- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #45.181
Deriyi geriye itmeyi de anlamadım ben.. Bizimkinin normal görünüşü öyle.. Deriyi itmeyi denemedim bileBizim ki 4 numara gibi ya. Deriyi geri itince mantar kafası gibi çıkıntı yok yani düz. Bir göstermem lazım galiba dr.a
Biz geçtik ek gıdaya 2 aydır kustuğu için birde biberonu sevmediği için kilo almıyor sanirim birde günde 3 kez kaka yapıyorBaşaktan üç mu ben iki diye biliyordum off ya günü yaklaştıkça stres oluyorumbu arada ortalama kız bebek kilosu bu ayda 7400 dur o kadar da az değil bence benimki de kilo almıyor ek gıdaya başlayınca alır inşallah
Biz direk başladık canim bir kahve fincanı yiyebilir benceKız bebeğim 5 ay 3 haftalık.
Ek gıdaya basladik. Ama benim oğlum öyle 1 2 kasık istemiyo. Daha çok yemek istiyor.
Daha mi az vermeliyum?.
Yoksa istoyorsa biraz daha vermeliyim?
Maşallah. Hep istekli olur inşallah.Ek gıdaya yeni mi geçtiniz? Günde kaç öğün yediğine de bağlı. Ben 1 hafta önce yoğurtla başladım. Tek öğün ve en fazla 4-5 çay kaşığı yiyor. İki öğün yiyorsa her seferinde 5-6 çay kaşığı yeterli bence. Sebzelere geçtiniz mi? Haşlayıp süzgeçten geçirerek doğrudan mı veriyorsunuz yoksa biraz sulu mu?Kız bebeğim 5 ay 3 haftalık.
Ek gıdaya basladik. Ama benim oğlum öyle 1 2 kasık istemiyo. Daha çok yemek istiyor.
Daha mi az vermeliyum?.
Yoksa istoyorsa biraz daha vermeliyim?
Güvensiz demiyelim de tedirginlik diyelim. Ben de ilk oğlum da öyleydim, hep tedirgin , huzursuzfrhnrfhn ben güvensizim bacım o zaman :)
Eviniz sıcak canım, bebekler hatta buz bile serinde daha iyi uyuyoruz, bebeğin üşümez ama terlerse daha fena, uykusu da kaliteli olmaz sıcak başar. Bizim yatak odası 23 derece ve kızım sadece pijama giyiyor corapsiz yatıyor, üstüne de ince bebek yorganı ve gece emzirmek için aldiğimda vücut ısısı gayet iyi. Kalın battaniye yerine ince birşey örtsen yeterli bence :)Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum .
Nasılsınız.
Evimiz 25 genelde 26 derece . Çok mu sıcak.
Bebeğim 5 ay 3 haftalık.
Penye takım ve içine ince . Kolsuz zıbın giydiriyorum.
Ve orta kalınlıkta battaniye.
Bebeğin gece emmeye uyandiginda terlemiş oluyor.bende degistiriyorum her kalktığında.
Annemler sırtına bez köy diyor. Hep değiştirme. Ama kolları nemli nemli oluyor. Değiştirmek istiyorum.
Sizde durumlar nasıl. Nasıl giydiriyirsunjz.
Eb sıcaklıkları nedir
Tedirginlik falan değil ya, ben dün binadan kapı kapı zil basarak yardım istedim. Çocuk yere göğe sığmadı. Eşim ailem telefonlarımı açmadı. Doğru düzgün tanımadığım kadınla çarşaf salladım kız sakinlesin diye. 2 saat ağladım gözlerim kan çanağı oldu. Birde uyku eğitimi yüzünden ağlatamam. Emziriyorum uyku moduna geçince gazını çıkarıp hamakta sallıyorum. Daha az ağlıyor en azından uykusuzda kalırım gece 1 e kadar otursun benimle napayım. Ayaklandığında yorulur kendi uyur o zamanGüvensiz demiyelim de tedirginlik diyelim. Ben de ilk oğlum da öyleydim, hep tedirgin , huzursuz
Deriyi geriye itmeyi de anlamadım ben.. Bizimkinin normal görünüşü öyle.. Deriyi itmeyi denemedim bile
Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum .
Nasılsınız.
Evimiz 25 genelde 26 derece . Çok mu sıcak.
Bebeğim 5 ay 3 haftalık.
Penye takım ve içine ince . Kolsuz zıbın giydiriyorum.
Ve orta kalınlıkta battaniye.
Bebeğin gece emmeye uyandiginda terlemiş oluyor.bende degistiriyorum her kalktığında.
Annemler sırtına bez köy diyor. Hep değiştirme. Ama kolları nemli nemli oluyor. Değiştirmek istiyorum.
Sizde durumlar nasıl. Nasıl giydiriyirsunjz.
