• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba ;
Ben de yeni katildim araniza :)
Oncelikle hepinize saglikla mutlulukla huzurla gecen bir gebelik sureci diliyorum ..
Benim tup bebekle ikizlerim oldu su an 3 yasindalar..tup doktorum (3 tane cok taninmis dr gezdim istanbulda ) yumurtlamadigimi kendi kendime gebe kalma ihtimalimin cok dusuk oldugunu soylemisti butun bilimsel verilerde boyle gosteriyordu zaten .. 9 aydir duzenli dogum kontrol hapi kullaniyorum hormonlarimim dengelenmesinde yardimci oluyor pcos oldugum icin ..3 hafta ilaci kullandim biraktim ve adet olmadim gordugunuz gibi aranizdayim :))ikizleri tam krese gondermis rahat etmis 4 yillik cok zorlu annelik maceramda rahat gunlerime erismisken bu haberi endise ve bircok garip duygularla karsiladim aslinda..ama mucizeleri sever onlara en iyi sekilde bakariz o yuzden sevgiyle kabul ettim durumumu ..yarin ilk doktor randevum var biraz heyecanli biraz tedirginim hersey yolunda mi diye ..o kadar zor bir hamilelikten sonra basima neler gelebilecegini bilmekte iyi degilmis :))kalp atislarini gorursem ve hatta umarim duyarsam dunyalar benim olacak ..
Hepinize iyi geceler dilerim :))
Hoş geldin canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ne kadar güzel bir mucize bu, her hamilelik zor olacak diye bir şey yok inşallah bu çok rahat geçer

Kızlar tahlillerimi yaptırdım. Kan tahlilinde tsh 0.02 cıktı çok düşük. İdrar testinde de bol miktarda bakteri ve lökosit görüldü. Randevum haftya. Ama ne yapsam hemen dr a gitsem mi beklesemmi ? Benim gibi idrarda lökosit ve bakteri görülen varmı?
bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı tahlillerde ,doktoruma gönderdim uromisin tek kullanımlık şase var onu kullan dedi. Ama sen mutlaka doktoruna sor, ilaç tavsiyesinde bulunur sana da.

Merhaba bende senle yol Arkadaşı sayılırım pcos hastasıyım yıllardır tüp bebekle tedavi olarak anca hamile kaldım 2 defa 10 yaşında ikizlerim ve 21 aylık bebeğim var ama iki gün önce hamile olduğumu öğrendim doğal yollarla hamile kalmam imkansızken büyük şok yaşadık ailece ve hatta doktorum bilr şokta üstelik ben 6ay önce artık çocuk doğurmam diye karın germe ve meme estetiği yaptırmıştım şimdi beni nasıl bir hamilelik bekliyor allah bilir ama doktorumunda dediği gibi bunun tıpta bile adı yok Allah'ın mucizesi hoşgelmiş hayırla ve sağlıkla gelir inşallah 4. Bebeğimi bekliyorum şükürler olsun rabbime hepinize kolay ve sağlıkla geçecek bir hamilelik diliyorum arkadaşlar
Ne güzel mesajlar gelmiş arkadaşlar, haziran bebeklerindeki mucizelerimiz hoş gelmişler, sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah, Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş, çok iyi umut oldunuz. Canım sana da sağlıklı ve rahat bir hamilelik dilerim.

Günaydın kızlar. 7kasım da randevum var ama nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Bugün hiç bişey hissetmiyorum sanki bi anormallik var gibi hissediyorum hiç hamile gibi değilim arada belim ağrırdı o da yok kasığım da ağrım yok göğüslerim yumuşadı midem de bulanmıyo :110:

Kızlar tahlillerimi yaptırdım. Kan tahlilinde tsh 0.02 cıktı çok düşük. İdrar testinde de bol miktarda bakteri ve lökosit görüldü. Randevum haftya. Ama ne yapsam hemen dr a gitsem mi beklesemmi ? Benim gibi idrarda lökosit ve bakteri görülen varmı?
canım tsh düşüklüğü için ilaç başlayabilir veya tahlili tekrarlayabilir bekleme bence bugün git

