2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Mucize gerçekten, neyseki ikizler büyümüş sana yardımcı olurlar,sağlıkla al kucağına inşallah

Canm iki saat sonra yapilir tahlil doktorun gelmesine 1 saat var
2 saate cisin kendiliginden de dolar zaten cay meyve cayi gibi sekersiz seyler icebiliyorsan onlari icmeye calisaan yeter bence ..cok idrarda skinti oluyor zaten usg probunu bastirdikca cis kacirmak riski oluyor ..meyve suyu icme zaten hem glisemik indeksi cok yuksek gebelikte iyi degil ..

Merhaba arkadaşlar, hoşgeldiniz. Gebeliğiniz hayırlı olsun. İnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza. Mesajlarınızı görünce çok etkilendim sabah sabah. Çok güzel umut oluyorsunuz. Allah yardımcınız olsun. Bende en az 3 çocuğum olsun istiyorum ama yaşım 28. 29umda anca birinci bebeğimi doğuracağım, Allah nasip ederse. Sizlerinde Allah yardımcısı olsun, tekrar hayırlı olsun

Sagol cnm su aldm zatn

Canm iki saat sonra yapilir tahlil doktorun gelmesine 1 saat var
Canım kan tahlili mi yaptıracaksın? Aslında ne tahlili ise hemen numuneyi alsalarda birşey yiyebilsen. Bana sağlık ocağında bile, erken gel kanını alalım aç karnına, hamilesin geç vakte kadar aç kalma dediler. Cidden bir tek sabahları bulantım oluyor, yemek yiyene kadar. Aç karnına su içmek zor olur cidden ama meyve suyuda olmaz ki. Sodada iyi bir fikir ama aç karnına o da nasıl olur bilemedim. Kalp atışını duymuş muydun bilemiyorum ama inş güzel haberler alırsın.

Sagol cnm su aldm zatn
Mümkün olduğu kadar su iç. Meyve suyu içersen glikozun insulinin yanlış çıkar hep. Hem de boyalı gıdalar yasak demişti Dr.
Bı de benim gibi suyu çok kaçırma bı yarım saat sonra doktoru beklerken dayanamamistim hepsi boşa gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…