2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
valla doktorlarda bu durumda bisey soyluyemiyorlar canim durumu seyredip gorecegiz diolar biride 30 yillik meslek hayatimda gordugum kadariyla %99 dusukle sonuclanir %1 devam eder oda mucize bilemeyiz dio dualarinizi eksik etmeyin lutfen..
Dualarım seninle canım.. Hakkımızda hayırlısı

Merhaba arkadaşlar claxen iğne kullanıpta düşük yapanlar var mı? Yada bununla ilgili bilgisi olanlar var mı aranızda.

Reactions: sta
Merhaba arkadaşlar claxen iğne kullanıpta düşük yapanlar var mı? Yada bununla ilgili bilgisi olanlar var mı aranızda.
ben canim su an igne kullaniyorum ama buyuk ihtimal dusukle sonuclanacak gibi duruyo igneye keseyi gorunce basladik saglikli bi dogumum var onda igneye beta hcg sonucuyla hemen baslamistik sanirim bundan ben buna bagliyorum

ben canim su an igne kullaniyorum ama buyuk ihtimal dusukle sonuclanacak gibi duruyo igneye keseyi gorunce basladik saglikli bi dogumum var onda igneye beta hcg sonucuyla hemen baslamistik sanirim bundan ben buna bagliyorum
Canım bende günümden iki üç gün sonra iğneye başladım.benim daha hiç bebeğim olmadı.iki tane düşüğüm oldu.bu üçüncü gebeliğim.iğneye geç başladın die mi olumsuz düşünüyorsun?

İ
İnşallah allah bebeğini kucağına almayı nasip eder .

Reactions: sta

evet canim kese kucuk gelisim gostermio bebeginde kalp atislari zayif saglikli dogumumda hemen baslamstk igneye bunda doktorum tutturdu keseyi gormeden igne baslamicaz die gunumden yaklasik 1 hafta sonra basladik kesede hala o boyutlarda gelismio sanirim damarlarda direnc olustu kese yeterli kan akisini saglayamio

Bencede zararı olmaz üzme kendini
Bende kullanıyorum. Bir oğlum var. Onda da kullanmıştım cok sükür doğum yaptım. Şimdi kullanmak istemedim aslında aspirin içsem olmazmı dedim dr olmaz dedi. Randevum haftaya her şey yolundamı bilmiyorum

İnşallah allah bebeğini kucağına almayı nasip eder.

canim sen ne zaman basladin igneye kese goruldukten sonrami?

Kızlar tahlillerimi yaptırdım. Kan tahlilinde tsh 0.02 cıktı çok düşük. İdrar testinde de bol miktarda bakteri ve lökosit görüldü. Randevum haftya. Ama ne yapsam hemen dr a gitsem mi beklesemmi ? Benim gibi idrarda lökosit ve bakteri görülen varmı?

canim idrar yolu enfeksiyonu ilk haftalarda dusuge sebep oluo o yuzden bir an once tedavi ol

İnşallah herşey yolunda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…