- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #4.521
tahlil hemen yapılacaksa içme canım aç olman lazım,güzel haberlerle gel inşallahKizlar gunaydm doktora geldm bebk icin Idrara sıkışık girmem gerekiyormuş .Bnde su icemiyorm acaba meyva suyu icsem tahliler icin bi sorun yaratir mi
Mucize gerçekten, neyseki ikizler büyümüş sana yardımcı olurlar,sağlıkla al kucağına inşallahMerhaba bende senle yol Arkadaşı sayılırım pcos hastasıyım yıllardır tüp bebekle tedavi olarak anca hamile kaldım 2 defa 10 yaşında ikizlerim ve 21 aylık bebeğim var ama iki gün önce hamile olduğumu öğrendim doğal yollarla hamile kalmam imkansızken büyük şok yaşadık ailece ve hatta doktorum bilr şokta üstelik ben 6ay önce artık çocuk doğurmam diye karın germe ve meme estetiği yaptırmıştım şimdi beni nasıl bir hamilelik bekliyor allah bilir ama doktorumunda dediği gibi bunun tıpta bile adı yok Allah'ın mucizesi hoşgelmiş hayırla ve sağlıkla gelir inşallah 4. Bebeğimi bekliyorum şükürler olsun rabbime hepinize kolay ve sağlıkla geçecek bir hamilelik diliyorum arkadaşlar
Canm iki saat sonra yapilir tahlil doktorun gelmesine 1 saat vartahlil hemen yapılacaksa içme canım aç olman lazım,güzel haberlerle gel inşallah
aç karına yaptirman lazım, 2saat sonra da meyve suyunun etkisi devam eder sanırım. Orda bilen biri yok mu hemşire görevli vs. Onlara sorsana biCanm iki saat sonra yapilir tahlil doktorun gelmesine 1 saat var
2 saate cisin kendiliginden de dolar zaten cay meyve cayi gibi sekersiz seyler icebiliyorsan onlari icmeye calisaan yeter bence ..cok idrarda skinti oluyor zaten usg probunu bastirdikca cis kacirmak riski oluyor ..meyve suyu icme zaten hem glisemik indeksi cok yuksek gebelikte iyi degil ..Canm iki saat sonra yapilir tahlil doktorun gelmesine 1 saat var
Merhaba ;
Ben de yeni katildim araniza :)
Oncelikle hepinize saglikla mutlulukla huzurla gecen bir gebelik sureci diliyorum ..
Benim tup bebekle ikizlerim oldu su an 3 yasindalar..tup doktorum (3 tane cok taninmis dr gezdim istanbulda ) yumurtlamadigimi kendi kendime gebe kalma ihtimalimin cok dusuk oldugunu soylemisti butun bilimsel verilerde boyle gosteriyordu zaten .. 9 aydir duzenli dogum kontrol hapi kullaniyorum hormonlarimim dengelenmesinde yardimci oluyor pcos oldugum icin ..3 hafta ilaci kullandim biraktim ve adet olmadim gordugunuz gibi aranizdayim :))ikizleri tam krese gondermis rahat etmis 4 yillik cok zorlu annelik maceramda rahat gunlerime erismisken bu haberi endise ve bircok garip duygularla karsiladim aslinda..ama mucizeleri sever onlara en iyi sekilde bakariz o yuzden sevgiyle kabul ettim durumumu ..yarin ilk doktor randevum var biraz heyecanli biraz tedirginim hersey yolunda mi diye ..o kadar zor bir hamilelikten sonra basima neler gelebilecegini bilmekte iyi degilmis :))kalp atislarini gorursem ve hatta umarim duyarsam dunyalar benim olacak ..