Günaydın kızlar. 7kasım da randevum var ama nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Bugün hiç bişey hissetmiyorum sanki bi anormallik var gibi hissediyorum hiç hamile gibi değilim arada belim ağrırdı o da yok kasığım da ağrım yok göğüslerim yumuşadı midem de bulanmıyo :110:
psikolojiktir sakın kafanı negatif düşüncelere verme

sağlıkla göreceksin bebişini inşallah

benimde ara ara bel ağrılarım var

günaydın canım her hamile bütün belirtileri yaşayacak diye bir kaile yok ki bende hiç bir şey hissetmiyorum sadece şiş bir karın dışarıdan bakan 5 aylık sanıyor :) ne bulantı ne ağrı ve hassas göğüs bende de hiç bir şey yok :)

ben canim su an igne kullaniyorum ama buyuk ihtimal dusukle sonuclanacak gibi duruyo igneye keseyi gorunce basladik saglikli bi dogumum var onda igneye beta hcg sonucuyla hemen baslamistik sanirim bundan ben buna bagliyorum

Hic ona baglamayin bir omur icinizde kalmasin diye yazmak istedim.ben onceki gebeligimde beta ogrenir ogrenmez basladim kaybettik bebegi.bu sefer keseyi gorunce baslayalim dedik oyle yaptık.yani bu isler kismet ben iki dusugumu de sundan bundan diye bi bahane bulabilrim.ilkinde hareket ettm dedm pihtilasmadan dedm.ikincisinde yattim hic hareket etmedm ignemi de kullandim yine oldu.yani Allah kismet etmediyse nefes alacak kismeti yoksa bebegin ne yapsak olmuyor

Günaydınlar, ya hemen olumsuz neden düşünüyorsunuz ben olsam oh ne güzel sorunsuz geçiricem bu hamileliği derdim sizin yeriniz de olsam :) Sonuçta kanama felan yok şuan da, ya da riskli bir durumunuz da yok zannediyorum.
Benimde hafif hafif bulantı dışında hiç belirtim yok mesela. Ne meme de ne kasıklar da. Sadece hafif bir mide bulantısı o kadar.

Gunaydin hamisler
Pazrtesi ozele gtmistm kese 6mm cikti bgun devlete gittm dedm bakaym buyymsmu ilerleme varmi dr dedi gorunmuo ck kucuk kese goruom sanki ama bu makinalar gostermio dedi ( ikisndede karindan bakildm) kesem buyumedimi nden gorulemedi :(((

günaydın canım her hamile bütün belirtileri yaşayacak diye bir kaile yok ki bende hiç bir şey hissetmiyorum sadece şiş bir karın dışarıdan bakan 5 aylık sanıyor :) ne bulantı ne ağrı ve hassas göğüs bende de hiç bir şey yok :)

Günaydınlar, ya hemen olumsuz neden düşünüyorsunuz ben olsam oh ne güzel sorunsuz geçiricem bu hamileliği derdim sizin yeriniz de olsam :) Sonuçta kanama felan yok şuan da, ya da riskli bir durumunuz da yok zannediyorum.
Benimde hafif hafif bulantı dışında hiç belirtim yok mesela. Ne meme de ne kasıklar da. Sadece hafif bir mide bulantısı o kadar.
Oğlumda ki hamileliğimle karşılaştırıyorum sürekli kızlar çıkamadım bu psikolojiden sanki ağrım olursa herşey yolundaymış gibi hissediyorum bu da ayrı bi hamile kafası sanırım :) randevu ayarlıyorum şimdi yine de erkenden gidip bir göreyim bakayım belki kalp atışlarını filan duyarım içim rahat eder

Benimle ayni hafta olan arkadaslarim kasik agrisi mide bulantisi ya da hamile oldugunuzu hissettiren biseyler yasiyor musunuz? Ya ben bunlarin hic birini hissetmiyorum korkuyorum bebegim iyidir degil mi ya. Pazartesi kontrol var iple cekiyorum.

Benimle ayni hafta olan arkadaslarim kasik agrisi mide bulantisi ya da hamile oldugunuzu hissettiren biseyler yasiyor musunuz? Ya ben bunlarin hic birini hissetmiyorum korkuyorum bebegim iyidir degil mi ya. Pazartesi kontrol var iple cekiyorum.

Kaçıncı haftadasın ?

Back