2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun hasta bebeklere
Xra221 bebeğine gecmis olsun
Biz iki hafta önce hastanede serum baglattik öksürük ve idrar enfeksiyonu bronşit başlangıcı vardı gripti
Öldürüyordu
Allah'a şükür şimdi iyileşti
Hastanede serum baglattik üç posta verildi ilaçlı
Hava verildi dört posta (ventolin)
Sonra hastaneden çıktıktan ciğerleri yumuşadı
Bize ventolin hava verdi makineyle verdik günde 4 kez
Mukotik şurup verdi balgam yumuşatıcı
Cefamed iğne verdi(3) adet her gün vurdurduk
Bir sprey verdi burun açıcı(3) kez siktik günde
Bir tane toz verdi.adini hatırlamıyorum gece memelerini katmak icin alerjisi ileri yaşta engellemesi için
Ne kadar çok vermiş yazınca tekrar hatırladım.ilaclar bitti kestik çok şükür iyiyiz.allah sözlerine kurtarsın çok zor bebeklerin hastalanması
Hava makinesi soran arkadaş bizde yakın arkadaşa vardı aldık inan adını unuttum bende almayı düşünüyorum öğrenir in tek

@duygumit kronik_unutkan sagolun kızlar ben eşimi gönderdim eczacı herhangi bi surup vermiş bi kere verdim çok az o da kustu bizim kız . Vazgeçtim prospani bi araştırayım
Şurup fayda etmiyor zor oluyor.en iyisi iğne canım.benim kizimda küstü onu iç bunu iç çok ilacı vardı bize doktor icemezse iğne de yapmıştı bunla devam edelim diye inuda almıştım hemen aradım doktoru ona başladık çocuk hemen toparladı.
Havada verdik öksürüğü kesildi

Yaaaa , bu uyanmalari açlık değil alışkanlık diyoruz da e peki nasıl vazgecirecegiz uyanıp inatla ağlayinca mama vermeden emzirmeden , su verip tamamm şimdi uyuyabilirsin yavrum 'la cicimle olmuyor( ağlıyor da ağlıyor . Valla yapacak bişeyim yok benim artık , kendisi birgün kalkmaları bırakır herhalde

İşe başlamayan anneler bebekleriniz yanında sevdiği biri olsada siz odadan ayrılınca aşırı tepki veriyormu ? Kızım mutfağa kadar bile gitsem ağlama krizine giriyor. Normal bir süreçmi yoksa işe başladığım için gidişimi uzunmu sanıyor acaba

Dedigin gibi gidisini uzun saniyor olabilir.cok uykusu gelip de huysuzlugu tutmadiysa oyle tepki vermiyor artik cok sukur

Ben ise baslamadim canım evdeyim babası yanındayken genelde ben odadan çıkınca ağlamaz eger uykusu geldiyse yada aciktiysa o zaman arkamdan ağlar ama yaninda biri yoksa o zaman arkamdan çok ağlıyor

Biz bir dönem kisintisiz 12 saat uyuyorduk ama 2 aydır benim kızimda gece 4 te uyanıp 5 yada 6 gibi tekrar uyuyor dis dönemi huzursuzlugundan oluyor sanırım eğer geri uyuyorsa emzirmiyorum hiç ama uyumazsa emziriyorum biz ne yaparsak yapalım onlar yine kendi canının istediği zaman yatip kalkıyorlar sabırla düzelmelerini bekleyecez

Allahim sifa versin sanirim bizimki disten degil gece klinige goturduk atesi 39.5 oldu gripten suphelendi doktor bogazlarinda kizariklik var dedi bugün idrar tahlili yapilacak ona göre antibiyotik baslayacagiz

Bende uykusuzum kac gecedir atesimiz fitille dusuyo 5 saat sonra yine ayni yavrum helak oldu bi iyilesse. Bugün idrar tahlili olacak atesin neden oldugu tam belli degil antibiyotik baslatmadi henuz doktor

