2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Olemiymis:)Aynen cnm saglikli olsunlarda gerisi bos.cok tesekkur ederis.ama bu ara istahi azaldi ya herseyi geri cikariyor.sizlerde nasil durumlar?

Bende de öyle alıyor ısırıyor itiyor diliyle aşağı. SEvdiği şeyleri bile. Olur ya böle şeyler takmıyorum hiç kilosu sağlığı yerinde. Oyuna çeviriyor heralde arada, yere fırlatıyor felan. Hiç tepki vermiyorum oyun pynuyoruz sanmasın diye. Kendi haline bırakıyrum :)

Bizimki ağız kilitlemeyi öğrendi.istemeyince kesinlikle açmıyor ağzını.istersem sabaha kadar başında bekleyeyim açmıyor.sandalye de bana arkasını dönüyor

Merhaba kızlar herkes iştahsızlıktan bahsetmiş artık bebişlerin dünyayı tanıma algısı çok daha fazla, dolayısıyla yemeğe olan ilgileri azalacaktır çok normal bence, benim oğlanın günü gününü bile tutmuyor 9.5 kg 75 cm ama artık takılmıyorum hiç bunlara keyfi sağlığı yerindeyse benden mutlusu yok. İnanın bir ömür boyu yemek konusu kafamızı kurcalayacak o yüzden rahat olmak lazım. Tabi kilosu biraz az olan anneleri anlıyorum çok haklısınız üzülmekten ama iştahsız bebekse elimizden hiç bişi gelmiyor üzülen biz oluyoruz yine o yüzden sağlıklı olsunlar gerisi olur bir şekilde herkese bol uykulu günler anneler

Cnm biz de 13 aylık olduk. Hep zayıf ama yiyor öğünlerini. Mamada içiliyor. 9,200 dü 1 yaşında. Doktor bana fortini diye bir süt önerdi. Kilosu düşük bebeklere veriliyormuş. Sütün kalorisi yüksekmiş. 14TL. Ben doktorla görüştüğümde 8 kilo olsaydı devlet karşılıyor rapor çıkarıyoruz dedi. Seninki 8 kiloymuş doktorunla görüş bence. Raporlu alırsın biraz toparlayınca bırakırsın. Ben kakaolusunu içirmiştim doktor numune vermişti içti. Bilgin olsun

bi doktora gotüreyim ozman saglik ocagi birsey demedi cünkü alt sinirda dedi okdar.

Merhaba kizlar.
iş yerinde sağım yapan arkadaşlar sizlere sorum olacaktı.sagima nezamana kadar devam edeceksiniz.ben birkaç yerde 18.aya kadar sağım öneriliyor diye okumuştum.aktif olarak emmeye devam ediyor kızım .ben sağımı 3 ay önce sanırım 3 ten 2 ye düşürdüm çünkü aynı miktarda süt çıkıyordu 2-3 sağımda çok fazla fark etmiyordu.sizde durumlar nasıl

Ben nisan ayında sağımı bıraktım yeni gectigim yer bbg evi gibi adım başı kamera

Valla bende hala devam ediyorum çünkü bebeğim ben yokken yaklaşık 300 ml süt içmeye devam ediyor. Bende günde 1 kere sağıyorum ona yakın bir şey çıkıyor.
Ne zamana kadar sağarım bilmiyorum o emdikçe, sütüm geldikçe sağarım heralde Neden 18. aya kadar öneriliyor acaba.

2yasta sütten kesiyorlar ya genelde o yüzden herhalde.bende imkanlar dahilinde emdikce devam ederim diyorum.cunku şimdi isterse sütüm kesilirse üzülürum sagmazsam yani.benim 300-350cikiyordu ama şimdi 200-250 çıkıyor 3 kere sagamadigim için mi bilmiyorum.2sagim yapmaya çalışıyorum yoksa çok az oluyor yani 125 falan.tek sağımda.sagima devam imkanlar ve memeler el verdiği sürece

Aynen bende o istediği müddetçe emziririm. 2 yaşına kadar yolu var sonrası bakalım ne olacak :).
Kendi sütün dışında inek sütü,devam sütü felan veriyormusun hiç. Benim bebeğim akşam 6 gibi akşam yemeğini yiyor 7 de emiyor, 8 gibi de emerek uyuyor. Acaba acıkıyor mudur diye düşünüyorum, 6 dan sonra sadece süt içmiş oluyor çünkü.

Sadece bir defa gece yatmadan önce 6 ölçek mama veriyorum 200ml falan oluyor.ama emmeye alışık olduğu için ve benim evde olduğumu bildiği için az da olsa emip öyle uyuyor.gun içinde annem benim sütümu veriyor o şekilde uyuyor.inek sütü denemedim.herhalde mamayı da mama olarak veririm 2yasina kadar.ondn sonra inek sütü veririm diye düşünüyorum.ben 7de evde oluyorum bizimle sofraya oturuyor ama bazen yer bazen sadece oyalanir.zaten a yiyor yesede.en çok yoğurt sever her öğünde versen yer .birşey yemezse yemekte yoğurt yiyor

Kizlar hayirli aksamlar.bu alistirma bardaklarindan kullanan varmi aranizda?benim oglum ondan icerken boguluyor gbi oluyo.genzine kaciyo sanirim.biberon kullanan varmi peki su icin?bende cam biberon alicam kaliteli bisey.tavsiyelere acigim..birde kiymali tarifler lazim bana.kiyma aldim.30 tane kofte buyuklugunde tek tek sardim.hergun bitane yediriyorum.ama tarif sikntisi war )

Canım bence cam biberon alma.bizim cam yok ama ona rağmen ablamın oğlunun vardı bizim kız heves etti aldı attinyere kırdı.

avent pipeti suluk seviyor benim kız hatta elinden düşürmüyor boşsa doldur diye getirip elimize tutusturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…