- 6 Eylül 2010
- 158
- 110
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #4.561
Hoş geldin canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ne kadar güzel bir mucize bu, her hamilelik zor olacak diye bir şey yok inşallah bu çok rahat geçerMerhaba ;
Ben de yeni katildim araniza :)
Oncelikle hepinize saglikla mutlulukla huzurla gecen bir gebelik sureci diliyorum ..
Benim tup bebekle ikizlerim oldu su an 3 yasindalar..tup doktorum (3 tane cok taninmis dr gezdim istanbulda ) yumurtlamadigimi kendi kendime gebe kalma ihtimalimin cok dusuk oldugunu soylemisti butun bilimsel verilerde boyle gosteriyordu zaten .. 9 aydir duzenli dogum kontrol hapi kullaniyorum hormonlarimim dengelenmesinde yardimci oluyor pcos oldugum icin ..3 hafta ilaci kullandim biraktim ve adet olmadim gordugunuz gibi aranizdayim :))ikizleri tam krese gondermis rahat etmis 4 yillik cok zorlu annelik maceramda rahat gunlerime erismisken bu haberi endise ve bircok garip duygularla karsiladim aslinda..ama mucizeleri sever onlara en iyi sekilde bakariz o yuzden sevgiyle kabul ettim durumumu ..yarin ilk doktor randevum var biraz heyecanli biraz tedirginim hersey yolunda mi diye ..o kadar zor bir hamilelikten sonra basima neler gelebilecegini bilmekte iyi degilmis :))kalp atislarini gorursem ve hatta umarim duyarsam dunyalar benim olacak ..
Hepinize iyi geceler dilerim :))