2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yo önemli değil.keseleri gayet iyi oluşuyordu ama kalp atımı olmuyordu yani bebek gelişmiyordu.
İnşallah hayırlısıyla bu bebeğinde sorun yasamazsın.Benim gecen sene bu haftalardaydı ilk hamileliğim keseyi gördük kanamalar başladı parça geldi fln kalp atışını duyduk ve akşama kaybetmiştim.Sonra şubat gibi bi kimyasal yasadım tutunamadan gitti.Bu da 3.yine kanamalar olunca korkuyorum.Ama bende rahimde hafif bir şekil bozuklugu oldugundan supheleniyo doktor ondan dolayı da olabilir dedi kanaman.Hakkımızda hayırlısı

Benimle ayni hafta olan arkadaslarim kasik agrisi mide bulantisi ya da hamile oldugunuzu hissettiren biseyler yasiyor musunuz? Ya ben bunlarin hic birini hissetmiyorum korkuyorum bebegim iyidir degil mi ya. Pazartesi kontrol var iple cekiyorum.
Günlerimiz aynı canım, bende hafif bulantı, sol kasığımda ara ara batmalar ve uyku hali var, birde kendimi yorduğum günün ertesinde çok bitkin oluyorum eve gidip yatma isteği halsizlik çok oluyor.

Bir düşük, bir kalp durması sonucu kürtaj, üçüncüde oğlumu kucağıma aldım çok şükür. İnşallah Allah sizlere de nasip eder bu kavuşmayı. Düşük yapan arkadaşlar lütfen moralini bozmasın strese girmesin. Bebek bu stresi hissediyor. Güzel şeyler düşünmeye çalışın. En güzel zamanlarımız tadını çıkaralım , kendiMizi özel hissedelim, biraz şımaralım

Teşekkür ederim canım.inşallah herşey yolunda gider

Ya benim de sat 7+6.bebeğe göre 6+1.kese büyük ama düzeni bozulmuş.kalp atimi yok.

canim valla benim umudum kiriliyor dun gittim tekrar kontrole hala bi gelisim yok kalp atimi devam edio ama nezamana kadar dayanir bilinmez ki dayansa bile haftasindan cok geri kaldi sagliklimidir bilemiyorum yarin tekrar cagirdi bi bakalm ne gosterio zaman

Canini sıkma.hiç olmazsa kalp atısı var.çok dua et.ben sürekli dua ediyorum.rabbim bebeğime can ver diye yalvariyorum.geceleri sayikliyorum.uyku gitti.

Aminnn canim ben sat a göre bugün 6+6 canim bugün kalp atisini duyduk sukurler olsun

Ay kizlar alemsiniz yeminle ) ben deliriyorum bu kadar semptompla siz yok diye dertleniyorsumuz..keske benimde hicbirseyim olmasa ne guzel olurdu ..bu sabah mide bulantisiyla basladim gune bu demektir ki 6-7 hafta surecek cilem basladi kasiklarim zaten cok agriyor bu ikinci olmasa kesin dusuruyorum derdim ama ikizlerde de boyle oldu..kizdan erkektende degil her gebelik kendine ozgu iste ..yatin kalkin sukredin hic bi semptomuniz yoksa ben soze gonderebilirim seve seve :)

Dusuk yapan arkadaslarim allah sabir versin cook..feraha cikin insallah en yakin zamanda ..hep hayirlisi deyin ole isteyin ne olur ..

Kalp atisini duymadim demissin atimini gordu mu peki dr ??duymamak normal aslinda ama 9.haftaya kadar gorulmesi lazim..

Birde ben anlamiyorum en az yani minumum 7.haftaya kadar vajinal usg yle bakilir karindan bakmak dunyada yeri yok sizin dr ler neden abdominal yapiolar bu kadar kucuk fetuslerde dogru sonuc vermez ki ..

Bende dr sirami bekliyorum ilk defa geldim bakalim orada bebek var mi yok mu kalbi atar mi hir gorelim cok stres yaptim ..hayirlisi hakkimda insallah

arkadaşlar merhaba çoğu kişi midesi bulanmayan ağrısı olan aşeren gaz sancısı olan vs vs varmı diye defalarca sorulmuş. öncelikle sakin olun :) ben ilk hamileliğimde hiçbirşey hissetmedim bunda bulantılarım var aynı kişi gebeliklerini bile farklı geçirebiliyorken sizin yaşadıklarınızın aynısı başka bir hamiş yaşamaz sizde iyi gidiyoken onda da aynı şikayet vardır ama iyi gitmiyodur. bence akışına bırakın. sakin olun iyi düşünün iyi olsun... Allah hepimize sağlıklı hamilelik dönemi geçirmeyi nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…