Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım okudum mesajları çok üzüldüm gerçekten Rabbım imtihanlarini kolay eylesin inşallah acikcasi böyle olacağını hiç düşünmemiştim 😔😔 tuplerinde ne sorun vardı canim hidrosalpenks filan mi
Çok sağol canim . Ben bugün goguslerim biraz rahatlayınca suphelenmistim aslında 😔evet canım laparoskopi oldum biri alındı diğeri durruyor ama islevini bilmiyoruz umarım çalışıyordur

Çok sağol canim . Ben bugün goguslerim biraz rahatlayınca suphelenmistim aslında 😔evet canım laparoskopi oldum biri alındı diğeri durruyor ama islevini bilmiyoruz umarım çalışıyordur
Allahin mucizeleri bitmez canım çok duyuyoruz tek tüpüyle kalanlari kendinizi hazir hissettiğinde daha güçlü ayağa kalkacaksın inşallah evet çok zor gerçekten bizim de ne olacağımız belli değil benim de hafif derecede hidrosalpenks var bir tanesinde ameliyat olmadan denedik doktor değiştirdim sırf bu yüzden tup bebekte en önemli etken pes etmemek diyor doktorlar evet şu an olmadı ama belki 2. De belki 3. De olacak canim benim bu topikte de var şubatta olmayıp martta hamile kalanlar o yüzden tabiki de dinlen kafanı topla ama pes etme burada inşallah güzel haberlerini ver bize de ❤️

Allahin mucizeleri bitmez canım çok duyuyoruz tek tüpüyle kalanlari kendinizi hazir hissettiğinde daha güçlü ayağa kalkacaksın inşallah evet çok zor gerçekten bizim de ne olacağımız belli değil benim de hafif derecede hidrosalpenks var bir tanesinde ameliyat olmadan denedik doktor değiştirdim sırf bu yüzden tup bebekte en önemli etken pes etmemek diyor doktorlar evet şu an olmadı ama belki 2. De belki 3. De olacak canim benim bu topikte de var şubatta olmayıp martta hamile kalanlar o yüzden tabiki de dinlen kafanı topla ama pes etme burada inşallah güzel haberlerini ver bize de ❤️
Aminn inşallah canım çok teşekkür ederimm 💜

Kızlar sanki bana hayal gibi geliyor bu duygular normal galiba 😭 az önce sanki kendime geldim sevinçten ağladım Yarabbim sana sonsuz ♾️ şükürler olsun Amin dilerim kan testinde güzel bir değerle öğrenirim bu sefer sağlıcakla güzel bir yere yerleşmiş olsun sağlıcakla kucağıma Almak nasip olsun 🤲🥹💕🐣🐣

Canım kızlarım hepinize çok teşekkür 😍 ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için Rabbim kimseyi darda bırakmasın kucağını boş bırakmasın inşallah dilerim bu yolda olan tüm kardeşlerimin yüzü güler Rabbim herkesi evlat müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲🥹 herşeyden önce sağlıklı hayırlı güzel evlatlar olmaları Rabbim evlatlarımızı bize hayırlı kılsın bizleri de onlara hayırlı eylesin inşallah dilerim hayırlı güzel insan olsunlar inşallah Amin 🤲🫶 Rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah canlarım dualarım sizlerle inşallah yer gök dua 📿 üstüne kurulu bol bol dua 📿 edelim ben inanıyorum Rabbim vakti gelince herkese gönlündekini nasip edip hoşnut kılacaktır inşallah Amin 🤲🥹 her ne olursa olsun pes etmeyin hiçbir zaman vazgeçmeyin Allahım hepimizi güldürsün inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲🌹
Canım çok sevindim, çoookkk ama 🙏🏻❤️💕 bizim o kadar kahrımızı çektin, Allah da seni sevindirdi inşallah, hakkın ödenmez hep mutlu ol bebişlerinle inşallah 🙏🏻

Canım çok sevindim, çoookkk ama 🙏🏻❤️💕 bizim o kadar kahrımızı çektin, Allah da seni sevindirdi inşallah, hakkın ödenmez hep mutlu ol bebişlerinle inşallah 🙏🏻

Amin çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun ne demek kuzum birbirimize destek ve moral olduk çok şükür bugünlerimize Allahım sağlıcakla kucağımıza Almamızı nasip eylesin inşallah Amin dilerim bu yolda olan herkes sağlıklı hayırlı bir şekilde güzel pozitif haberler almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin 🤲🥰🥹

Kuzum transferden sonra iğne, fitil, hap vs kullanıyo musun

Evet canım Opu olduğumun gecesinden bellidir vajinal fitil kullandım sadece doktorum gebelik gerçekleşse de üç aya kadar kullacaksın dedi ama iğne vs kullanmıyorum şu an kendim hamile kalmışım gibi vücut öyle sanıyor birde folik asit içiyorum benim ki doğal gebelik 🤲🫶

Çok yoruldum yani 2025 i zihnen kapattım ben canım. 3 senedir nerdeyse aralıksız çabalıyorum 😔

Canımsın seni o kadar iyi anlıyorum ki emin ol yalnız 🙁 değilsin bu yolda 🥺
bu yolda en önemlisi pes etmemek lazım Allahım herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip eylesin inşallah biraz kafanı toparla kendine gel kendin isteyeceksin inşallah tekrar bu sürece girmeyi Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah sakın umudunu kaybetme dualarım seninle 🤲😢💕

