- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #48.821
İştah konusunda bi günü bi gününe uymuyo tabiki. Kırk takla atardım yesin diye yaşına girince takmıyorum Valla artık istediği zaman yesin sağlık sorunu olmadıkça kiloya takılmıyorum zaten
Olemiymis:)Aynen cnm saglikli olsunlarda gerisi bos.cok tesekkur ederis.ama bu ara istahi azaldi ya herseyi geri cikariyor.sizlerde nasil durumlar?
Iyiki dogmus kuzularimiz cnm.sizinde dogum gununuz kutlu olsun.aynen bnde dijital magnetten aldim magnet acacak.
Cnm biz de 13 aylık olduk. Hep zayıf ama yiyor öğünlerini. Mamada içiliyor. 9,200 dü 1 yaşında. Doktor bana fortini diye bir süt önerdi. Kilosu düşük bebeklere veriliyormuş. Sütün kalorisi yüksekmiş. 14TL. Ben doktorla görüştüğümde 8 kilo olsaydı devlet karşılıyor rapor çıkarıyoruz dedi. Seninki 8 kiloymuş doktorunla görüş bence. Raporlu alırsın biraz toparlayınca bırakırsın. Ben kakaolusunu içirmiştim doktor numune vermişti içti. Bilgin olsunkizlar kizim hic birsey yemiyor cok istahsiz kilosu alt sinirda dedi hemsire 1 yas 10 gunluk hala 8 kilo bile degil napicam bole bilmiyorum herseyi geri tukürüyor agzini kitliyo bazen bi iki yudum birseyler yiyor sorasi yine geri cıkarma tüm gün memeyle idare ediyo
bi doktora gotüreyim ozman saglik ocagi birsey demedi cünkü alt sinirda dedi okdar.Cnm biz de 13 aylık olduk. Hep zayıf ama yiyor öğünlerini. Mamada içiliyor. 9,200 dü 1 yaşında. Doktor bana fortini diye bir süt önerdi. Kilosu düşük bebeklere veriliyormuş. Sütün kalorisi yüksekmiş. 14TL. Ben doktorla görüştüğümde 8 kilo olsaydı devlet karşılıyor rapor çıkarıyoruz dedi. Seninki 8 kiloymuş doktorunla görüş bence. Raporlu alırsın biraz toparlayınca bırakırsın. Ben kakaolusunu içirmiştim doktor numune vermişti içti. Bilgin olsun
Bilmiyorum bizimki diş de çıkarıyor belki ikiye katlandı huzursuzluğu keşke ben cuma yaptirsaymisim dedimGözümü korkutma ya bende haftasonuna yakınmı yaptırsam diye düşünüyorum
Ben nisan ayında sağımı bıraktım yeni gectigim yer bbg evi gibi adım başı kameraMerhaba kizlar.
iş yerinde sağım yapan arkadaşlar sizlere sorum olacaktı.sagima nezamana kadar devam edeceksiniz.ben birkaç yerde 18.aya kadar sağım öneriliyor diye okumuştum.aktif olarak emmeye devam ediyor kızım .ben sağımı 3 ay önce sanırım 3 ten 2 ye düşürdüm çünkü aynı miktarda süt çıkıyordu 2-3 sağımda çok fazla fark etmiyordu.sizde durumlar nasıl
Yeni işin hayırlı olsun canım.imkanlar nasıl elverirse .Ben nisan ayında sağımı bıraktım yeni gectigim yer bbg evi gibi adım başı kamera
Merhaba kizlar.
