- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #47.121
Şurup fayda etmiyor zor oluyor.en iyisi iğne canım.benim kizimda küstü onu iç bunu iç çok ilacı vardı bize doktor icemezse iğne de yapmıştı bunla devam edelim diye inuda almıştım hemen aradım doktoru ona başladık çocuk hemen toparladı.@duygumitkronik_unutkan sagolun kızlar ben eşimi gönderdim eczacı herhangi bi surup vermiş bi kere verdim çok az o da kustu bizim kız . Vazgeçtim prospani bi araştırayım
İşe başlamayan anneler bebekleriniz yanında sevdiği biri olsada siz odadan ayrılınca aşırı tepki veriyormu ? Kızım mutfağa kadar bile gitsem ağlama krizine giriyor. Normal bir süreçmi yoksa işe başladığım için gidişimi uzunmu sanıyor acaba
Karnı tok uykudan yeni kalktığında bile yapıyorDedigin gibi gidisini uzun saniyor olabilir.cok uykusu gelip de huysuzlugu tutmadiysa oyle tepki vermiyor artik cok sukur
Ben ise baslamadim canım evdeyim babası yanındayken genelde ben odadan çıkınca ağlamaz eger uykusu geldiyse yada aciktiysa o zaman arkamdan ağlar ama yaninda biri yoksa o zaman arkamdan çok ağlıyorİşe başlamayan anneler bebekleriniz yanında sevdiği biri olsada siz odadan ayrılınca aşırı tepki veriyormu ? Kızım mutfağa kadar bile gitsem ağlama krizine giriyor. Normal bir süreçmi yoksa işe başladığım için gidişimi uzunmu sanıyor acaba
Biz bir dönem kisintisiz 12 saat uyuyorduk ama 2 aydır benim kızimda gece 4 te uyanıp 5 yada 6 gibi tekrar uyuyor dis dönemi huzursuzlugundan oluyor sanırım eğer geri uyuyorsa emzirmiyorum hiç ama uyumazsa emziriyorum biz ne yaparsak yapalım onlar yine kendi canının istediği zaman yatip kalkıyorlar sabırla düzelmelerini bekleyecezYaaaa , bu uyanmalari açlık değil alışkanlık diyoruz da e peki nasıl vazgecirecegizuyanıp inatla ağlayinca mama vermeden emzirmeden , su verip tamamm şimdi uyuyabilirsin yavrum 'la cicimle olmuyor ( ağlıyor da ağlıyor . Valla yapacak bişeyim yok benim artık , kendisi birgün kalkmaları bırakır herhalde
Allahim sifa versin sanirim bizimki disten degil gece klinige goturduk atesi 39.5 oldu gripten suphelendi doktor bogazlarinda kizariklik var dedi bugün idrar tahlili yapilacak ona göre antibiyotik baslayacagizBizim hatunda gece ateşlendi ve ishal oldu. Karabasan gibi bir gece geçirdik. Bir ara sinirlendim ağlasın babası ne yapacak diye bakayım dedim adam horul horul uyumaya devam etti umursamadı bile5 ve 6. Dişlerini çıkarıyor bugün karanfilli kür hazırlayacağım ona inşallah rahatlar biraz. Babası gezdiriyor evin içinde bende ayılmak için çay içiyorum. 1 saat anca uyudum parca parca
Bende uykusuzum kac gecedir atesimiz fitille dusuyo 5 saat sonra yine ayni yavrum helak oldu bi iyilesse. Bugün idrar tahlili olacak atesin neden oldugu tam belli degil antibiyotik baslatmadi henuz doktorBizim hatunda gece ateşlendi ve ishal oldu. Karabasan gibi bir gece geçirdik. Bir ara sinirlendim ağlasın babası ne yapacak diye bakayım dedim adam horul horul uyumaya devam etti umursamadı bile5 ve 6. Dişlerini çıkarıyor bugün karanfilli kür hazırlayacağım ona inşallah rahatlar biraz. Babası gezdiriyor evin içinde bende ayılmak için çay içiyorum. 1 saat anca uyudum parca parca
İşe başlamayan anneler bebekleriniz yanında sevdiği biri olsada siz odadan ayrılınca aşırı tepki veriyormu ? Kızım mutfağa kadar bile gitsem ağlama krizine giriyor. Normal bir süreçmi yoksa işe başladığım için gidişimi uzunmu sanıyor acaba
Kesintisiz 12 saat mi, maşallah canım süpermiş. Inşallah en kısa zamanda eski günlerine döner kuzucukBiz bir dönem kisintisiz 12 saat uyuyorduk ama 2 aydır benim kızimda gece 4 te uyanıp 5 yada 6 gibi tekrar uyuyor dis dönemi huzursuzlugundan oluyor sanırım eğer geri uyuyorsa emzirmiyorum hiç ama uyumazsa emziriyorum biz ne yaparsak yapalım onlar yine kendi canının istediği zaman yatip kalkıyorlar sabırla düzelmelerini bekleyecez
Evet canım gece 11 de uyur ertesi gün öğlen 11 yada 12 gibi uyanirdi ama 2 aydır gece 1 kere uyanmaya başladı kurulmuş saat gibi 4 olunca gözünü açıyor inşallah eski zamanına geri döner canım ama diş dönemi olunca düzenleri mutlaka değişiyor Allah hepimize sabır versin sağlıklı olsunlar da önemli olan oBen daha başlamadım çalışmaya , 7/24 bir aradayız ama bu ara babasında dahi olsa ben gözden kaybolunca 2 dk sonra göz yaşları sel oluyor. Geçici bir dönem, oğlumda da aynısını yaşamıştık bir dönem. Tam algilayamadiklari için biz gözden kaybolunca bidaha goremeyecklermis gibi hissediyorlarmış.
