanınca diş eti temizliği yaptır.dolgu dahil müdahale izni verilen tek tremestr 2. Çünkü o arayı kaçırma.diiş eti ve diş enfeksiyonları erken doğum sebebş zaten.

Gebelik kesesi hergun 1mm buyumesi gerekiormus bnun aksi olup saglikli hamilelk geciren vrmi. Ben pazrtesi gtmistm 6 idi cumartesi gttm 8

Yok öyle birley kuzum ya takılmayın bunlara ne olur.daha önce de söylemiştim vajinal usg ile 6 nın sonunda en erken kalp atışı görülür bakın duyulur demiyorum o konu tartışmalı.daha önce duyanların olması bunu değiştirmez normali olması gerekeni budur.ayrıca bu tamamen makine işidir bak şöle anlatayım.ben ikizlere gebeyken çok iyi çok bilinen bir perinataloga gidiyordum adam bana 10.haftada cinsiyet söyledi ve öyle oldu aynı makşna 4 boyutlu doppler yapabilen süper bir makşnaydı .ürtiket olduğum için 9.haftada develet aciline girip mecburen usg ye sokulan bana karından bakıp kalp atışı ggörülmüyor dediler vajinal baktılar zar zor var dediler sen benş düşün o sabah nasıl oldu bana .ertesi gün kendi dr me gittim güldü geçti açtı makineyi hiç yapmam ama rahatla dedi 3 boyutlu kalp gösterdi .

Çocukları uyamayıp evde horon tepince insan bu saatte yazan tek ben varım herkes uyuyor ne güzel yav :halay::halay:
Deneyimli anneler bana bir deyiverin şimdi benim küçük baş lar 40 ından beridir uyumazlar 3 yaşındalar hala uyumazlar bu ne zaman düzelir yada düzelme ihtimali var mıdır :dua::dua:anason falan demeyin rakı seviyesine kadar geldik neredeyse xanax vermem lazım artık :dondurma::dondurma:pedgoga gittik kendi haliyle geçmesini bekleyeceksiniz öğretmeniz gereken uyanınca kendi kendine oynaması diyor (Bizde öyle kendi kendine diye bir olay yok tabi )dedi ama bunun kendi hali ne zaman şimdi annem 4 yaş düyor her yaşı böyle bir heves bekledim ama hiçbirşey düzelmiyor vallahi:işsiz::işsiz:

Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah allah tamamına erdirsin :anneadayı::anneadayı:

Ben de ben de :halay:benim İkizlerim var 3.çocuk oluyor tabi ondan sanırım :KK48:yaş 32 sat 11 eylül isviçre kalp atışı duyuldu beklenen doğum 18 haziran

Kuzu bide ben sana yazmıştım ama görmedin sanırım..buradaki folik asitler 0.4 mg ve bende kalsiyum düşüklüğü olduğu için dr ye kalsiyum verir misiniz diye sordum ilk üç ay verilmez bebekte birikme yapar dedi.benim düşük olduğu halde verilmiyor sizler decavit kullanıyorsunuz bilemedim ben :KK33:bir araştır istersen diye söyleyim dedim..

Kuzum bu topicte pcıs olup hap kullanıp hamile kalan ben varım bence doğaya aykırı durum benimkiydi ama oldu işte :skandal:

Canım karanfili yağ şeklinde asla kullanma gerçek karanfil alıp birkaç sap çay bardaği kaynak suyun içine atacaksın ılıyınca suya pamuk batırıp onuda dişine bastıracaksın pamuk kurudukça ağrın geçene kadar yap.birde lavabo kenarında karbonat ve tuz karışımı su dursun sık sık diş fırçala ve her fırçadan sonra gargara yap.ama eğer yaptın ağrıya dayanamıyorsan acil servislerde lokal anestezinin iğne için olan sıvı formu var rica er onlardan bir şırınga içinde birkaç cc versinler pamuşa dök dişine bastır .ben ilk gebeliğinde son haftaya kadar diş eti ağrısı çektim diş eti temizliğine dair yaptırmadığım işlem kalmadı ama geçmedi o yüzden ekstra tecrübeliyim konuya dair.birde mutlaka 3.ayın tamamlanınca diş eti temizliği yaptır.dolgu dahil müdahale izni verilen tek tremestr 2. Çünkü o arayı kaçırma.diiş eti ve diş enfeksiyonları erken doğum sebebş zaten.

Yok öyle birley kuzum ya takılmayın bunlara ne olur.daha önce de söylemiştim vajinal usg ile 6 nın sonunda en erken kalp atışı görülür bakın duyulur demiyorum o konu tartışmalı.daha önce duyanların olması bunu değiştirmez normali olması gerekeni budur.ayrıca bu tamamen makine işidir bak şöle anlatayım.ben ikizlere gebeyken çok iyi çok bilinen bir perinataloga gidiyordum adam bana 10.haftada cinsiyet söyledi ve öyle oldu aynı makşna 4 boyutlu doppler yapabilen süper bir makşnaydı .ürtiket olduğum için 9.haftada develet aciline girip mecburen usg ye sokulan bana karından bakıp kalp atışı ggörülmüyor dediler vajinal baktılar zar zor var dediler sen benş düşün o sabah nasıl oldu bana .ertesi gün kendi dr me gittim güldü geçti açtı makineyi hiç yapmam ama rahatla dedi 3 boyutlu kalp gösterdi .
:KK36::KK36::KK36: Vay be makinaya bak keske yaygnlastirsalar onu helenki devlet de ilk ozele gtmesem kesen yk dick vr diom incdeb bsy gordm sanki dio bni telaslandirdi aynen oyle cnm tamamen makina meselesi Allah bagislasn evlatlarını bnde takilmicm artk hicbsye hersy deisiklik gostereblr bliom da ilk bebek olacağından insan biraz daha korkuyo acemilik insallah hepmz sağlıkla kucagimiza aliriz

