Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hiçbirşey olmaz topuklu giyme ne olur ne olmaz oturduğun sürece sıkıntı olmaz inşallah ben temmuzda transferin 3. Günü doğum gününe gitmiştim ama çok kalkmadım hep oturdum Allaha emanet kuzucuklar 🤲🥰
Bencede birşey olmaz değil mi ya süt kardeşimin nişanı çok üzülürüm gitmezsen 🥹 . Sen test yaptın mııı ?

Çok teşekkür ederim canım, maalesef benimde tüp bebekten başka şansım yok genç olsam da tüpleri kaybettim cunku. Hepimizin süreci birbirine zor cidden . Ama anlaşılmak çok kıymetli çok teşekkür ederim. Genç mi bilmiyorum ama 30 yaşındayım 😔
Çok üzüldüm😞 canım RABBIM gönlünüze inşirah ferahlığı versin inşallah 🤲
Yaşın asla büyük değil daha çok gençsin ALLAH'tan ümidini asla kesme ALLAH dua'da da gayrette de ısrarcı olmamızı ister bu defa demek ki olmaması gerekiyordu diye olmadı diye düşünün RABBIM kucağınızı boş bırakmasın canım 🤲

Bencede birşey olmaz değil mi ya süt kardeşimin nişanı çok üzülürüm gitmezsen 🥹 . Sen test yaptın mııı ?

Evet canım git kuzum ama kendini yorma Allahım sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin inşallah Amin 🤲
Evet canım sabah yaptım pozitif görünüyor Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah darısı sizlerin başına kan test günüm pazartesi beklemem gerekiyor 🤲🥰🥹

Eklentiler

• 80F2EB4E-756B-4ADD-A5AB-1F52772928E5.webp
    80F2EB4E-756B-4ADD-A5AB-1F52772928E5.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 14
Amin çok teşekkür ederim ☺️ canım Allah razı olsun darısı bekleyenlerin başına inşallah Amin 🤲ben 16 Nisan da transfer oldum bugün transfer harici 6. Günüm dü test günüm transfer sonrası 12. Gün şu an senin erken yapma şimdilik 🥰🫶
Ay evett transfer günün benden üç gün oncee. Bakalım 24unde yapmayi düşünüyorum birkaç tane erken test aldım gelmedi henüz 😂

Amin çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🤲 belirtim bel ağrım arada karnımda hafif kramplar giriyor ben çok fazla temizlik yapmadım ama yine yemeğimi yaptım bulaşıklarımı yıkadım ama elimden geldiğince dinlendim biraz harekette lazım kan dolaşım olması gerekiyor bebeğin tutunması için gerekli yani çok efor sarf eden işlerden uzak durmak gerekiyor nede çok hareketsiz kalmak lazım 🥰 yere direk eğilmiyorum yavaş yavaş oturarak yerden birşey alacaksam alıyorum o şekilde tabi ki nasibi de olmalı nasibi varsa tutunacaktır inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin 🤲❤️
Tabii ki tutunacaksa her koşulda o tutunur ama işte tarih yaklaştıkça başladım yine kurmaya kafada susmuyor 🤪 napsam ne yapmasam diye geriyorum ya hiç istemiyorum gergin bi tip değilim susturamıyorum kendimi 😇

Çok üzüldüm😞 canım RABBIM gönlünüze inşirah ferahlığı versin inşallah 🤲
Yaşın asla büyük değil daha çok gençsin ALLAH'tan ümidini asla kesme ALLAH dua'da da gayrette de ısrarcı olmamızı ister bu defa demek ki olmaması gerekiyordu diye olmadı diye düşünün RABBIM kucağınızı boş bırakmasın canım 🤲
Aminn inşallah çok teşekkür ederim güzel detekleriniz için sizede😔