Eb sıcaklıkları nedir
Ay yatması ayrı facia sizin yatağa yatması apayrı facia.. İnanamıyorum yaa.. Demek bebeğin de uslu.. Benim oğlan olacaktı ki oturamazdı bile.. Hoş bizimki gibileri dövüyor vicdansızlar.. Ağlaman normal canım, benim bile sinirlerim bozuldu.. Ben olsam baştan kamera yokken bile kamera var derdim.. Bakıcı tanıdık biri mi?kızlar, aranızda bebeğine bakıcı bakıp kendi çalışan ve evde kamerası olan var mı? ben 2 aydır çalışıyorum eve yeni kamera alabildik.. bakıcının zaten uykusu olduğunu biliyordum ancak bugün inanamadım sabahtan bizim yatağa bi geçti bildiğin horlayarak 2 saat uyudu işim yoğundu bakamadım az önce baktığımda hala uyuyor çocuk uyanmış çoktan yastık kenarlarını kemiriyorşok oldum aradım hemen yalandan napıyosunuz diye napalım uykucu oğlun yeni uyandı diyor halbuki kendi yeni uayndıı... ay sinirlerim bir bozuldu ağlıyorum sürekli (
Ay yatması ayrı facia sizin yatağa yatması apayrı facia.. İnanamıyorum yaa.. Demek bebeğin de uslu.. Benim oğlan olacaktı ki oturamazdı bile.. Hoş bizimki gibileri dövüyor vicdansızlar.. Ağlaman normal canım, benim bile sinirlerim bozuldu.. Ben olsam baştan kamera yokken bile kamera var derdim.. Bakıcı tanıdık biri mi?
Deneyimli birini bul canim bunun için ajanslar var seçenek sunuyorlar bu bakıcı dan hayır gelmezkızlar, aranızda bebeğine bakıcı bakıp kendi çalışan ve evde kamerası olan var mı? ben 2 aydır çalışıyorum eve yeni kamera alabildik.. bakıcının zaten uykusu olduğunu biliyordum ancak bugün inanamadım sabahtan bizim yatağa bi geçti bildiğin horlayarak 2 saat uyudu işim yoğundu bakamadım az önce baktığımda hala uyuyor çocuk uyanmış çoktan yastık kenarlarını kemiriyorşok oldum aradım hemen yalandan napıyosunuz diye napalım uykucu oğlun yeni uyandı diyor halbuki kendi yeni uayndıı... ay sinirlerim bir bozuldu ağlıyorum sürekli (
Ay hadi yakızlar, aranızda bebeğine bakıcı bakıp kendi çalışan ve evde kamerası olan var mı? ben 2 aydır çalışıyorum eve yeni kamera alabildik.. bakıcının zaten uykusu olduğunu biliyordum ancak bugün inanamadım sabahtan bizim yatağa bi geçti bildiğin horlayarak 2 saat uyudu işim yoğundu bakamadım az önce baktığımda hala uyuyor çocuk uyanmış çoktan yastık kenarlarını kemiriyorşok oldum aradım hemen yalandan napıyosunuz diye napalım uykucu oğlun yeni uyandı diyor halbuki kendi yeni uayndıı... ay sinirlerim bir bozuldu ağlıyorum sürekli (
telden izliyorum evet, bebeğim ağlamıyor allahtan ama sürekli aynı yerde yatıp duruyor kendi kendine hareket edşyor Allah korusun düşebilir en çok korktuğum şey...Ay hadi yabebeğin ağlıyor muydu peki ? Sizin yatakta yatması hiç hoş değil bir de . Telefondan mi izliyorsun evi
Deneyimli birini bul canim bunun için ajanslar var seçenek sunuyorlar bu bakıcı dan hayır gelmez
Canım olur mu öyle şey uyumaya mı geliyor sizin eve o da böyle para kazanıyor sonuçta işyerinde sen uyuyabiliyor musun?iyice konuş uyar bence.bebeğini emanet alıyor gözünü kırpmaması lazım .evde kamera olduğunu bilmiyor değil mi?kızlar, aranızda bebeğine bakıcı bakıp kendi çalışan ve evde kamerası olan var mı? ben 2 aydır çalışıyorum eve yeni kamera alabildik.. bakıcının zaten uykusu olduğunu biliyordum ancak bugün inanamadım sabahtan bizim yatağa bi geçti bildiğin horlayarak 2 saat uyudu işim yoğundu bakamadım az önce baktığımda hala uyuyor çocuk uyanmış çoktan yastık kenarlarını kemiriyorşok oldum aradım hemen yalandan napıyosunuz diye napalım uykucu oğlun yeni uyandı diyor halbuki kendi yeni uayndıı... ay sinirlerim bir bozuldu ağlıyorum sürekli (
kızlar, aranızda bebeğine bakıcı bakıp kendi çalışan ve evde kamerası olan var mı? ben 2 aydır çalışıyorum eve yeni kamera alabildik.. bakıcının zaten uykusu olduğunu biliyordum ancak bugün inanamadım sabahtan bizim yatağa bi geçti bildiğin horlayarak 2 saat uyudu işim yoğundu bakamadım az önce baktığımda hala uyuyor çocuk uyanmış çoktan yastık kenarlarını kemiriyorşok oldum aradım hemen yalandan napıyosunuz diye napalım uykucu oğlun yeni uyandı diyor halbuki kendi yeni uayndıı... ay sinirlerim bir bozuldu ağlıyorum sürekli (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?