2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar iyi geceler.soyle baktimda sayfaya bendemi yanlis war.???bu ek gida beslenme isi iyce kafami karistirdi benim.benmi az yediriyorum ogluma gun icinde?burda okuduklarim kafami karistiriyor bazen:)bakiyorimda sunu verdim bunu yedirdim baya cok ogun yapiliyor.acaba bendemi yanlis 🤔
Geçmiş sayfaları okuyamadım ancak emziriyorsan ek gıdayı çok kafana takma.tadımlık devam etsen bile sütün yeterliyse bebeğin kg boy ölçümü normalse endişelenmene gerek yok..ikinci bebeğim ve ek gıda reddi yaşıyoruz resmen 😳

İçine bir şey katıyor musun. cicibebeyle demişsin onu kaşıkla mı gece Biberonla mı veriyorsun. Sade mi veriyorsun. Son olarak Marketten mi alıyorsun :))
Gündüz sade süt içmiyor cici bebe muz karışım yapıp yediriyorum gece uyurken hiçbirşey koymuyorum sadece süt canım evet file marketten alıyorum 500 ml 7 buçuk tl orda

Grup cok sessizlemis sayfada bile alt basamaklara dusmusuz nasilsiniz bebekler nasil hanimlar

iyiyiz valla uğraşıyoruz bebişlerle işlerle. Bizim diş sıkıntıları bitmedi halaa gece uyanıyoruz en az 5 defa. Ek gıda güzel gidiyor herşeyi yiyor çok fazla ayrı yemek yapmıyorum artık ona. Sende ne var ne yok

Geçmiş sayfaları okuyamadım ancak emziriyorsan ek gıdayı çok kafana takma.tadımlık devam etsen bile sütün yeterliyse bebeğin kg boy ölçümü normalse endişelenmene gerek yok..ikinci bebeğim ve ek gıda reddi yaşıyoruz resmen 😳

Hadiya kyamam.emziriyorum evet ama eskisi gibi cok degil ki sutumde.ondan yani endisem

Kizlar hayirli gunler.kimler inek sutune basladi?yada keci sutune?bende versemmi diom artik ya???umarim onu icer.mama icmedi ama.birde sabahlari yiyeceklerin yaninda ne iciyor bebekleriniz???meyve suyumu su mu ne iciriyorsunuz???benim oglum yumurtayi asla tek yemiyor ya oguruyor sizler nasil veriyorsunuz yumurtayi felan?

Kizlar hayirli gunler.kimler inek sutune basladi?yada keci sutune?bende versemmi diom artik ya???umarim onu icer.mama icmedi ama.birde sabahlari yiyeceklerin yaninda ne iciyor bebekleriniz???meyve suyumu su mu ne iciriyorsunuz???benim oglum yumurtayi asla tek yemiyor ya oguruyor sizler nasil veriyorsunuz yumurtayi felan?

Benimki haşlanmış yumurta pek sevmiyor. H.içi k.validem veriyor bir şekilde ama ben evde olduğumda omlet yapıyorum. 1 yumurta sarısı yarım yemek kaşığı yoğurt bi okadar da tam buğday unu 1 tutam tuz çırpıyorum. döküyorum tavaya önlü arkalı pişiriyorum. Pankek gibi hafif kalın oluyor dilimliyip önüne koyuyorum kendi yiyor.
Bazen peynir, bazen zeytin, bazen de taze soğan, maydonuz felan katıyorum pişirirken. Böyle çok seviyor.
SAbahlarıda ya ıhlamur ya rezene yada ılık suya pekmez karıştırıyorum onu içiyor yarım çay bardağı kadar.

Benimki haşlanmış yumurta pek sevmiyor. H.içi k.validem veriyor bir şekilde ama ben evde olduğumda omlet yapıyorum. 1 yumurta sarısı yarım yemek kaşığı yoğurt bi okadar da tam buğday unu 1 tutam tuz çırpıyorum. döküyorum tavaya önlü arkalı pişiriyorum. Pankek gibi hafif kalın oluyor dilimliyip önüne koyuyorum kendi yiyor.
Bazen peynir, bazen zeytin, bazen de taze soğan, maydonuz felan katıyorum pişirirken. Böyle çok seviyor.
SAbahlarıda ya ıhlamur ya rezene yada ılık suya pekmez karıştırıyorum onu içiyor yarım çay bardağı kadar.