Kesintisiz 12 saat mi, maşallah canım süpermiş. Inşallah en kısa zamanda eski günlerine döner kuzucuk
Ya denemek istiyorum ama cesaretim yok canım.. Çünkü direk memeye saldırıyor.. Vermezsem durmaz bence.. Emzik, biberon da almıyor.. Her uykusu felaket uykusu.. Böyle olunca doğru düzgün gülmüyor bile.. O bitik, ben bitik..kronik_unutkan A aeengineer Kızlar bi ara buraya da yazmıştım ben gece beslenmesini kesemedim ama uzatmayı denemiştim.her uyandığında emzirmedim.emzikle pışpışla geri uyuttum mesela 2-3 gün güzeldi 3 saat falan uyumaya başlamıştı ama sonra direndi uyutamadım bi türlü yine bi milyon kere kalkıp memede uyuyoruz herçocuk farklı tabi sizler de bi deneyin ve sonuçlarını buraya yazın lütfen
Aynen canım yazın arada yaa.. Bizde durumlar fena valla doğumdan beri uykusuz, huysuz bir bebek.. İnşallah hepsi diş dönemini kolay atlatırlar ve ağır hastalıklar yaşamazlarfrhnrfhn A aeengineer @Cheescake2 kızlar aynen firsatim olmuyor üstüne birde eşimin telefon bozuldu ise gereği ben kendiminkini ona verdim. o yüzden de pek giremiyorum forsat buldukca girio okuyorum ama nasilsiniz bebisler nasıl
Maşallah maşallah diyeyim ben gene gece 1 kere uyanan kuzuyaEvet canım gece 11 de uyur ertesi gün öğlen 11 yada 12 gibi uyanirdi ama 2 aydır gece 1 kere uyanmaya başladı kurulmuş saat gibi 4 olunca gözünü açıyor inşallah eski zamanına geri döner canım ama diş dönemi olunca düzenleri mutlaka değişiyor Allah hepimize sabır versin sağlıklı olsunlar da önemli olan o
Canım istemeden mi yiyor ya da çok mu veriyorsun ? Bize doktor yavaş yavaş artır, öğün ilk ay yarım kahve fincanı olsun demişti.. Hatta meyve Vs için çeyrek meyve rendesi dedi.. Benim oğlan yemiyor pek, zorlamıyorum.. Bu yüzden her ek gıdanın üzerine emziriyorum birde mecburKizlar ek gida verirken yada verdikten sonra bidiklar kusuyomu benim ogluş ögürüyo iki dakka sonra ne werdiysem cikariyo cok yoruldum bu durumdanbide kustu diyelim tekrar mama yapip vereyimmi yoksa emziriyimmi
Bence karnının tok olmasından değil canım, bebeğinin huyu o.. Uykuyu seven ve sağlıklı bir bebekmiş maşallah.. Bizimkiler de en başta rahatsızlıktan, gazdan uyandılar.. Ee onca ay kalkmaya alışınca, artık alışkanlıktan kalkıyorlar.. Tabi sizinde yine bir kademe erken düzelme imkanınız var çok şükür.. İnşallah kısa zamanda kesintisiz(!) :) uykuya geçerler.. Ben zannetmiyorum ama duam bu yöndeMaşallah maşallah diyeyim ben gene gece 1 kere uyanan kuzuyanasıl besliyorsun ne veriyorsun yatmadan , gün içinde ne kadar uyuyor
Napalim , iyi olsunlar da öyle böyle bitecek uyanmalari.Bence karnının tok olmasından değil canım, bebeğinin huyu o.. Uykuyu seven ve sağlıklı bir bebekmiş maşallah.. Bizimkiler de en başta rahatsızlıktan, gazdan uyandılar.. Ee onca ay kalkmaya alışınca, artık alışkanlıktan kalkıyorlar.. Tabi sizinde yine bir kademe erken düzelme imkanınız var çok şükür.. İnşallah kısa zamanda kesintisiz(!) :) uykuya geçerler.. Ben zannetmiyorum ama duam bu yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?