- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #4.541
Dualarım seninle canım.. Hakkımızda hayırlısıvalla doktorlarda bu durumda bisey soyluyemiyorlar canim durumu seyredip gorecegiz diolar biride 30 yillik meslek hayatimda gordugum kadariyla %99 dusukle sonuclanir %1 devam eder oda mucize bilemeyiz dio dualarinizi eksik etmeyin lutfen..
Maalesef bende aynı durumdayım, doktora gittim ama gebelik olduğu için ilk 3 ay şampuan dahi önermediğini beklememi söyledi. Hatta hormonlardan dolayı duracak dökülmeler dedi ama hala devam ediyor.Kızlar benim gibi saçının yarisi elinde kalan var mı? Galiba kel bir anne olucam
ben canim su an igne kullaniyorum ama buyuk ihtimal dusukle sonuclanacak gibi duruyo igneye keseyi gorunce basladik saglikli bi dogumum var onda igneye beta hcg sonucuyla hemen baslamistik sanirim bundan ben buna bagliyorumMerhaba arkadaşlar claxen iğne kullanıpta düşük yapanlar var mı? Yada bununla ilgili bilgisi olanlar var mı aranızda.
Canım bende günümden iki üç gün sonra iğneye başladım.benim daha hiç bebeğim olmadı.iki tane düşüğüm oldu.bu üçüncü gebeliğim.iğneye geç başladın die mi olumsuz düşünüyorsun?ben canim su an igne kullaniyorum ama buyuk ihtimal dusukle sonuclanacak gibi duruyo igneye keseyi gorunce basladik saglikli bi dogumum var onda igneye beta hcg sonucuyla hemen baslamistik sanirim bundan ben buna bagliyorum
İnşallah allah bebeğini kucağına almayı nasip eder .Canım bende günümden iki üç gün sonra iğneye başladım.benim daha hiç bebeğim olmadı.iki tane düşüğüm oldu.bu üçüncü gebeliğim.iğneye geç başladın die mi olumsuz düşünüyorsun?
Canım bende günümden iki üç gün sonra iğneye başladım.benim daha hiç bebeğim olmadı.iki tane düşüğüm oldu.bu üçüncü gebeliğim.iğneye geç başladın die mi olumsuz düşünüyorsun?
Bencede zararı olmaz üzme kendiniMaalesef dr arkadaşım da ... hemşire arkadaşım da dozun çok olduğunu söyledi .. muhtemelen 2*1 ibaresi otomatikmiş ..aile hekimi onu düzeltmeyi unutmuş dedi dr arkadaş
yaştan dolayı mı diye fazla doz diye de bi düşündü ... (79 luyum)
ama sonuçta 1 aydır günde 10 mg folik asit alıyorum ben .. kafama göre de değil ... dr yazdı diye .
cidden çok sinirim bozuldu . bugün burada konuşulmasa ... kendi dozumu araştırma gereği de duymazdım .
ha bebeğe zararı yoksa hadi onu da içtik.. eyvallah diyip geçeyim ... küçük olduğu için zararı olmaz diyor da bence beni teselli için .
Bende kullanıyorum. Bir oğlum var. Onda da kullanmıştım cok sükür doğum yaptım. Şimdi kullanmak istemedim aslında aspirin içsem olmazmı dedim dr olmaz dedi. Randevum haftaya her şey yolundamı bilmiyorumMerhaba arkadaşlar claxen iğne kullanıpta düşük yapanlar var mı? Yada bununla ilgili bilgisi olanlar var mı aranızda.
amin ins ama doktorlar cok umutsuz %1 ihtimal oda mucize beklicez diyolar rabbim sanada nasip etsin kucagina almayi dusuklerin kacinci haftalarda oluoduİ
İnşallah allah bebeğini kucağına almayı nasip eder .
İnşallah allah bebeğini kucağına almayı nasip eder.ben canim su an igne kullaniyorum ama buyuk ihtimal dusukle sonuclanacak gibi duruyo igneye keseyi gorunce basladik saglikli bi dogumum var onda igneye beta hcg sonucuyla hemen baslamistik sanirim bundan ben buna bagliyorum
8 haftalıkamin ins ama doktorlar cok umutsuz %1 ihtimal oda mucize beklicez diyolar rabbim sanada nasip etsin kucagina almayi dusuklerin kacinci haftalarda oluodu
Bencede zararı olmaz üzme kendini
Bende kullanıyorum. Bir oğlum var. Onda da kullanmıştım cok sükür doğum yaptım. Şimdi kullanmak istemedim aslında aspirin içsem olmazmı dedim dr olmaz dedi. Randevum haftaya her şey yolundamı bilmiyorum
Kızlar tahlillerimi yaptırdım. Kan tahlilinde tsh 0.02 cıktı çok düşük. İdrar testinde de bol miktarda bakteri ve lökosit görüldü. Randevum haftya. Ama ne yapsam hemen dr a gitsem mi beklesemmi ? Benim gibi idrarda lökosit ve bakteri görülen varmı?
kalp atisi varmiydi yoksa durmusmu oluyordu8 haftalık
İğneyi geç kullanmaya başladın die mi olumsuz düşünüyorsun?amin ins ama doktorlar cok umutsuz %1 ihtimal oda mucize beklicez diyolar rabbim sanada nasip etsin kucagina almayi dusuklerin kacinci haftalarda oluodu
Oğlumda kalp atışı duyulunca. Şimdi de 7+3 te başladım. 7 tane kullanmışım şimdiye kadar.canim sen ne zaman basladin igneye kese goruldukten sonrami?
Yo kese görünüyordu .kalp atışı yoktu diekalp atisi varmiydi yoksa durmusmu oluyordu
Ama ben hiç iğne ilaç kullanmıyordum.çünkü pıhtılaşmadan dolayı olduğunu Dr bilemedi.herşey yolunda derdi hepkalp atisi varmiydi yoksa durmusmu oluyordu
İnşallah herşey yolunda olur.Bencede zararı olmaz üzme kendini
Bende kullanıyorum. Bir oğlum var. Onda da kullanmıştım cok sükür doğum yaptım. Şimdi kullanmak istemedim aslında aspirin içsem olmazmı dedim dr olmaz dedi. Randevum haftaya her şey yolundamı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?