2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
2-2,5 saati buluyor kızımın beslemesi . Mesela öğle yemeği yiyor aradan 1 saat geçince ara öğün yarım meyve, sonra 1 buçuk saat sonra mama
Malesef kızımın öğün araları dört saat gibi, ara öğün yaptıramıyorum, yemeyen bebek çok zor sizinki gayet düzenliymiş maşallah

Benim kızın doğumgünü bayramın ilk gününe geliyor, ben de arefe günü kutlamayı düşünüyorum 🤔

Benimki 2-3 hafta önce emeklemeye başladı şimdi baya geliştirdi kendini, pıtır pıtır geziyor peşimizden 😂 1,5 aydır falan sıralıyordu, ben emeklemesin istiyordum, yürümesi gecikir diye çünkü yürüyecek gibiydi, emekledi, şimdi emeklemeyi tercih ediyor 😂 arada dalgınlığına geliyor birkaç adım atıyor, biz adım atsın diye ayağa kaldırınca sinirleniyor emekleyip dönüp arkasını gidiyor 😂 ama kendi istediğinde hep ayakta tutunarak, kendini koltuktan koltuğa ata ata geziyor, desteksiz de istediği kadar ayakta duruyor 😊

Yeme konusunda kendi eliyle yiyebildiği şeyleri yiyor, ben arada çorba içirmeye çalışıyorum izin vermiyor pek, ben de kendi gönlüne bırakıyorum, kilosu pek değil ama aklı fikri yerinde çok şükür 🤗

Uykuuuuuuu 🙄 10 günde bir falan güzel uyuyor beni dinlendiriyor ama diğer zamanlarda hep aynı, sürekli uyanıyor, hatta 3-4 gibi baya uyanık olup 1 saat falan yatakta oynuyor 🙄 zaten ilk ya da ikinci uyanışından sonra yanıma alıyorum çünkü beşiğe bırakınca anında ağlamaya başlıyor 🙄 bizim yatağa koyduğumda susuyor ancak 😅 eşime diyorum bu kızımızın yatağı biz kendimize yenisini alalım 😂

Yani uyku aynı böyle 🙄🙄🙄🙄🙄

Ay bir de ben de hamile kalmaktan çok korkuyorum 😳

Ben emeklemesini cok istemistim cok hosuma gidiyordu bebislerin emeklemesi.bizimkine kalsa direkt yurucekti.bugun koltuktan elini birakmalara bize dogru yürüme çalışmalarina basladi cesaret edemiyordu birakmaya.
Kendi yiyebildigi seyleri ben de onune koyuyorum ama cogu zaman yere atiyor yer yiyor onun yerine😂biz de kizimla birlikte uyuyoruz.yeni yeni park yatagina alistirmaya calisiyorum burasi senin yatağın diye gösteriyorum donence açıyorum gunduz uykularinda bari orda uyumasi icin çabalıyorum ama henuz pek bi gelisme yok

Valla ben şimdi yarasa mod dolanıyorum ikinci imkansız :KK70: iş kız uykusuzluk ek gıda dis derken dolanıyoruz. Ailevi sıkıntılar var biraz, 12.disini çıkardı 13 ve 14 yolda @aeengineer kayıplara karışınca benimde yazasım kaçtı grup fazla sessiz bende ortama uydum :) benim kızımda yürümek üzere bu arada rekorumuz 4 adım:)

Masaallah inciye uyku haric her yonden once gidiyor.annen bakmiyor mu yoksa artik cocuga ailevi sknti yazmissin ayrintisini sormam tabi de kim bakiyor merak ettim ben de ise baslicam uc dort aya stresi sardi smdiden

Bigaripyolcu Bigaripyolcu kızın bakımıyla ilgili değil farklı sıkıntılar, annem bakıyor ama ara verecek 1.5 ay babasıyla biz bakacağız yıllık izinle sonrasında yaz sonuna kadar annem bakacak devamında bakıcı olur muhtemelen

Malesef kızımın öğün araları dört saat gibi, ara öğün yaptıramıyorum, yemeyen bebek çok zor sizinki gayet düzenliymiş maşallah
Arada bir düzen bozulsa da evdeysem uymaya çalışıyorum ama bu ara benim kızım da iştahsız pek yemiyor

Benim gibi hala hic adet olmayan var mi. Cocuk bir yasina gelecek hala adet gormedim hamile değilim bu arada belirteyim😄

Kızın 7. Ayından beri 2 kere oldum ben ama düzenli değil, önceden de değildi zaten, soğan kürüyle düzene koymuştum, bilmeden hamileliğe de zemin hazırlamışım galiba 😅 şimdi üç aydır falan gebelik testi yapıyorum arada 😂

Ben daha başlamadım inek veya keçi sütüne ama inek sütünü pankek te ve bazı yemeklerde kullanıyorum. Onun yerine badem sütü, hindistancevizi sütü falan veriyorum ben. Yumurtayı haşlarsam avokado ile veriyorum veya omlet yapıyorum genelde seviyor.