Aa tarifin guzelmis bnde yapiyim hemen.evet ya yemio yumurta sarisini cicbebeye kariscak oyle yiyo.ihlamir rezene vermek hic aklima gelmemisti sabahlari.poset cay seklindemi aldin?

Aa tarifin guzelmis bnde yapiyim hemen.evet ya yemio yumurta sarisini cicbebeye kariscak oyle yiyo.ihlamir rezene vermek hic aklima gelmemisti sabahlari.poset cay seklindemi aldin?

Yap bencede sevecektir bu şekilde. Yumurta sarısını ben bile sade sevmiyorum :)
Bitki çaylarını sallama almıyorum market yada aktardan küçük poşetlerde alıyorum. rezene yi yarım çay bardağına yarım çay kaşığı kadar koyuyorum, ıhlamuru da elimle bir tutam göz kararı yani. 3 4 dk.demleyip süzüyorum.

Ben daha başlamadım inek veya keçi sütüne ama inek sütünü pankek te ve bazı yemeklerde kullanıyorum. Onun yerine badem sütü, hindistancevizi sütü falan veriyorum ben. Yumurtayı haşlarsam avokado ile veriyorum veya omlet yapıyorum genelde seviyor.

iyiyiz valla uğraşıyoruz bebişlerle işlerle. Bizim diş sıkıntıları bitmedi halaa gece uyanıyoruz en az 5 defa. Ek gıda güzel gidiyor herşeyi yiyor çok fazla ayrı yemek yapmıyorum artık ona. Sende ne var ne yok
Kizim 10 aylik oldubhala dis cikmadi ekng8da yarim yamalakngidiyoe yuzunde vebvucudunda egzama tarzi kizariklar olustu dr 10 gun diyet veedi gozlemlemek ici krem ve surup iciyor ins alerjik b8r durum degildir hemen gecer

Ooo cumadan beri kimse yazmamis.gunaydin hanimlar nesli tukenmekte olan bir canli gibiyiz tukenip gidiyoruz surda kimse girmez oldu😄 ben de yazamadim bayadir.en son ne yazdim hatirlamiyorum ama kizimdaki gelismeler emeklemesi zaten cok iyi artik.koltuga tutunjlup kalkiyor.dengede birakirsam bana dogru iki uc adim anca atiyor.parka cikariyorum kizimi salincakta fır donuyor milleti izlicem diye.yeme konusunda bi gelisme yok.uyku konusunda da, hatta gerileme var.kacta uyursa uyusun 6da veya daha erken kalkiyor.gece boyunca da çok sık uyaniyor emzirip uyutuyorum.dun misafirlikteydik uyumadi eve gelnce 11de uyudu biraz uyur sabah da dedim yine alti olmadan uyandi.on bir aylik olduk hala bi gelisme olmamasi dusunduruyor beni keske en bastan emzirerek uyumaya alistirmasaydim neyse saglk olsun.bi ara gebe bi arkadasi okudum hayirli olsun Allah kolaylik versin.ben korkuyorum suan boyle zombi gibiysem ikinci suan gelirse bu sefer vampir gibi dolasirim herhalde😂bebislerin bi yasina az kaldi dogum gunu ramazana denk geliyor kutlamak istiyordum ama millet oruc iftardan sonra yapsam bizim burda iftar cook gec oluyor yedik ictik derken on oluyor.halbuki ilk yas dogum gunu anneler heves eder onemlidir ilktir falan napicam bilmiyorum iki hafta gec kutlasam ramazandan sonra gununde kutlamamis oluyoruz.iftarli bisi cok masrafli.pasta borekle de oruc acilmaz siz olsaniz nasi yapardiniz. Bu arada kronik_unutkan kronik_unutkan ve A aeengineer nerelerdesiniz

