- Konu Sahibi Blackbluee1
- #49.201
Bu grubun kaderi hep aynı herhalde.
Hep sessizlik. Çok fazla kişi yazmıyor. Yazmayanlar arasında ben de varım. Fakat yazılanları okumak da hoşuma gidiyordu :) geçen süre içerisinde çocuk işi gerçekten aşırı zormuş dedim. Ortaya çıkarması, doğumu, bakması, uykusuz geceler... Varlıklarına hamdu senalar olsun. Tabi ki seviliyor. Fakat annelik çok zor yaaa. Gruptaki annelerin bazıları yeni hamileliğe adım atmış. Hayırla sonuçlansın inşallah. Yalnız yeni bir bebeğe cesaret etmek gerçekten büyük iş. Bazen kara kara düşünüyorum. Nasıl olur falan diye. Yani geçtiğin yollara geri dönmek gibi. Hem istiyorsun hem de nasıl olur deyip korku içine giriyorsun. Çoğu kadında vardır sanırım
Tabi bir de "kardeşsiz olmaz, tek mi kalacak" baskıları olduğu için insan daha bir ayrı düşünüyor. Yani kısacası kadınlık=fedakarlık. Annelik... Evet çok güzel ama çok zorrrr :)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Tabi bir de "kardeşsiz olmaz, tek mi kalacak" baskıları olduğu için insan daha bir ayrı düşünüyor. Yani kısacası kadınlık=fedakarlık. Annelik... Evet çok güzel ama çok zorrrr :)