2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba..benim bebeğim hala ek gıda reddi yaşıyor arada kendi yediklerimizden tadımlık verirsem ağzını açıyor onun dışında süte devam.. inek sütünü soran bir arkadaş vardı bence hemen başlamayın alerji ihtimali çok yüksek zaten ilk vermeye başladığımızda da sulandırılmış veriliyor..kahvaltıda ıhlamur ya da kefir içiyor kahvaltı yapmasa da kefire itiraz etmiyor. Emekleme konuşma çabaları ve 4 dişimiz var.. emerken çok fazla ısırmaya başladı.. oruç tutuyorum Allah kabul ederse 🤲🏻 ve iftar sahur arası bol su ve sahurda yeşillik ve hurmayla sütü korumaya çalışıyorum

Canım bence tutmamalısın. Yani zaten muafsın. Bebeğin bir daha bu yaşlarda olmayacak, ihtiyacı olan anne sütünden alı koyma çocuğu.

Oylemi dersin canim sende.bnde tutuyorum ama bi yandan da ne bileyim iste:( cocugu bahane edion diyenler war eskisi gibi emmiyo seni tutabilirsin diyen war.sinir oluyom insanlara

Oylemi dersin canim sende.bnde tutuyorum ama bi yandan da ne bileyim iste:KK43: cocugu bahane edion diyenler war eskisi gibi emmiyo seni tutabilirsin diyen war.sinir oluyom insanlara

Sizin ibadetiniz de anneliğiniz de kimseyi ilgilendirmez, kul ile Allah ana ile evlat arasına girilmeyeceğini hatırlatın onlara. Ne densiz insanlar ya.

Gecmis olsun kronik unutkan.sen disle ilgili yazdikca ben korkar oldum inan:KK66: bizim suan sadece alt 2 disimiz ckti.onlarda daha yarim tamami cikmadi.masallah senin kiz hepsini cikardi galiba :) demek mamayi birakti kizin bikac kisiden daha duydum mama istemiyo artik diye.tadini sevmiyo sanirim damak tadi olustukca..yada disle mi ilgili acaba
Damak tadıyla ilgisi yok ya ölüm orucuna girmiş gibi davranıyor bu ara Allahtan muz diye birşey var

Kizlar bebeklerinizin ilk aylara gore gun icinde emmesi azaldimi?yada sadece uykuya gecerkenmi istiyor?gun icinde kackere toplam emziriyorsunuz

Kizlar bebeklerinizin ilk aylara gore gun icinde emmesi azaldimi?yada sadece uykuya gecerkenmi istiyor?gun icinde kackere toplam emziriyorsunuz

İlk aylara göre azaldı tabii, 2 biberon felan içiyor gündüz ben yokken. Toplasan 300ml eder heralde. Akşam 7 sabah 7 emiyor acıktıkça.

Oylemi dersin canim sende.bnde tutuyorum ama bi yandan da ne bileyim iste:KK43: cocugu bahane edion diyenler war eskisi gibi emmiyo seni tutabilirsin diyen war.sinir oluyom insanlara

Kulaklarını tıka insanlara, sen çocuğunu kendi sağlığını düşün canım. Olmadı dr. izin vermedi bebek vitaminsiz kalıyor felan de susarlar belki dr. lafını duyunca.

Merhaba kızlar
Tabikide azaldı ve azalması da gerekiyor doğal olan bu artık herşey yemeleri lazım yakında 1 yaşında olacaklar
Ben gün boyu işteyim 2kez bıraktığım sütü içiyor gün içinde gece uyumadan önce ve uykuda kalktikca emziriyorum.
Evde olduğum günlerde de gündüz uyuturkn 2 kez emziriyorum diğer zamanlarda çorba yoğurt meyve veriyorum.yani h.ici düzenine devam etmeye çalışıyorum.yanliz ben olduğum için evde güzel yemiyor mecbur az da olsa meme teklif ediyorum emerse üstüne emiyor

Gece aklımız çıktı ağzında kanla uyandı ağlayarak meğerse azı dişin altından sızmış acıyınca üstten bastırdı demekki anlayıncaya kadar ağladım. 13 gitti kaldı 7 ah reyyan87 reyyan87 heykeli dikilesi hatunsun tek çocuk beni tüketti

Gece aklımız çıktı ağzında kanla uyandı ağlayarak meğerse azı dişin altından sızmış acıyınca üstten bastırdı demekki anlayıncaya kadar ağladım. 13 gitti kaldı 7 ah reyyan87 reyyan87 heykeli dikilesi hatunsun tek çocuk beni tüketti

Geçmiş olsun canım. Ağrı kesici veriyor musun? Ya da soğan karanfil kürü vs. Gibi tarifler var diş için? Ama seninki alerjik yarar mı yaramaz mı bilemem.

