2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben bu doktorları hiç anlamıyorum yani burda konuşulmasa hiç aklımızda yok bazen ezbere iş yapıyorlar Allah'a emanetiz

kesinlikle yanlış işaretlemiş dedi doktorum ...hiçbir doktor sabah akşam 5 mg yazmaz dedi ... yani Allaha emanetiz aynen ...

Kadın bugün iyi farketmişsin dedi .. bende dedim forumda konuştuk

iyi akşamlar canım gözün aydın,ne güzel haberler iyi maşallah.. 1 ayda çok uzun geliyor değil mi.. beklemek ve sabır öğretiyorlar bize :)

iyi akşamlar canım gözün aydın,ne güzel haberler iyi maşallah.. 1 ayda çok uzun geliyor değil mi.. beklemek ve sabır öğretiyorlar bize :)
Cok tesekkur ederim canim bebim darisi sizin basiniza :) 1 ayi nasil gecirecegim bilmiyorum 2 haftayi zor gecirdim saglik olsun ne yapalim :))

Amin canim insallah :) bizimkinin de ultrason resminde belli olmus bende dojtora sordum evet cikmis dedi. Ne kadar guzel bir duygu yavas yavas insana benzemeye basliyorlar. Saglikli olsunlar insallah :))

İyi akşamlar arkadaşlar bugün 6+4 oldum ve camasirimda pembemsi leke gordum.dun ilk ultrason muayenesi olmuştum kese göründü bebek gorunmedi.bugun tekrar gitmek zorunda kaldım ultrason dan baktı doktor kese hala normal dedi kanama alanı yok dedi ama bı çeşit progestan iğnesi yapti.bu lekelenme nedir böyle birşey yaşayan oldu mu

İkizlerimiz bile aynıymışbende çok çektin onlarda ve iki çocuğun birden sorumluluğunu aldığımda daha 20 yaşındaydım ve 3. Bebeğimde allahım tek bebek büyütenler neden bukadar şikayet ediyor ki lebelebi çerez gibi geldi bana dedim büyüyüp yürüyene kadar oda çok hareketli ve asla yemez yatmaz bir dakka yerinde durmaz 21 aylık şimdi daha geçen hafta kreşe başlattım çok yordu beni biraz rahat edeyim dedim hoooop 4. Bende geliyorum anne sana rahat yok dedi şimdi şapşik gibi dolanıyorum ortada neyapıcam ben diye tek çocuk büyütemicrkmiyim yaaa dyorum bu yandan da Allah’ın lütfu keremi mucizesi diyip şükrediyorum karma karışığım senin anlayacağın

Bugun folik asitimi olcturdum ve yuksek cikti iyiki baktirdim uzun sureli kullananlar ve 5mg kullananlr mutlaka olctursun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…