Merhabalar, bende işteyken fırsat bulup giriyorum ama kimse yazmadığı için yazamıyorum :)
-Bende hiç düşünmezken bir anda hamile olduğumu öğrendim, bu kadar erken istemiyordum ama elbet bir kardeşi -olsun isterdim ondan çokta üzülmedim. Artık büyüyecekler bir şekilde. Ben bir kardeşi olması taraftarıyım açıkcası.
-Memeden çok şükür ki hiç zorlanmadan kendi kendine 26.ayında felan bıraktı, artık istemiyor hiç iyi ki. Hem hamilelik hem emzirme ilk dönemler çok yıprattı beni ama çözüldü sonunda.
-Konuşma gerçekten çocukla oluyor, bizim etrafımız da hiç çocuk yok ve konuşmuyor hala. H.sonu gelişim uzmanına götürücem bakalım ne diyecek. Her şeyi anlatıyor anlıyor ama kelimelere dökemedi henüz çocuğum.
-Ben bu yaz anne bebek oyunlarına katılmak çok istiyordum, kıştan bir yer araştırıp bulmuştum ama malesef korona girince gidemedik. Şu korona belası geçsin direk yarım günle başlatacağım kreşe. Biz evde yetemiyoruz artık çocuğa, babanne bakıyor o da yetemiyor tabi artık.
Bizde durumlar böyle, diğer arkadaşları da merak ediyorum açıkcası, girdikçe yazsalar keşke... :)