Evet canım Opu olduğumun gecesinden bellidir vajinal fitil kullandım sadece doktorum gebelik gerçekleşse de üç aya kadar kullacaksın dedi ama iğne vs kullanmıyorum şu an kendim hamile kalmışım gibi vücut öyle sanıyor birde folik asit içiyorum benim ki doğal gebelik 🤲🫶
Ben de progestan fitil ve antibiyotik kullanıyodum opudan sonra. Yarın son günüm bakalım fitili bırakınca adet olursun birkaç güne demişti

Hadi inşallah dilerim bu sefer mucizen seninle olur Amin ben çift yaptım şu an kan test günüm 28 Nisan inşallah dilerim en azından birisi tutunmuştur Amin 🤲🥰
Güzel sonuçlarını bekliyoruz o zamann :anneadayı: İnşallah ikiside tutunmuş sıkı sıkı 💜 Belirtin vs birşey var mı hissettiğin farklı bir durum. Dinlenme sürecin nasıldı hareketsiz kaldım ilk transferimde bence korkumdan benim ondan mı olmadı diye içimi yiyor hep 🥲🥲🥲

Ben de progestan fitil ve antibiyotik kullanıyodum opudan sonra. Yarın son günüm bakalım fitili bırakınca adet olursun birkaç güne demişti

Ben fitil kullanırken regl olmuştum negatif olan tüp bebeğimde 🥲 hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz önemli olan pozitif olman vücudun rahat olsun stresten uzak dur kafanı doldurma inşallah Allahım yardımcın olsun bebeğinin sıkı sıkı tutunması için yardım etsin inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲🥰😘

Çok üzgünüm , geçmiş olsun. Benim de sağ tüpüm alındı geçen ay. Biraz ara verin üzülmeyin diyemem ama Allah’a teslim olup hayırlısı demek gerekiyor başına gelmeyince insan bilmiyor zaman en dayanılmaz acıları bile hafifletir bol sabır sükunet diliyorum.

Canımsın seni o kadar iyi anlıyorum ki emin ol yalnız 🙁 değilsin bu yolda 🥺
bu yolda en önemlisi pes etmemek lazım Allahım herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip eylesin inşallah biraz kafanı toparla kendine gel kendin isteyeceksin inşallah tekrar bu sürece girmeyi Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah sakın umudunu kaybetme dualarım seninle 🤲😢💕
Evet canım buranın en önemli şeyi de bu birbirimizi anlayabilmemiz yol arkadaşı olabilmemiz. İnşallah canım hep beraber 💜

Çok üzgünüm , geçmiş olsun. Benim de sağ tüpüm alındı geçen ay. Biraz ara verin üzülmeyin diyemem ama Allah’a teslim olup hayırlısı demek gerekiyor başına gelmeyince insan bilmiyor zaman en dayanılmaz acıları bile hafifletir bol sabır sükunet diliyorum.
Çok teşekkür ederim çok sağolun😔

Ben çok su içerim normalde ama bilmiyorum artık yarın deniyecem bidaha ilk idrarla bakalım çıkarsa belli olur bence 7.günde çıkmazsa da sağlık olsun deriz 28inde gider kan veririm hayırlısıyla ikinciye hazırlık yaparım napayım 😕
Dur canim ümitsiz olma benimde 6 günüm ben test yapmaya 3 gün başladım hala tık yok bende gün doğmadan neler doğar ümitsiz olma

Çok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun 🤲😭 Rabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin 🤲🥹❤️👼👼
Yaa çok sevindimmm 😍 burayı çok takip edemiyorum o yüzden yeni gordumm Rabb'im hayırlarla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍 bizim seninle test günümüz ayniydiii benim de çıkar mı ki acep 🙈

Güzel sonuçlarını bekliyoruz o zamann :anneadayı: İnşallah ikiside tutunmuş sıkı sıkı 💜 Belirtin vs birşey var mı hissettiğin farklı bir durum. Dinlenme sürecin nasıldı hareketsiz kaldım ilk transferimde bence korkumdan benim ondan mı olmadı diye içimi yiyor hep 🥲🥲🥲

Amin çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🤲 belirtim bel ağrım arada karnımda hafif kramplar giriyor ben çok fazla temizlik yapmadım ama yine yemeğimi yaptım bulaşıklarımı yıkadım ama elimden geldiğince dinlendim biraz harekette lazım kan dolaşım olması gerekiyor bebeğin tutunması için gerekli yani çok efor sarf eden işlerden uzak durmak gerekiyor nede çok hareketsiz kalmak lazım 🥰 yere direk eğilmiyorum yavaş yavaş oturarak yerden birşey alacaksam alıyorum o şekilde tabi ki nasibi de olmalı nasibi varsa tutunacaktır inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin 🤲❤️

Yaa çok sevindimmm 😍 burayı çok takip edemiyorum o yüzden yeni gordumm Rabb'im hayırlarla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍 bizim seninle test günümüz ayniydiii benim de çıkar mı ki acep 🙈

Amin çok teşekkür ederim ☺️ canım Allah razı olsun darısı bekleyenlerin başına inşallah Amin 🤲ben 16 Nisan da transfer oldum bugün transfer harici 6. Günüm dü test günüm transfer sonrası 12. Gün şu an senin erken yapma şimdilik 🥰🫶

Kızlar birşey sorcam transferden sonra 3. Gün nişana gitsem ne olur oturmak şartıyla ?

Hiçbirşey olmaz topuklu giyme ne olur ne olmaz oturduğun sürece sıkıntı olmaz inşallah ben temmuzda transferin 3. Günü doğum gününe gitmiştim ama çok kalkmadım hep oturdum Allaha emanet kuzucuklar 🤲🥰

Back
X