• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Anladim cnaim daha cok erken ben o zamanlar zaten hic bisey yoktu yorgunlyk ve aclik disinda
Onlarda yok bende deli gibi koşturuyorum evde bana mısın demiyor :) neyse bakalım inşallah herşey yolundadır dua etmekten hayırlsını dilemekten başka çare yok

Anladim cnaim daha cok erken ben o zamanlar zaten hic bisey yoktu yorgunlyk ve aclik disinda
Bende 6. Haftadayım galiba, geç döllenme oldu, doktor da net tarih vermedi. Bende inanılmaz acıkıyorum, normalde doğru düzgün yemek yemem ben. Şuan doymuyorum. Sizinde açlık bu şekilde miydi? Geçti mi?

Onlarda yok bende deli gibi koşturuyorum evde bana mısın demiyor :) neyse bakalım inşallah herşey yolundadır dua etmekten hayırlsını dilemekten başka çare yok
Aynen canim hayirlisi olsun hakkimizda insaALLAH ya RABBim bebeklerimizi hayirli ve saglikli skeilde bizlere bagislasin insaALLAH

Kızlar dün şakır şakır kanamam oldu öğleden sonra ve akşam küçük küçük pıhtı gibi şeyler de geldi.Doktor alttan baktı bu sefer kese var yolk sac da yani bebek de görünüyor kanama belki senin rahim içi şeklinden dolayı geliyordur daha çok küçük bir bekleyip kalp atışını görelim dedi akşamdan beri yattım aralıksız şimdilik kesildi kanama ama acaip moralim bozuk bunu da kaybedersem 3. Olacak
CANIM kaç haftaliksin ? Eğer kanama sırasında ağrın sancin yoksa bir şey olmaz inşallah

Kızlar dün şakır şakır kanamam oldu öğleden sonra ve akşam küçük küçük pıhtı gibi şeyler de geldi.Doktor alttan baktı bu sefer kese var yolk sac da yani bebek de görünüyor kanama belki senin rahim içi şeklinden dolayı geliyordur daha çok küçük bir bekleyip kalp atışını görelim dedi akşamdan beri yattım aralıksız şimdilik kesildi kanama ama acaip moralim bozuk bunu da kaybedersem 3. Olacak
Rabbim sana bağıslasin bu bebeği.Allahım sen koru yarabbim...

Geçmiş olsun canım, niyetini kalbini temiz tut. Teyzemin kızının 9Ay kanaması oldu ama şimdi baldan tatlı bir oğlu var. İnşallah sende kucağına alırsın sağlıkla.

Canım benim.inan kendime üzüldüğüm kadar üzüldüm sana.dert arkadasım benim.üzme kendini.eaimle biz bu gece hic uyumadik.gece hep bebegimi sayikladim uyanık uyanık.bi türlü uykuya dalamadim.esim de bugün isten geldi.sigara icmis.halbuki sigarayı birakmisti uzun zaman önce.patlacak gibi olmus.en sonunda derdini bi arkadasina dokmüs.ailelerimize söylemedik.çünkü ikimizin annesi de ağır hasta.Rabbim tez zamanda bize yeniden sağlıklı bebek nasip etsin.istersen tel numarami verim.dertlesebiliriz.
canım naptın bugün doktora gidecektin

Benimle ayni hafta olan arkadaslarim kasik agrisi mide bulantisi ya da hamile oldugunuzu hissettiren biseyler yasiyor musunuz? Ya ben bunlarin hic birini hissetmiyorum korkuyorum bebegim iyidir degil mi ya. Pazartesi kontrol var iple cekiyorum.

Hafif bir mide bulantısı dışında hiç bir belirtim yok. Geçen hafta gitmiştim Dr.a her şey normal. 3 hafta sonra gideceğim bir daha ki ne. Lütfen negatif düşünmeyelim yani bazılarının ağrısı var korkuyor bazılarımız ağrımız yok korkuyoruz.. Herkesin farklı geçecektir. Hatta haberler de bile oluyor ya bazen kadın Dr.a gidiyor hafif bir ağrı yüzünden doğum yapıp geliyor yani farketmemiş hiç hamileliği. Olabiliyor yani, her şeyin güzel olacağını düşünelim lütfen. :)

Hafif bir mide bulantısı dışında hiç bir belirtim yok. Geçen hafta gitmiştim Dr.a her şey normal. 3 hafta sonra gideceğim bir daha ki ne. Lütfen negatif düşünmeyelim yani bazılarının ağrısı var korkuyor bazılarımız ağrımız yok korkuyoruz.. Herkesin farklı geçecektir. Hatta haberler de bile oluyor ya bazen kadın Dr.a gidiyor hafif bir ağrı yüzünden doğum yapıp geliyor yani farketmemiş hiç hamileliği. Olabiliyor yani, her şeyin güzel olacağını düşünelim lütfen. :)
Haklisim canim benim cok haklisim iyi dusunmek lazim duami edip Rabbime birakiyorum benim de kontrolum pazsrtesi gunu bakalim.dedigin gibi agri olsa bi dert olmasa bi dert ah bizler :)

S.a bnm ilk gebeliğim bahsettiğin gibiydi cok erken ogrenmstm daha 2 haftalıktı bendeki belirtiler sadece asırı aclık ve uykuydu doymuyordum onemsemedim zayıftım hep actım sonuc 26 kilo aldım lutfen dıkkat et ilk 4 5 ay kilo almamız lazım snra dogumdan snra veremiyosun piskolojin bozuluo bn 18 kilomu verebildim inş bunda almicam doktorumda izin vermem asla dedi

Back