Ben daha başlamadım çalışmaya , 7/24 bir aradayız ama bu ara babasında dahi olsa ben gözden kaybolunca 2 dk sonra göz yaşları sel oluyor. Geçici bir dönem, oğlumda da aynısını yaşamıştık bir dönem. Tam algilayamadiklari için biz gözden kaybolunca bidaha goremeyecklermis gibi hissediyorlarmış.
Kesintisiz 12 saat mi, maşallah canım süpermiş. Inşallah en kısa zamanda eski günlerine döner kuzucuk

Evet canım gece 11 de uyur ertesi gün öğlen 11 yada 12 gibi uyanirdi ama 2 aydır gece 1 kere uyanmaya başladı kurulmuş saat gibi 4 olunca gözünü açıyor inşallah eski zamanına geri döner canım ama diş dönemi olunca düzenleri mutlaka değişiyor Allah hepimize sabır versin sağlıklı olsunlar da önemli olan o

Vallahi yine bir haftadır heder oldum.. Sürekli uyanıyor.. Geceleri toplamda iki saat uyumuyorumdur.. Hele iki üç gün sadece yarım saat uyudum.. En uykusunun iyi olduğu dönem saat başı kalkması.. Benim oğlum düzelmez, değişmez.. İş dönemi ne yapacağım bilemiyorum..

Ya denemek istiyorum ama cesaretim yok canım.. Çünkü direk memeye saldırıyor.. Vermezsem durmaz bence.. Emzik, biberon da almıyor.. Her uykusu felaket uykusu.. Böyle olunca doğru düzgün gülmüyor bile.. O bitik, ben bitik..

Aynen canım yazın arada yaa.. Bizde durumlar fena valla doğumdan beri uykusuz, huysuz bir bebek.. İnşallah hepsi diş dönemini kolay atlatırlar ve ağır hastalıklar yaşamazlar

xra221 canım oturuyorlar mı mesajını gördüm.. Bende kanepeye koyuyorum.. Sırtı destekli hep bu yüzden.. Yanına da yastık koyuyorum.. Çünkü sağa sola uzanıp yüz üstü kapanıyor.. Normalde oturabilir gibi.. Tabi sırtı destekli olursa. Zira 4. Aydan beri mama sandalyesinde.. Bir sorun yaşamadık çok şükür

Maşallah maşallah diyeyim ben gene gece 1 kere uyanan kuzuya nasıl besliyorsun ne veriyorsun yatmadan , gün içinde ne kadar uyuyor

Kizlar ek gida verirken yada verdikten sonra bidiklar kusuyomu benim ogluş ögürüyo iki dakka sonra ne werdiysem cikariyo cok yoruldum bu durumdan bide kustu diyelim tekrar mama yapip vereyimmi yoksa emziriyimmi

Kizlar ek gida verirken yada verdikten sonra bidiklar kusuyomu benim ogluş ögürüyo iki dakka sonra ne werdiysem cikariyo cok yoruldum bu durumdan bide kustu diyelim tekrar mama yapip vereyimmi yoksa emziriyimmi
Canım istemeden mi yiyor ya da çok mu veriyorsun ? Bize doktor yavaş yavaş artır, öğün ilk ay yarım kahve fincanı olsun demişti.. Hatta meyve Vs için çeyrek meyve rendesi dedi.. Benim oğlan yemiyor pek, zorlamıyorum.. Bu yüzden her ek gıdanın üzerine emziriyorum birde mecbur

Maşallah maşallah diyeyim ben gene gece 1 kere uyanan kuzuya nasıl besliyorsun ne veriyorsun yatmadan , gün içinde ne kadar uyuyor
Bence karnının tok olmasından değil canım, bebeğinin huyu o.. Uykuyu seven ve sağlıklı bir bebekmiş maşallah.. Bizimkiler de en başta rahatsızlıktan, gazdan uyandılar.. Ee onca ay kalkmaya alışınca, artık alışkanlıktan kalkıyorlar.. Tabi sizinde yine bir kademe erken düzelme imkanınız var çok şükür.. İnşallah kısa zamanda kesintisiz(!) :) uykuya geçerler.. Ben zannetmiyorum ama duam bu yönde

Napalim , iyi olsunlar da öyle böyle bitecek uyanmalari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…