2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım 3 4 gün önce benimde kanamam oldu ilişki kaynaklı değildi.istirahat dediler progesteron hap verdiler ben jel de kullanıyorum.suan hadis kahverengi ara ara geliyo.icini rahatlatmak istersen git.ama genelde oluyomus

Benim hiç olmadı hatta günlük rutimlerime devam ettim rahattım baya, ama bugün böyle oldu çok korktum, sonra kalktım biraz yürüdüm devam edecek mi diye ama etmedi ağrım felan da yok. Ne yapacağımı bilmiyorum çok önemli birşey değilmiş internette öyle yazıyor ama ya keseye bir şey olduysa diyorum

Herhangi birşey kullanıyor musun canım progesteron içerikli. Ağrı yoksa kanaman kesildiyse korkma birşey yoktur inşallah.

Herhangi birşey kullanıyor musun canım progesteron içerikli. Ağrı yoksa kanaman kesildiyse korkma birşey yoktur inşallah.

Hayır hiç bir şey kullanmıyorum keseyi daha geçen hafta gördük sağlıklı dedi doktorum, ilk gebeliğim ne düşüğüm ne de başka bir hamileliğim olmadı :/

Hayır hiç bir şey kullanmıyorum keseyi daha geçen hafta gördük sağlıklı dedi doktorum, ilk gebeliğim ne düşüğüm ne de başka bir hamileliğim olmadı :/
Korkma canım benim arkadaşım da aynı sebepten kanaması oldu progesteron fitil vermişler.srn dinlen çok kalkma yarın bi görün için rahat etsin.birsey yoktur insallh

Suan agridayim canım yaza kadar tayin için:) burda gidiyorum mecburen.

o zaman Ağrı yazalım istersen ... hani gören arkadaşlar aynı ilde ise birbirleri ile doktor , hastane fikir alışverişind bulunur diye illeri not aldım ben ....

Bende İstanbulluyum aslen .... evlilik dolayısıyla 13 senedir Kocaelili oldum :))

bu ara uzanmalı gerilmeli iş yapma ... bir doktora gidersen için rahat eder ... progestan verirse ..hafif bir iç kanama varsa da toparlar ... bende kullandım .

Telaş yapma

Benide ekler misin bu arada, sat 17 eylül, ilk gebelik, 22 yaş, ankara.

bu ara uzanmalı gerilmeli iş yapma ... bir doktora gidersen için rahat eder ... progestan verirse ..hafif bir iç kanama varsa da toparlar ... bende kullandım .

Telaş yapma

Doktoruma yazdım gitmemi isterse gideceğim. Hepinize teşekkür ederim. İyi ki kk var, yoksa bu endişeli anlar da nasıl rahatlardık bilmiyorum.

CANIM ilk haftalar ilişki çok önerilmiyor kanamaya sebep olabiliyor . Herkes aynı değil ilişki bana da yasak

Önemli değil canım bende de kanama oldu kanama devam etmiyorsa ve ağrı yoksa bi sorun yoktur. Ama bi süre ilişkiye girme doktora da mutlaka uğra progestan al bende kullandım

Çok şükür ağrı da yok kanama da. Zaten çok az pembe renkliydi. Randevum cuma günü ama dr bi konuşuyum belki bekleyemem o zamana kadar görünmekte fayda var gibi.

Tamam canım ben hala kocaeliden kopamadim inşallah dönüş yapacağız yaza :) doğumum orda olur muhtemelen.o zaman iyi bi doktor tavsiyesi alırım senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…