ah canım benim ya işte anneler böyle yesinler diye her şekle giriyoruz içimiz el vermiyor.Bende dediğim gibi yaşadım benzer şeyleri ama sonrada bi baktım simidi kemiriyor bi baktım salatyı emikliyor
![Olamaz :olamaz: :olamaz:](/images/smiley/olamaz.gif)
ama yinede yutuyor kısmen,haa dedim demek artık vakti,inşallah seninde öyle olacak bence üstüne bu konuda çok gitme yediği gibi ver yemeğini onun dışında arada da böyle eline ver oyalanırken yemeyide öğreniversin gitsin.Bu arada ben diş kaşıcıları kullanamdım oğlan hiç istemedi onun yerine elma havuç lahana gibi sert şeyler verdim,belki sende yapıyorsundur ama o da alıştırıyordur belki katı şeylere geçişi.s
Bu arada sadece mama sandalyesinde ve de bebek arabasında verdim eline böyle şeyleri napim kuzum peşinide elimde bezle gezemem
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
Canım ben devam sütü vermedim zaten emzirmeyide 14. ay bitmeden kesmek zorunda kaldım inek sütünden bahsediyorum
Yumurta konusuna gelirsek internetten bir tarif almıştım ona bayılıyordu belki sende denemişsindir.1 yumurta 1 y.k lor karıştırılıp içine yarım çay bardağı kadar süt ekle çırp yağsız tavada tereyeğla pişirdim yanına da 3-4 y. kaşığı yoğurt öyle çok sevdi hatta ilk baş yoğutsuz yemiyordu işte "püre olayı" canım ama tek başına yemeye de alıştı sonradan ara ara sıkmadan tattırdım yavaş yavaş yoğurdu azalttım.Ay ne çok yazmışım