Ooo cumadan beri kimse yazmamis.gunaydin hanimlar nesli tukenmekte olan bir canli gibiyiz tukenip gidiyoruz surda kimse girmez oldu😄 ben de yazamadim bayadir.en son ne yazdim hatirlamiyorum ama kizimdaki gelismeler emeklemesi zaten cok iyi artik.koltuga tutunjlup kalkiyor.dengede birakirsam bana dogru iki uc adim anca atiyor.parka cikariyorum kizimi salincakta fır donuyor milleti izlicem diye.yeme konusunda bi gelisme yok.uyku konusunda da, hatta gerileme var.kacta uyursa uyusun 6da veya daha erken kalkiyor.gece boyunca da çok sık uyaniyor emzirip uyutuyorum.dun misafirlikteydik uyumadi eve gelnce 11de uyudu biraz uyur sabah da dedim yine alti olmadan uyandi.on bir aylik olduk hala bi gelisme olmamasi dusunduruyor beni keske en bastan emzirerek uyumaya alistirmasaydim neyse saglk olsun.bi ara gebe bi arkadasi okudum hayirli olsun Allah kolaylik versin.ben korkuyorum suan boyle zombi gibiysem ikinci suan gelirse bu sefer vampir gibi dolasirim herhalde😂bebislerin bi yasina az kaldi dogum gunu ramazana denk geliyor kutlamak istiyordum ama millet oruc iftardan sonra yapsam bizim burda iftar cook gec oluyor yedik ictik derken on oluyor.halbuki ilk yas dogum gunu anneler heves eder onemlidir ilktir falan napicam bilmiyorum iki hafta gec kutlasam ramazandan sonra gununde kutlamamis oluyoruz.iftarli bisi cok masrafli.pasta borekle de oruc acilmaz siz olsaniz nasi yapardiniz. Bu arada kronik_unutkan kronik_unutkan ve A aeengineer nerelerdesiniz

Benim kızın doğumgünü bayramın ilk gününe geliyor, ben de arefe günü kutlamayı düşünüyorum 🤔

Benimki 2-3 hafta önce emeklemeye başladı şimdi baya geliştirdi kendini, pıtır pıtır geziyor peşimizden 😂 1,5 aydır falan sıralıyordu, ben emeklemesin istiyordum, yürümesi gecikir diye çünkü yürüyecek gibiydi, emekledi, şimdi emeklemeyi tercih ediyor 😂 arada dalgınlığına geliyor birkaç adım atıyor, biz adım atsın diye ayağa kaldırınca sinirleniyor emekleyip dönüp arkasını gidiyor 😂 ama kendi istediğinde hep ayakta tutunarak, kendini koltuktan koltuğa ata ata geziyor, desteksiz de istediği kadar ayakta duruyor 😊

Yeme konusunda kendi eliyle yiyebildiği şeyleri yiyor, ben arada çorba içirmeye çalışıyorum izin vermiyor pek, ben de kendi gönlüne bırakıyorum, kilosu pek değil ama aklı fikri yerinde çok şükür 🤗

Uykuuuuuuu 🙄 10 günde bir falan güzel uyuyor beni dinlendiriyor ama diğer zamanlarda hep aynı, sürekli uyanıyor, hatta 3-4 gibi baya uyanık olup 1 saat falan yatakta oynuyor 🙄 zaten ilk ya da ikinci uyanışından sonra yanıma alıyorum çünkü beşiğe bırakınca anında ağlamaya başlıyor 🙄 bizim yatağa koyduğumda susuyor ancak 😅 eşime diyorum bu kızımızın yatağı biz kendimize yenisini alalım 😂

Yani uyku aynı böyle 🙄🙄🙄🙄🙄

Ay bir de ben de hamile kalmaktan çok korkuyorum 😳

Valla ben şimdi yarasa mod dolanıyorum ikinci imkansız :KK70: iş kız uykusuzluk ek gıda dis derken dolanıyoruz. Ailevi sıkıntılar var biraz, 12.disini çıkardı 13 ve 14 yolda A aeengineer kayıplara karışınca benimde yazasım kaçtı grup fazla sessiz bende ortama uydum :) benim kızımda yürümek üzere bu arada rekorumuz 4 adım:)

Doğumgününü kutlayacağım ama bizimki ramazan yada bayramdan çıkmış oluyor o yüzden rahat olacak ailelere değil kendi arkadaşlarım ve kızlarıyla inşallah

Back