2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok sağol canım teşekkürler.yatir kaldır yapmaya çalışıyorum aglayinca alıp sakinleşince bırakıyorum
Ama gündüz uykusu kısaldı .emerek uyuduğundan daha uzun uyuyordu

Bir de zaten sallamadim hiç gunduz emerek gece mama verince uyuyordu .ana gece mama verince uyumato reddetmeye başlamıştı
Gündüz emzirerek uyutmaya devam etsem kafası karışiri acaba

Kendimiz için sormuştum kimi suda eritip ekliyor kimi yağda kavuruyor kimi de senin gibi yapıyor. Önceden güzel yapıyordum bayadir yapmayınca unutmuşum pek güzel olmadı yaptığım teşekkür ederim
Sarimsak çok yakisiyor tavsiye ederim ama kapatmaya yakin rendeleyin daha güzel oluyor

Kizlar kafam karisik sutum yetmiyormu acaba. 6 kasimda doktora gitmistik 6.500 gr di bugün evde tarttim 6.700 gr geldi neredeyse bir ayda 200 gr almis çok az degilmi..sadece emiyor ek gidaya tadimlik basladik suan 5 ay 10 gunluguz kilosu çok az geliyor gozume

Ayni gun dogumlu bizde 19 haziraniz. Evet az alacaklarini biliyorum ama sanki zayif gibi geliyor gozume..birde sol gogsumu gunduz emmiyor gece emiyor huy edindi. Ek gidaya basladinizmi

Memeyide 5 dakika emip doyuyor bir kac kez zorlasam agliyor ama hic bir huzursuzlugu yok keyfi yerinde. Bazen gaz sancisi oluyor oda normal

Merhaba hanımlar, sünnet yaptıran anneler bebeğinizin pipisi resimde hangi numarada ki gibi acaba. Derisini geriye itince özellikle.

Eklentiler

• 1_100.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 44
Bizimki de çok sık emiyor çukurluk var mı bakayım

Çok geçmiş olsun canım.. İnsan onlara olacağına bize olsun diyor.. Bize de 4. Ay baya huysuzluk ve ateş yaptı.. Dediğin gibi bak o zamandan beri huysuzluk tavan.. Özellikle on gündür mahvolduk.. Her ülkede var aşı diyorlar ama bizdeki kadar yok galiba.. Denek ülkesiyiz.. Yaptırmayın diyen insanda çok.. İnsan bilemiyor ki işte

Merhaba hanımlar, sünnet yaptıran anneler bebeğinizin pipisi resimde hangi numarada ki gibi acaba. Derisini geriye itince özellikle.
Bizimki sondakine benziyor.. Tam eşit değil, hafif et fazlalığı var o dikiş yerinde.. Doğru düzgün dikememişte

Çok sağol canım teşekkürler.yatir kaldır yapmaya çalışıyorum aglayinca alıp sakinleşince bırakıyorum
Ama gündüz uykusu kısaldı .emerek uyuduğundan daha uzun uyuyordu
Gündüz de duz4ne giriyor kendi uyumaya başlayınca, b3nimki de gündüz ya memede ya da salıncakta uyuyordu ama artık gündüz de yatağına bırakıyorum konuşa konuşa uyuyor. Yaptığım en iyi şeymiş kendi kendine uyumasını öğretmek. Anne kendine güvenip sakinse gerçekten başarılı oluyor , çünkü bebek hissediyor anneyi. Ben buna inanıyorum.

Canım sırt üstü başı da yan olduğu sürece sorun olmuyor geçen bi doktor paylaşmıştı bebekleri sırt üstü yatırın yan yatirmayin diye araştırmalara göre yan yatirilinca ani ölümler daha cokmus

Ayni gun dogumlu bizde 19 haziraniz. Evet az alacaklarini biliyorum ama sanki zayif gibi geliyor gozume..birde sol gogsumu gunduz emmiyor gece emiyor huy edindi. Ek gidaya basladinizmi
Ek gidaya baslamadim cumartesi soracagim 5 -6 dakika emiyor uykusu cok az uykuyu alamadigi icin surekli gozlerininovusturuyor mizildaniyor

Farkında olmadan bir yerlere vuruyor olabilir mısın benim öyle oluyor bazen ama sürekli oluyorsa doktora görün derim

Benim çok değildi normaldi kan sulandiricidan olabilir ama kiminin ilk yada ikinci adeti çok yoğun oluyormuş . Kıyamam sana ya bu iğneleri ne zaman birskacaksin

Günde yedi kezden fazla olunca ishal oluyor diye biliyorum sadece anne sütü aldığı için su gibi oluyo kakası hafif kıvamlı.değişiyor kaka sayısı o gün iyi süt içerse üç dört ama icmezse bi iki bazen iki günde bi yaptığı da oluyor

Ek gidaya baslamadim cumartesi soracagim 5 -6 dakika emiyor uykusu cok az uykuyu alamadigi icin surekli gozlerininovusturuyor mizildaniyor
Bizde tadimlik yapiyoruz tek tek üç gün kurali ile. Öbür ay sonuna dogru corbalara baslayacagim bende. Bizimde uykum uz yok malesef hele gunduz yarim saat yatiyor sonra cin gibi. Gecede surekli sık kalkiyorum meme emiyor gece sükür o yuzden gece kalkmaya hic sikayet etmiyorum gunduz emmesi çok az

Benim çok değildi normaldi kan sulandiricidan olabilir ama kiminin ilk yada ikinci adeti çok yoğun oluyormuş . Kıyamam sana ya bu iğneleri ne zaman birskacaksin
Bırakmıştım ama hastalığım tekrarladı şu an bi zaman verilemiyor. Doktorumda ne kadar bunaldığımın farkında 1 ay sonra tekrar doppler çekilecek inşallah tekrar hapa dönerim. Sanal marketten alışveriş yaptım. 2 paket depend ekledim normal pedle çocuk varken başa çıkamadım. Zaten yorgun uykusuz beter haldeyim birde bu çıktı

4.ay asisinda kızımın ateşi oldu bunun yanında huyu da değişti önceden daha uysaldi uyku uyumak istemiyor o zamandan beridir 6.ay aşısı yaklaşıyor bakalım o ne olacak aşı yaptirmayan baya büyük bi kesim var ama ben korkuyorum sonradan kızıma bu yüzden Bisey olursa affetmem kendimi

Günümüzün kitle imha silahları diye bir grup var facete bende aşı konusunda gidip geliyorum ama mahalle baskısı gibi birşey oldu artık içim elvermeyerek yaptırıyorum. Zaten kızım alerjik bir bebek diğerlerine göre riski daha yüksek doktorlarda hep aynı ağızdan konuşuyor kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…