• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sizin testte pozitif mi çıktı ? yarın acile gideceğim kan testi için

Evet benim pozitifti, ben 12 gun gecikmeden sonra yaptim.
O testler yaniltabilir diyorlar ama genelde dogru cikiyor Yine de kanina baktir tabii, kan verince adet gelmesi de hizlaniyormus, en azindan o ise de yarar

Evet benim pozitifti, ben 12 gun gecikmeden sonra yaptim.
O testler yaniltabilir diyorlar ama genelde dogru cikiyor Yine de kanina baktir tabii, kan verince adet gelmesi de hizlaniyormus, en azindan o ise de yarar
Anladım teşekkür ederim. Olma ihtimali zayıf korunma var vs vs ama insan o %1 ihtimali düşündüğünde çıkdırıyor. Eşimde diyor insanlığın doğasına aykırı diye ama bilemiyorum işte

Herkese merhaba, doktora gittim.
Gecen hafta kesenin ici bostu.bu hafta dolmus,kalp atisi da var ama cok az.
Belki dururmus, belki devam edermis.bu arada 7+5 ama haftasiyla uyumlu degilmis.gec dollenme dicez ya da dusuk olacak.bir hafta sonra tekrar gitcem.beklemek cok kotu.ztn 1 hafta zor gecmisti
Benim ilk hamileliğimde dış gebelik şüphesi vardı doktor 2 günde bir kan testi yaptırdı. Hatta ben günlerce ağlamıştım geç döllenme imiş. Adak bile adamıştık şimdi bizim minik 2 yaşında. Geç döllenmeden dolayı gözükmemiş ve haftası ile uyumlu olmayabilir. Bir de benim saptamam son adet tarihine göre ultrason değerlerini bulmaya çalışıyorlar ama halbu ki yumurtlama dönemi alınması laZım. Sonuçta döllenme o dönemde oluyor .

Son düzenleme:
Allah gönlüne göre versin ..

Sana kendimden örnek vereyim de moral olsun :))

26 da evlendim ... sanki çok erkenmiş gibi ... 4 yıl bebek düşünmedik ... 30 un son demlerinde oğlumu kucağıma aldım ....

Şİmdi 38 ..doğum zamanı nasipse 39 olacağım :süslü: 2. çocuk .... eşim diyor ki ; bu gazla bizden 3. de gelir mi :rolleyes:
canim bende 37 deyim dogurunca 38 ve bu 3.gebeligim hic aklima gelmezdi.ol deyince oluyormus

Bugün inanamayacağım bişey yaptım az önce. Canım acayip kuru soğan çekti. Isıra ısıra elma gibi yedim:KK43:

:( bu neden yahu ?

Afiyet bal şeker olsun .... kuru soğan şifadır ... antiseptiktir .. çok iyi yapmışsın ..:kk77::kk77:

canim bende 37 deyim dogurunca 38 ve bu 3.gebeligim hic aklima gelmezdi.ol deyince oluyormus

aynen öyle arkadaşım .. biz niyetlendik ... ama açıkcası bu kadar aradan sonra acaba mı derken hooop oldu bile ..

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin :KK200:

Kaç yaşında senin çocuklar ? benim oğlum 8 yaşında

Kızlar nasılsınızzz ne zamandır takip edemedim sizleri. İş yoğunluğu diş ağrısı derken kaç gün geçti. Bildiğiniz bi diş ağrısı için Öner’iniz var mı doktorlar ilk 3 ay lık dönemde bişey yapamıyoruz diyorlar. Ölüyorum ağrıdannn :olamaz:

Kızlar nasılsınızzz ne zamandır takip edemedim sizleri. İş yoğunluğu diş ağrısı derken kaç gün geçti. Bildiğiniz bi diş ağrısı için Öner’iniz var mı doktorlar ilk 3 ay lık dönemde bişey yapamıyoruz diyorlar. Ölüyorum ağrıdannn :olamaz:

geçmiş olsun çok canım ..diş etlerinin en zayıfladığı dönem gebelik .