:KK36::KK36::KK36: Vay be makinaya bak keske yaygnlastirsalar onu helenki devlet de ilk ozele gtmesem kesen yk dick vr diom incdeb bsy gordm sanki dio bni telaslandirdi aynen oyle cnm tamamen makina meselesi Allah bagislasn evlatlarını bnde takilmicm artk hicbsye hersy deisiklik gostereblr bliom da ilk bebek olacağından insan biraz daha korkuyo acemilik insallah hepmz sağlıkla kucagimiza aliriz

Takılma kuzum çokta inceleyip deşelememek lazım aslında..bana annem su testisi su yolunda kırılır bu kadar okumak araştırmak ben görmedim duymadım başına iş açıyorsun dedi durdu hakkatende başıma gelmedik kalmadı 32.haftada saçma sapan doğurdum.düşün bebenin kolu usg de kısa çıkmış diye down çocuk kesin tamam diye sabahlara kadar uyumadığımı biliyorym :silah::KK53:kese boyutunun fln mm si önemli değilki normal sınırlar içinde mi değil mi dr tamam sorun yok dedi mi demedi aslolan bunlar.o kadar erkenki burada herkesin gebeliği her - duruma açığız hayırlısıyla 3 ayı bşr tamamlasak mis olcak..

Yumurtlama donemimi nerden bulacaklar ki? Herkesin farkli sonucta
Bazıları o günü özenle takip ettikleri için.neyse ki dün gece 2 bardak ada çayı içmiştim şimdi adet oldum :))))) çok şükür Rabbim sizlere hayırlı Doğum nasip etsin . Sağlıklı sıhhatli

Takılma kuzum çokta inceleyip deşelememek lazım aslında..bana annem su testisi su yolunda kırılır bu kadar okumak araştırmak ben görmedim duymadım başına iş açıyorsun dedi durdu hakkatende başıma gelmedik kalmadı 32.haftada saçma sapan doğurdum.düşün bebenin kolu usg de kısa çıkmış diye down çocuk kesin tamam diye sabahlara kadar uyumadığımı biliyorym :silah::KK53:kese boyutunun fln mm si önemli değilki normal sınırlar içinde mi değil mi dr tamam sorun yok dedi mi demedi aslolan bunlar.o kadar erkenki burada herkesin gebeliği her - duruma açığız hayırlısıyla 3 ayı bşr tamamlasak mis olcak..
Aynen cok okumaktn kaynaklanio birde bazilri kesn bilgi gbi yazmis insann kafasni karistirio bnde okumayi brktm zten en azndn kalp atsina kadr okumayacgm hcbsy :))) iyice paranoyak oldum kendi haline biraktim smdi insallah hersy gzl okur aynen ilkbuc ay gecse rahatlayacam ama daha birbucuk ayim vr bnm :)) sn yine dha iisin :))

böyle bir bilgi ile hiç kafanı bulandırma yahu ...
sen muayene oldun ... dr yolunda her şey dedi .
tamamdır . gerisi kafa bulandırmak sadece

Kizlar neler yiyorsunuz nasil besleniyorsunuz yediklerimi sindiremiyorum haliyle kabizlik hazimsizlik karinda sanci yapiyor bunun icin ozel yaptiginiz bisey warmi yediginiz biseyler??

Lifli gıdalar tüket canım kabızlık için .
Yulaf ezmesi iyi bir seçenek .
yoğurtla yiyebilirsin

merhabalar ve hoş geldinnnnnn :KK49: bizi buralarda çoook vitaminsiz görüyorlar bence :KK12: ne buldularsa veriyorlar . araştıracağım :KK200:

Ausencia Ausencia merhaba aranıza yeni katıldım bende :) yaşım 27 ilk Bebek ve keseyi gördük şükür :nazar:

merhabalar ve hoş gelsin sende :KK200: ekliyorum .. hangi ilden ? sat tarihi ... ?

Kızlar yardım eder misiniz :( çok özür dileyerek söylüyorum sabah ilişkiden sonra çok az pembe renkli kanamam oldu şuan yatıyorum devam etmiyor çok tedirginim 5 haftalık daha bebeğim bişey olmuş mudur hastaneye gitmeli miyim :(

böyle bir bilgi ile hiç kafanı bulandırma yahu ...
sen muayene oldun ... dr yolunda her şey dedi .
tamamdır . gerisi kafa bulandırmak sadece

Lifli gıdalar tüket canım kabızlık için .
Yulaf ezmesi iyi bir seçenek .
yoğurtla yiyebilirsin

merhabalar ve hoş geldinnnnnn :KK49: bizi buralarda çoook vitaminsiz görüyorlar bence :KK12: ne buldularsa veriyorlar . araştıracağım :KK200:

merhabalar ve hoş gelsin sende :KK200: ekliyorum .. hangi ilden ? sat tarihi ... ?
Merhaba kocaeli son adet 19 eylül :anneadayı:

Kızlar yardım eder misiniz :KK43: çok özür dileyerek söylüyorum sabah ilişkiden sonra çok az pembe renkli kanamam oldu şuan yatıyorum devam etmiyor çok tedirginim 5 haftalık daha bebeğim bişey olmuş mudur hastaneye gitmeli miyim :KK43:
Canım 3 4 gün önce benimde kanamam oldu ilişki kaynaklı değildi.istirahat dediler progesteron hap verdiler ben jel de kullanıyorum.suan hadis kahverengi ara ara geliyo.icini rahatlatmak istersen git.ama genelde oluyomus

Back