• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba arkadaşlar claxen iğne kullanıpta düşük yapanlar var mı? Yada bununla ilgili bilgisi olanlar var mı aranızda. :(

• Beğen
Reactions: sta
Merhaba arkadaşlar claxen iğne kullanıpta düşük yapanlar var mı? Yada bununla ilgili bilgisi olanlar var mı aranızda. :KK43:
ben canim su an igne kullaniyorum ama buyuk ihtimal dusukle sonuclanacak gibi duruyo igneye keseyi gorunce basladik saglikli bi dogumum var onda igneye beta hcg sonucuyla hemen baslamistik sanirim bundan ben buna bagliyorum

ben canim su an igne kullaniyorum ama buyuk ihtimal dusukle sonuclanacak gibi duruyo igneye keseyi gorunce basladik saglikli bi dogumum var onda igneye beta hcg sonucuyla hemen baslamistik sanirim bundan ben buna bagliyorum
Canım bende günümden iki üç gün sonra iğneye başladım.benim daha hiç bebeğim olmadı.iki tane düşüğüm oldu.bu üçüncü gebeliğim.iğneye geç başladın die mi olumsuz düşünüyorsun?

İ
Canım bende günümden iki üç gün sonra iğneye başladım.benim daha hiç bebeğim olmadı.iki tane düşüğüm oldu.bu üçüncü gebeliğim.iğneye geç başladın die mi olumsuz düşünüyorsun?
İnşallah allah bebeğini kucağına almayı nasip eder .

• Beğen
Reactions: sta

evet canim kese kucuk gelisim gostermio bebeginde kalp atislari zayif saglikli dogumumda hemen baslamstk igneye bunda doktorum tutturdu keseyi gormeden igne baslamicaz die gunumden yaklasik 1 hafta sonra basladik kesede hala o boyutlarda gelismio sanirim damarlarda direnc olustu kese yeterli kan akisini saglayamio

Maalesef dr arkadaşım da ... hemşire arkadaşım da dozun çok olduğunu söyledi .. muhtemelen 2*1 ibaresi otomatikmiş ..aile hekimi onu düzeltmeyi unutmuş dedi dr arkadaş :KK62:

yaştan dolayı mı diye fazla doz diye de bi düşündü ... (79 luyum)

ama sonuçta 1 aydır günde 10 mg folik asit alıyorum ben .. kafama göre de değil ... dr yazdı diye .

cidden çok sinirim bozuldu . bugün burada konuşulmasa ... kendi dozumu araştırma gereği de duymazdım .

ha bebeğe zararı yoksa hadi onu da içtik.. eyvallah diyip geçeyim ... küçük olduğu için zararı olmaz diyor da bence beni teselli için .
Bencede zararı olmaz üzme kendini
Merhaba arkadaşlar claxen iğne kullanıpta düşük yapanlar var mı? Yada bununla ilgili bilgisi olanlar var mı aranızda. :KK43:
Bende kullanıyorum. Bir oğlum var. Onda da kullanmıştım cok sükür doğum yaptım. Şimdi kullanmak istemedim aslında aspirin içsem olmazmı dedim dr olmaz dedi. Randevum haftaya her şey yolundamı bilmiyorum :KK17:

İnşallah allah bebeğini kucağına almayı nasip eder.

Bende kullanıyorum. Bir oğlum var. Onda da kullanmıştım cok sükür doğum yaptım. Şimdi kullanmak istemedim aslında aspirin içsem olmazmı dedim dr olmaz dedi. Randevum haftaya her şey yolundamı bilmiyorum :KK17:

canim sen ne zaman basladin igneye kese goruldukten sonrami?

Kızlar tahlillerimi yaptırdım. Kan tahlilinde tsh 0.02 cıktı çok düşük. İdrar testinde de bol miktarda bakteri ve lökosit görüldü. Randevum haftya. Ama ne yapsam hemen dr a gitsem mi beklesemmi ? Benim gibi idrarda lökosit ve bakteri görülen varmı?

Kızlar tahlillerimi yaptırdım. Kan tahlilinde tsh 0.02 cıktı çok düşük. İdrar testinde de bol miktarda bakteri ve lökosit görüldü. Randevum haftya. Ama ne yapsam hemen dr a gitsem mi beklesemmi ? Benim gibi idrarda lökosit ve bakteri görülen varmı?

canim idrar yolu enfeksiyonu ilk haftalarda dusuge sebep oluo o yuzden bir an once tedavi ol

İnşallah herşey yolunda olur.

Back