Geçmiş olsun canım. Ağrı kesici veriyor musun? Ya da soğan karanfil kürü vs. Gibi tarifler var diş için? Ama seninki alerjik yarar mı yaramaz mı bilemem.
Capel, nurse harvey diş jeli var işe yaramıyor. Dün gece pedifen verdim bence oda etkisiz, soğan karanfili köpek dişlerinde denemiştim bir fark yarattı diyemem. Tetagil diş granüllü sakinleştiriyor oda az. Azı dişin halini gördükten sonra bu çocuklar bize ne yapsa az diyorum

Capel, nurse harvey diş jeli var işe yaramıyor. Dün gece pedifen verdim bence oda etkisiz, soğan karanfili köpek dişlerinde denemiştim bir fark yarattı diyemem. Tetagil diş granüllü sakinleştiriyor oda az. Azı dişin halini gördükten sonra bu çocuklar bize ne yapsa az diyorum

Kıyamam ya. Benimkinin 2 dişi var daha onları da geçen ay çıkardı. Huysuzluk vardı evet ama sizin kadar zor geçirmedik. Ama önceden çok daha sık uyanırdı, 2 dişin çıkması bile rahatlattık diyebilirim, nasıl rahatsız ediyorsa artık.

Selam kızlar nasılsınız?, bebisler nasıllar? Yürümeye başlayan bebekler var mı ya da artık bilinçli şekilde kelime söyleyen 🤔 benim kız da hala 2 diş var, ayağa kalkıp tutunarak sıralama hariç yürüme çabası da yok 🤣 söylediklerimiz bazı kelimeleri taklit etmeye çalışıyor ama daha bilinçli olarak ne anne ne baba bisey yok Biz de. Abisi çıtayı hep yükseklerde tutmuştu, şimdi kız kendini herseyde naza çekiyor anacim 🤭🤗

Selam kızlar nasılsınız?, bebisler nasıllar? Yürümeye başlayan bebekler var mı ya da artık bilinçli şekilde kelime söyleyen 🤔 benim kız da hala 2 diş var, ayağa kalkıp tutunarak sıralama hariç yürüme çabası da yok 🤣 söylediklerimiz bazı kelimeleri taklit etmeye çalışıyor ama daha bilinçli olarak ne anne ne baba bisey yok Biz de. Abisi çıtayı hep yükseklerde tutmuştu, şimdi kız kendini herseyde naza çekiyor anacim 🤭🤗

Bizim yedi dis var.yurume konusunda ilerledi koltuktan tutunurken birakip yurumeye calisiyor.veya biz dengede birakinca bes alti adim karsidaki kisiye yuruyor.kelime yok sadece topa doh diyor onda bazen.anne baba vs hic bisi demiyor sipa hevesle bekliyoruz yasini doldurcak ayin sonunda

Bizim yedi dis var.yurume konusunda ilerledi koltuktan tutunurken birakip yurumeye calisiyor.veya biz dengede birakinca bes alti adim karsidaki kisiye yuruyor.kelime yok sadece topa doh diyor onda bazen.anne baba vs hic bisi demiyor sipa hevesle bekliyoruz yasini doldurcak ayin sonunda
Maşallah canım ne güzel baya dişler varmış 👌🧡 yürümeyi de baya kavramış senin ki , ben de diyorum yürüse de bu aralar . 2 hafta sonra türkiye ye geleceğiz bari orada bahçelerde emeklemese, dizleri aşınacak bahçede emeklerken 🤭😂

İyi geceler arkadaşlar. Bebeklerinize dizlik kullanıyor musunuz. Ben aldım ama 2 günde içi falan yamuldu. Çorap gibi olandan bulmuştum.
Tavsiyesi olan var mı

Back