- 8 Ağustos 2017
- 64
- 100
- 8
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #4.621
Amin canım hepimizinkini bagışlasın.Sen de içini ferah tut allahtan ümit kesilmez inşallah sorunsuz atlatırızRabbim sana bağıslasin bu bebeği.Allahım sen koru yarabbim...
Yo önemli değil.keseleri gayet iyi oluşuyordu ama kalp atımı olmuyordu yani bebek gelişmiyordu.İnşallah canım Allah yardımcımız olsun bebeklerimize kavuştursun bizi sag salim. Senin daha öncekiler nasıl düştü acını deşmek gibi olmasın ama ?
Adetlern duzenlimidir ? Kac boyu ve üstlenme bakti ?Kese gorunuyo dedi daha kucuk dedi
Evet duzenlidir.Üstten bakti 26.6mmAdetlern duzenlimidir ? Kac boyu ve üstlenme bakti ?
Kan pıhtılaşması var bendeİnşallah canım Allah yardımcımız olsun bebeklerimize kavuştursun bizi sag salim. Senin daha öncekiler nasıl düştü acını deşmek gibi olmasın ama ?
İnşallah hayırlısıyla bu bebeğinde sorun yasamazsın.Benim gecen sene bu haftalardaydı ilk hamileliğim keseyi gördük kanamalar başladı parça geldi fln kalp atışını duyduk ve akşama kaybetmiştim.Sonra şubat gibi bi kimyasal yasadım tutunamadan gitti.Bu da 3.yine kanamalar olunca korkuyorum.Ama bende rahimde hafif bir şekil bozuklugu oldugundan supheleniyo doktor ondan dolayı da olabilir dedi kanaman.Hakkımızda hayırlısıYo önemli değil.keseleri gayet iyi oluşuyordu ama kalp atımı olmuyordu yani bebek gelişmiyordu.
Haftaya carşamba gidecem canimcanım naptın bugün doktora gidecektin
Ya benim de sat 7+6.bebeğe göre 6+1.kese büyük ama düzeni bozulmuş.kalp atimi yok.sata gore 7+5 bebege gore 6+1 keseye gore 5 haftalik.sata gore kese kucuk kalp atimi zayif
Günlerimiz aynı canım, bende hafif bulantı, sol kasığımda ara ara batmalar ve uyku hali var, birde kendimi yorduğum günün ertesinde çok bitkin oluyorum eve gidip yatma isteği halsizlik çok oluyor.Benimle ayni hafta olan arkadaslarim kasik agrisi mide bulantisi ya da hamile oldugunuzu hissettiren biseyler yasiyor musunuz? Ya ben bunlarin hic birini hissetmiyorum korkuyorum bebegim iyidir degil mi ya. Pazartesi kontrol var iple cekiyorum.
Anladm cnm kese boyu iyi bekle bakalim insallah gozukur cnm beklemektn baska caremiz yk hayrlisi olsn bzim icinEvet duzenlidir.Üstten bakti 26.6mm
Bir düşük, bir kalp durması sonucu kürtaj, üçüncüde oğlumu kucağıma aldım çok şükür. İnşallah Allah sizlere de nasip eder bu kavuşmayı. Düşük yapan arkadaşlar lütfen moralini bozmasın strese girmesin. Bebek bu stresi hissediyor. Güzel şeyler düşünmeye çalışın. En güzel zamanlarımız tadını çıkaralım , kendiMizi özel hissedelim, biraz şımaralımNe cok iki dusuk yasamis olan var.benim de iki dusugum var ucuncu gebeligim olumsuz dusunuyoruz hep geçmisten dolayi.gecmiste iki düşüğü olanlar bu msji begenebilir mi bi gorelim birbirimizi kacinci haftalardayiz durumumuz nedir.dua edelim
İnşallah hayırlısıyla bu bebeğinde sorun yasamazsın.Benim gecen sene bu haftalardaydı ilk hamileliğim keseyi gördük kanamalar başladı parça geldi fln kalp atışını duyduk ve akşama kaybetmiştim.Sonra şubat gibi bi kimyasal yasadım tutunamadan gitti.Bu da 3.yine kanamalar olunca korkuyorum.Ama bende rahimde hafif bir şekil bozuklugu oldugundan supheleniyo doktor ondan dolayı da olabilir dedi kanaman.Hakkımızda hayırlısı[/QUOTE teşekkür ederim canım. İnan iyi düşünmeye çalışıyorum ama elimde değil.
Teşekkür ederim canım.inşallah herşey yolunda giderBir düşük, bir kalp durması sonucu kürtaj, üçüncüde oğlumu kucağıma aldım çok şükür. İnşallah Allah sizlere de nasip eder bu kavuşmayı. Düşük yapan arkadaşlar lütfen moralini bozmasın strese girmesin. Bebek bu stresi hissediyor. Güzel şeyler düşünmeye çalışın. En güzel zamanlarımız tadını çıkaralım , kendiMizi özel hissedelim, biraz şımaralım
Benim de kızımda akşamları midem biraz rahatsız oluyordu o kadar... hiç kusma olmamıştı:)Bı çalışmaya göre bulantı kusmadan hastaneye yatırılanlarin yüzde 80 inin kızı oluyormuş ama bu kanıtlanmamış tabii bı de ağır bulantidan bahsediyor o çalışma
Ya benim de sat 7+6.bebeğe göre 6+1.kese büyük ama düzeni bozulmuş.kalp atimi yok.
Canini sıkma.hiç olmazsa kalp atısı var.çok dua et.ben sürekli dua ediyorum.rabbim bebeğime can ver diye yalvariyorum.geceleri sayikliyorum.uyku gitti.canim valla benim umudum kiriliyor dun gittim tekrar kontrole hala bi gelisim yok kalp atimi devam edio ama nezamana kadar dayanir bilinmez ki dayansa bile haftasindan cok geri kaldi sagliklimidir bilemiyorum yarin tekrar cagirdi bi bakalm ne gosterio zaman
Aminnn canim ben sat a göre bugün 6+6 canim bugün kalp atisini duyduk sukurler olsun5+3 de keseyi gördüğümüzde de dr. 3.4 haftalık falan daha kücük demişti naska dra gittim 7+3ken 8+1 dedi bende anlayamadım acıkcası :) ilk haftalar biraz karısık oluyo galiba :) sen kaç haftalık hamilesin cnm hayırlı olsun sağlıkla kucagımıza alırız inşallah hepimiz bebişlerimizi
Canini sıkma.hiç olmazsa kalp atısı var.çok dua et.ben sürekli dua ediyorum.rabbim bebeğime can ver diye yalvariyorum.geceleri sayikliyorum.uyku gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?