karanfil .. karanfil çiğne ya da yağını pamukla bastır .. çok faydalı

geçmiş olsun çok canım ..diş etlerinin en zayıfladığı dönem gebelik .

karanfil .. karanfil çiğne ya da yağını pamukla bastır .. çok faydalı

Oy kuzum evet karanfil yağını duydum ama denemedim. Akşamdan beri karanfil ağzımda hiçte sevmiyorum tadını Allahım yardımcımız olsun. Hepsi bebişlerimiz için

Oy kuzum evet karanfil yağını duydum ama denemedim. Akşamdan beri karanfil ağzımda hiçte sevmiyorum tadını Allahım yardımcımız olsun. Hepsi bebişlerimiz için

aynen canım ... Aminnnnn ... kışta geliyor ..iyi bakalım kendimize ilaçsız atlatalım şu dönemi .

karanfil güzeldir yahu ..sen al yağını ihmal etme

İyi geceler sevgili haziran anneleri :)
Bulantiniz nasıl oluyor ? Benim çok fazla ama öyle sabahları değil gün içerisinde sürekli bulanık mide ve birak parfümü kutusunu görmek bile beni mahvediyor yemek yapma düşüncesi vs. Vs.
Önceki 2 gebelikte bulantı halsizlik hiçbir sıkıntım yoktu hamile değil gibiydim sanırım bu seferki çok yorucak

Geçmiş olsun canım, tuzlu su ya da sirkeli suyla gargara yapabilirsin, bir de çok ağrıyorsa hamilelikte parol kullanılabiliyor ağrı kesici olarak. Çok zor diş ağrısı da başa kulağa her yere vuruyor.
Bulantiniz nasıl oluyor ? Benim çok fazla ama öyle sabahları değil gün içerisinde sürekli bulanık mide ve birak parfümü kutusunu görmek bile beni mahvediyor yemek yapma düşüncesi vs. Vs.
Önceki 2 gebelikte bulantı halsizlik hiçbir sıkıntım yoktu hamile değil gibiydim sanırım bu seferki çok yorucak
iyi geceler, bulantı ben de yok şükürler olsun. Çok az midem dönüyor gibi oluyor ama bulantı diyecek kadar olmuyor. Tiksinme ve canımın bişeyi çok istemesi de olmuyor. Böyle olunca hamile olduğumu hissedemiyorum gibi. Amann yine de olmasın tabi :) İlk hamileliğimde de 5 ay çok rahattım..

aynı benim bulantı tarzım canım .
Sabah bulantıları değil ..gün boyu ... kusma yok ..sadece sürekli başı dönen bir mide :))
sanki bir iki lokma atıştırınca geçiverecek hissi ama hiç geçmiyor .

bende öncekinde sabah gelirdi , istifra ederdim her sabah .. bunda tüm gün ve çok yoruyor cidden ...hamdolsun .

Tarihlerimiz ayni hayirli olsun arkadasim Allah tamamina erdirsin ins.:anne:

Evet benim de 25 eylül. Henüz doktora gitmedim o yüzden çünkü ilkinde erken gittiğim doktor vajinal ultrason ile baktı. 7. Haftayı beklemek istiyorum doktor için 7-8 tane test yaptım evde o yüzden
Sen gittin mi canım kese gözüktü mü?

Folik asit hariç başka bişey kullanıyor muyduk? Sanki 5. Ayda vermişti doktor bana decaviti?

Geçmiş olsun canım, tuzlu su ya da sirkeli suyla gargara yapabilirsin, bir de çok ağrıyorsa hamilelikte parol kullanılabiliyor ağrı kesici olarak. Çok zor diş ağrısı da başa kulağa her yere vuruyor.

iyi geceler, bulantı ben de yok şükürler olsun. Çok az midem dönüyor gibi oluyor ama bulantı diyecek kadar olmuyor. Tiksinme ve canımın bişeyi çok istemesi de olmuyor. Böyle olunca hamile olduğumu hissedemiyorum gibi. Amann yine de olmasın tabi :) İlk hamileliğimde de 5 ay çok rahattım..

HEMDe çok zor ya evet diş ağrıs baş kulak her yere vuruyor gerçekten

Back