Avokado nasil olmali canim?biraz yumusakmi olmali?sabah kahvaltidami veriosun avokadoyu?nasil veriosun?

Avokado nasil olmali canim?biraz yumusakmi olmali?sabah kahvaltidami veriosun avokadoyu?nasil veriosun?
Olgun yani yumuşak avokadoyu kesiyorum ve yarısını veriyorum parmak dilimler halinde, genelde kahvaltıda veriyorum severek yiyor, bazen de bir dilim ekmegin üstüne sürüyorum çatalla ezip labne ile karıştırıp

Ben de olmadım tüplerim Yok hamile olmam imkansız dr a gitsem mi bilemedim 🤷‍♀️

Ben kist agrisi gibi yumurtlama donemimde olan agridan cekiyorum tek tarafli.bi kez yumurtam catlamayinca boyle olmustu gebeyim sanmistim kist olusmus meger yine oyle bisi olabilir diye bi gidesim var ama firsat bulamiyorum gitmek iyi olur bence

Kızın 7. Ayından beri 2 kere oldum ben ama düzenli değil, önceden de değildi zaten, soğan kürüyle düzene koymuştum, bilmeden hamileliğe de zemin hazırlamışım galiba 😅 şimdi üç aydır falan gebelik testi yapıyorum arada 😂

Test yapmakta fayda var arada 😂

Benim gibi hala hic adet olmayan var mi. Cocuk bir yasina gelecek hala adet gormedim hamile değilim bu arada belirteyim😄

Ben de adet olmadım daha 13 haziran doğumlu kızım, ilk kızımda 8.ayda olmuştum ama bunda daha olmadım

Benim kızımın dişi de çıkmadı daha, yürümeye teşebbüs de etmiyor, biraz Tembel sanki

Aynen ya sorma cnm bende olmadim dahaaa.ama surekli lekelenmem oluyor.kirmiziya doneyim diyor sora kayboluyor bilemedim.bi doktora mi gitmeli acaba?sokulemiyor sanki?yada prolaktin bastiriyor ;)

Günaydın anneler uzun zaman oldu bizim için uykusuz geceler ve sabahlar bitmiyor her gün çocuklardan biri erken kalkıyor derken buraya firsat kalmıyor oğlum emekleme de baya hızlı tutunup kalkıyor sıralıyor birkaç kelime konuşuyor mama,meme baba diyor bilinçli çok hareketli ve yemek reddi yasiyor bizden bu kadar sizinkiler de inşallah sağlıklıdır kuzucuklara ve annelere selam tekrar doğum hazırlığına giren annemizi de tebrik ediyorum inşallah kolay ve güzel bir doğum olur...

4CC5917B-B031-4E33-9447-EC2943904325.png

Kızlar altta bi resim paylaşıyorum okuduğum kadarıyla ek Gıda artırımı olacak mı? 2 öğün mü devam edelim gibi soruları olanlar olmuş.kafası karışanlara bilgi olsun.yazıda kiloya 30 Cc öğün olacağı yazıyor,9-11 ay aralığında da 3 öğün ek Gıda diyor bi bakın

Eklentiler

• FF180F8A-CD5D-4A07-BA62-31C3616E9732.png
    FF180F8A-CD5D-4A07-BA62-31C3616E9732.png
    493,6 KB · Görüntüleme: 41
Kızlarrrrrrr merhabaa ben geldimmm :halay: Bayağıdır topiğe girmemiştim özlemişim. bizim kız 1 yasında :emir_bebek::KK54: Neler yapıyorsunuz bakalım?/

Kızlarrrrrrr merhabaa ben geldimmm :halay: Bayağıdır topiğe girmemiştim özlemişim. bizim kız 1 yasında :emir_bebek::KK54: Neler yapıyorsunuz bakalım?/

İyi canım ne yapalım hem iş hem ev hem bebiş koşturuyor çoğumuz. Bende bu ara doğum gününde ne yapsak onu düşünüyorum. Sende ne var ne yok. Artık kimse gelmiyor pek buralara..

İyi canım ne yapalım hem iş hem ev hem bebiş koşturuyor çoğumuz. Bende bu ara doğum gününde ne yapsak onu düşünüyorum. Sende ne var ne yok. Artık kimse gelmiyor pek buralara..
Bende evdeyim çocuk büyütüyorum canım yaramazlıklar başladı bizde. Koşturup duruyoruz. :emir_bebek::anne: Evet ya eskilerden kimse görünmüyor arada lolita555 lolita555 yı görüyorum burada :KK5:

Back