- Konu Sahibi Blackbluee1
- #49.181
Evet ya çok şükür gayet güzel gidiyo çok keyifli geçiyo bizimSlm bayanlar bebekleriniz nasıl zaman nasıl geçiyor yaa.4 ay sonra 2 yaşında olacagiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya çok şükür gayet güzel gidiyo çok keyifli geçiyo bizimSlm bayanlar bebekleriniz nasıl zaman nasıl geçiyor yaa.4 ay sonra 2 yaşında olacagiz.
Slm bayanlar bebekleriniz nasıl zaman nasıl geçiyor yaa.4 ay sonra 2 yaşında olacagiz.
aynen ama bizimkinin genel hali böyle, yaşamıma zombi olarak devam ediyorum2 haftadır hastalık ve uykusuzlukla geçiyor.. gece uyanıp bir daha uyumak istemiyor artık zombiye döndüm iş yerinde
aynen ama bizimkinin genel hali böyle, yaşamıma zombi olarak devam ediyorum
bende sadece ben çocuğum böyle sanıyordum delirtiyor beni. Beyefendi artık kendi odasında da yatmıyor.Kızlar ben baş edemiyorum 3 aylık yoktu odasında yatırmaya başlamıştım 19 aylık oldu bütün emeğim çöp oldu.Öğlen bile oturma odasında yatıyor yoksa 20 dkkada bir uyanıp odada olup olmadığımı kontrol ediyor![]()
Bende yeni yılın sabahında surprizle karşılaştım. şu an 11 haftalik hamileyim. bende aralarindaki yaşa takilmiyor değilimSelam kizlar dun ikinci gebeligimi ogrenndim.Supriz oldu bizede.Cunku simdilik dunumuyordm.Aralarindaki yaş farki bni tediegin ediyor ekim annesi olacagim insallah.Peki sizin cocuklarinzn arasinda kac yas fark var cok zorlanirmiyim
hayırlı olsun :) aralarında 2 yaş olması bence senin için (eğer 2. çocuk düşüncesi varsa tabi) ve çocukların paylaşımı için iyi olacak. benim 2 oğlum var 3 yaş var aralarında çok zorlanıyorum evet, kıskançlık oluyor evet ama 2.çocuk hep düşündüğüm için yaşları yakın olması önemliydi iki kardeş arasındaki paylaşımları açısındanSelam kizlar dun ikinci gebeligimi ogrenndim.Supriz oldu bizede.Cunku simdilik dunumuyordm.Aralarindaki yaş farki bni tediegin ediyor ekim annesi olacagim insallah.Peki sizin cocuklarinzn arasinda kac yas fark var cok zorlanirmiyim
hayırlı olsun :) aralarında 2 yaş olması bence senin için (eğer 2. çocuk düşüncesi varsa tabi) ve çocukların paylaşımı için iyi olacak. benim 2 oğlum var 3 yaş var aralarında çok zorlanıyorum evet, kıskançlık oluyor evet ama 2.çocuk hep düşündüğüm için yaşları yakın olması önemliydi iki kardeş arasındaki paylaşımları açısından
Bende yeni yılın sabahında surprizle karşılaştım. şu an 11 haftalik hamileyim. bende aralarindaki yaşa takilmiyor değilimbide sezeryanliyim nasil olacak simdiden karalar sarmaya başladı
![]()
yaaa kendim gibi birilerini gormek beni mutlu etti :) Ama sezeryanli olmana uzuldimRqbbim yardimcin olsun canm beraber buyirler
teşekkür ederim. sizin bebişte hayırlı olsun. ins Rabbim sag salim kucağımıza almayi nasip etsin
ins alışırsınız. bende bir kac hafta inanamadım gerci hala kendimi hamileymişim gibi hissetmiyorum. sizin ilk bebis kac yaşındaAminn ama bn hala alisamadim bu hamilelige dusundulce aglayasim geliyor :/ 4 gun oldu test yapali
ins alışırsınız. bende bir kac hafta inanamadım gerci hala kendimi hamileymişim gibi hissetmiyorum. sizin ilk bebis kac yaşında
ilk bebeklerimizin dogum gunleri yakınmış20 aylik cnm oglum Hala dr gitmedim bu hafta gidicem ins
ilk bebeklerimizin dogum gunleri yakınmış![]()
1 yıl 8 ay 4 günlükSenin ki kac aylik canm :)