iş yerinde sağım yapan arkadaşlar sizlere sorum olacaktı.sagima nezamana kadar devam edeceksiniz.ben birkaç yerde 18.aya kadar sağım öneriliyor diye okumuştum.aktif olarak emmeye devam ediyor kızım .ben sağımı 3 ay önce sanırım 3 ten 2 ye düşürdüm çünkü aynı miktarda süt çıkıyordu 2-3 sağımda çok fazla fark etmiyordu.sizde durumlar nasıl
2yasta sütten kesiyorlar ya genelde o yüzden herhalde.bende imkanlar dahilinde emdikce devam ederim diyorum.cunku şimdi isterse sütüm kesilirse üzülürum sagmazsam yani.benim 300-350cikiyordu ama şimdi 200-250 çıkıyor 3 kere sagamadigim için mi bilmiyorum.2sagim yapmaya çalışıyorum yoksa çok az oluyor yani 125 falan.tek sağımda.sagima devam imkanlar ve memeler el verdiği süreceValla bende hala devam ediyorum çünkü bebeğim ben yokken yaklaşık 300 ml süt içmeye devam ediyor. Bende günde 1 kere sağıyorum ona yakın bir şey çıkıyor.
Ne zamana kadar sağarım bilmiyorum o emdikçe, sütüm geldikçe sağarım heraldeNeden 18. aya kadar öneriliyor acaba.
2yasta sütten kesiyorlar ya genelde o yüzden herhalde.bende imkanlar dahilinde emdikce devam ederim diyorum.cunku şimdi isterse sütüm kesilirse üzülürum sagmazsam yani.benim 300-350cikiyordu ama şimdi 200-250 çıkıyor 3 kere sagamadigim için mi bilmiyorum.2sagim yapmaya çalışıyorum yoksa çok az oluyor yani 125 falan.tek sağımda.sagima devam imkanlar ve memeler el verdiği sürece
Sadece bir defa gece yatmadan önce 6 ölçek mama veriyorum 200ml falan oluyor.ama emmeye alışık olduğu için ve benim evde olduğumu bildiği için az da olsa emip öyle uyuyor.gun içinde annem benim sütümu veriyor o şekilde uyuyor.inek sütü denemedim.herhalde mamayı da mama olarak veririm 2yasina kadar.ondn sonra inek sütü veririm diye düşünüyorum.ben 7de evde oluyorum bizimle sofraya oturuyor ama bazen yer bazen sadece oyalanir.zaten a yiyor yesede.en çok yoğurt sever her öğünde versen yer .birşey yemezse yemekte yoğurt yiyorAynen bende o istediği müddetçe emziririm. 2 yaşına kadar yolu var sonrası bakalım ne olacak :).
Kendi sütün dışında inek sütü,devam sütü felan veriyormusun hiç. Benim bebeğim akşam 6 gibi akşam yemeğini yiyor 7 de emiyor, 8 gibi de emerek uyuyor. Acaba acıkıyor mudur diye düşünüyorum, 6 dan sonra sadece süt içmiş oluyor çünkü.
Canım bence cam biberon alma.bizim cam yok ama ona rağmen ablamın oğlunun vardı bizim kız heves etti aldı attinyere kırdı.Kizlar hayirli aksamlar.bu alistirma bardaklarindan kullanan varmi aranizda?benim oglum ondan icerken boguluyor gbi oluyo.genzine kaciyo sanirim.biberon kullanan varmi peki su icin?bende cam biberon alicam kaliteli bisey.tavsiyelere acigim..birde kiymali tarifler lazim bana.kiyma aldim.30 tane kofte buyuklugunde tek tek sardim.hergun bitane yediriyorum.ama tarif sikntisi war)
avent pipeti suluk seviyor benim kız hatta elinden düşürmüyor boşsa doldur diye getirip elimize tutusturuyorKizlar hayirli aksamlar.bu alistirma bardaklarindan kullanan varmi aranizda?benim oglum ondan icerken boguluyor gbi oluyo.genzine kaciyo sanirim.biberon kullanan varmi peki su icin?bende cam biberon alicam kaliteli bisey.tavsiyelere acigim..birde kiymali tarifler lazim bana.kiyma aldim.30 tane kofte buyuklugunde tek tek sardim.hergun bitane yediriyorum.ama tarif sikntisi war)
avent pipeti suluk seviyor benim kız hatta elinden düşürmüyor boşsa doldur diye getirip elimize tutusturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?