Evet canım git kuzum ama kendini yorma Allahım sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin inşallah Amin 🤲
Evet canım sabah yaptım pozitif görünüyor Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah darısı sizlerin başına kan test günüm pazartesi beklemem gerekiyor 🤲🥰🥹
Ay çok mutlu oldum bayada belirgin maşallah . Herkesin derdini dinledin herkese yetiştin bu süreçte. Artık hamişsin o güzel dualarında daha çok bulundur biziiii 🤍🤍🤍🤍 bende çift transfere ikna ettim doktorumu bu arada 🥹 ikiz annesi oluruz inşallah sağlıcakla

selam, biraz geç olcak belki de cevabını buldun ama ben aile hekimine yazdırıyorum, içinde 10 tane var, 10 günde bir yazıyor. Bilmiyorum hangi süreçtesin ama ben 10 taneyi bitirmeden transferimden sonra kesti. ama sen hamilelk boyu kullanacaksan belki raporla rahat edersin dicem ama her türlü aile hekimine gidip yazdırcan her seferinde rapora gerek yok yani ben tüp bebek tedavisindeyim yazar mısınız diyince yazdı bana hep
Evet canım bugün net olarak öğrendim ben suan transfer hazırlığındayim şimdilik coraspin kullaniyorum transfer günü oksapara gecicem. Benim gebelik oluştuğunda gebelik boyu kullanicam maalesef genetik kan pıhtılaşmasndan ötürü şimdilik yazdı gebelik oluşunca rapor çıkıyormuş dediğin gibi bittikce sağlık ocağına yazdircam gebelikte de raporlandiririm artık teşekkür ederim.

Maalesef arkadaşlar değerim 41 den 20 ye düşmüş 😔 çok çok üzgünüm
Offf canım yaa çok üzgünüm seni şuan çok iyi anlıyorum 😔 nolur kendini çok yıpratma elden birşey gelmiyor maalesef rabbime sığın o herşeyin en güzelini mutlaka veriyor bizim için bu ay belki hayırlı değildi emin ol başka zaman hayırlısıyla gelecek bebişlerimiz 🤲🤲🥰🥰😘😘

Ay çok mutlu oldum bayada belirgin maşallah . Herkesin derdini dinledin herkese yetiştin bu süreçte. Artık hamişsin o güzel dualarında daha çok bulundur biziiii 🤍🤍🤍🤍 bende çift transfere ikna ettim doktorumu bu arada 🥹 ikiz annesi oluruz inşallah sağlıcakla

Çok teşekkür 😍 ederim canım benim Allah razı olsun senden ne demek kuzum benim hepimiz aynı süreçlerden geçtik ancak biz birbirimizi anlarız ❤️
Çok sevindim senin adına dilerim iki minnoşta sıkıca tutunur annelerine inşallah Amin 🤲🐣🐣

Tabii ki tutunacaksa her koşulda o tutunur ama işte tarih yaklaştıkça başladım yine kurmaya kafada susmuyor 🤪 napsam ne yapmasam diye geriyorum ya hiç istemiyorum gergin bi tip değilim susturamıyorum kendimi 😇

En güzeli akışına bırakmak benim doktorum çok düşünme stres yapma yoksa tutunmaz dedi en önemlisi bence kafa ve vücut rahatlığı Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah Amin 🤲❤️

Çok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun 🤲😭 Rabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin 🤲🥹❤️👼👼
Aminnn canımm 🤲çok mutlu oldummm ben bile heyecanlandım 🥹🤲🏼 sağsalim kavuşursun inşallah mucizelerine🤲🏼🍀

Kızlar merhaba benim bugün transferin 6. Günüydü saat 12 geçti artık 7.günü diyeyim 10-11 e doğru peçeteye akıntımla hafif pembelik geldi karnım da çok ağrıyor bugünler yerleşmeye tekabül eden günler olduğu için yerleşme lekenmesi mi yoksa adet mi olacağım bilemedim yaşayan var mı ya 😔

Kızlar merhaba benim bugün transferin 6. Günüydü saat 12 geçti artık 7.günü diyeyim 10-11 e doğru peçeteye akıntımla hafif pembelik geldi karnım da çok ağrıyor bugünler yerleşmeye tekabül eden günler olduğu için yerleşme lekenmesi mi yoksa adet mi olacağım bilemedim yaşayan var mı ya 😔

Merhaba canım transferin hayırlı olsun inşallah Amin çoğu kişi yaşadı burada yerleşme kanaması inşallah seninde öyledir dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur inşallah Amin 🤲 önemli olan kanın artmaması Allahım gönlüne göre versin inşallah Amin 🤲😍

Back
X