Hepinize iyi geceler dilerim :))
Merhaba arkadaşlar, hoşgeldiniz. Gebeliğiniz hayırlı olsun. İnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza. Mesajlarınızı görünce çok etkilendim sabah sabah. Çok güzel umut oluyorsunuz. Allah yardımcınız olsun. Bende en az 3 çocuğum olsun istiyorum ama yaşım 28. 29umda anca birinci bebeğimi doğuracağım, Allah nasip ederse. Sizlerinde Allah yardımcısı olsun, tekrar hayırlı olsunMerhaba bende senle yol Arkadaşı sayılırım pcos hastasıyım yıllardır tüp bebekle tedavi olarak anca hamile kaldım 2 defa 10 yaşında ikizlerim ve 21 aylık bebeğim var ama iki gün önce hamile olduğumu öğrendim doğal yollarla hamile kalmam imkansızken büyük şok yaşadık ailece ve hatta doktorum bilr şokta üstelik ben 6ay önce artık çocuk doğurmam diye karın germe ve meme estetiği yaptırmıştım şimdi beni nasıl bir hamilelik bekliyor allah bilir ama doktorumunda dediği gibi bunun tıpta bile adı yok Allah'ın mucizesi hoşgelmiş hayırla ve sağlıkla gelir inşallah 4. Bebeğimi bekliyorum şükürler olsun rabbime hepinize kolay ve sağlıkla geçecek bir hamilelik diliyorum arkadaşlar
2 saate cisin kendiliginden de dolar zaten cay meyve cayi gibi sekersiz seyler icebiliyorsan onlari icmeye calisaan yeter bence ..cok idrarda skinti oluyor zaten usg probunu bastirdikca cis kacirmak riski oluyor ..meyve suyu icme zaten hem glisemik indeksi cok yuksek gebelikte iyi degil ..
Canım kan tahlili mi yaptıracaksın? Aslında ne tahlili ise hemen numuneyi alsalarda birşey yiyebilsen. Bana sağlık ocağında bile, erken gel kanını alalım aç karnına, hamilesin geç vakte kadar aç kalma dediler. Cidden bir tek sabahları bulantım oluyor, yemek yiyene kadar. Aç karnına su içmek zor olur cidden ama meyve suyuda olmaz ki. Sodada iyi bir fikir ama aç karnına o da nasıl olur bilemedim. Kalp atışını duymuş muydun bilemiyorum ama inş güzel haberler alırsın.Canm iki saat sonra yapilir tahlil doktorun gelmesine 1 saat var
Mümkün olduğu kadar su iç. Meyve suyu içersen glikozun insulinin yanlış çıkar hep. Hem de boyalı gıdalar yasak demişti Dr.Sagol cnm su aldm zatn
Günaydın , inşallah güzel haberlerle gelirsin. Biz bekliyoruz sizden gelecek güzel haberleri :)Günaydın bayanlar çok heyecanlıyım sonunda dr.a gidiyorum .
Ilk defa gidecegum umarım herşey yolundadır.
Günaydın , inşallah güzel haberlerle gelirsin. Biz bekliyoruz sizden gelecek güzel haberleri :)
E öyle tabii hayatında en çok sevecegin varlıkla ilk randevun buSanki böyle sevgilimle ilk buluşmam gibi bir heyecan var içim de
ben günde bir tane kullanıyorum folic trio ve decavit vitamin olarakKızlar günde kaç tane folik asit aliyorsunuz.ve hangi folik asiti kullaniyorsunuz.ben folbiol kullaniyorum.günde 1 tane aliyorum.
bende senin gibi folic trio kullanıyorumCanim folic trio gunde uc tane alınıyor ister tek seferde ucunu birden ister sabah ogle aksam alirsin.ancak oyle 400e ulasiliyor .icinde kalsiyum ve vitamin d olmasi cok iyi ben de bunu kullaniyorum
günaydın canım Hayırlı haberlerle gelin inşallahGünaydın bayanlar çok heyecanlıyım sonunda dr.a gidiyorum .
Ilk defa gidecegum umarım herşey yolundadır.
İnşallah canımO zaman ben ins haftaya duyarım minigimin kalbinin sesini
Benimkisi de aynı şekilde duruyor :)Arkadaşlar simdi bebek nereye yerleşmiş tahmininize göre kizmi erkekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?