- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #45.121
Geç kalmışsın ama yaptırmayan bile var sıkıntı olmamış zaten canım şimdi olur mu bilmiyorum süreler önemli sanırım sor yine de hemşireye
Aynen sorcam bakalim ne dicek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç kalmışsın ama yaptırmayan bile var sıkıntı olmamış zaten canım şimdi olur mu bilmiyorum süreler önemli sanırım sor yine de hemşireye
Benimde mi çarpma ile oluşuyor acaba? Genelde temizlik yaptığım günlerden sonra oluyor.. Bu arada ben ilk üç adeti normal oldum.. Dördüncü fazla idi.. Ama yine de senin kadar olmadım canım.. Dediğin gibi sulandırıcıdan kaynaklı olabilir.. Aman dikkat.. Ben şekersizlikten bayılacaktım.. Bu süreci çikolata ile atlatırım malum yiyemiyoruz..Benimde var ama ben kan sulandırıcı kullanıyorum diye hafif çarpsam bile çok morarıyor
Hayırlı olsun canım, şükür kavuşturana.. Rabbim ağrılarını dindirsin inşallah..Canım beni sezeryana aldılar 8 cmlık açıklıkla bebeğin kalpi yavaşladı acil sezeryan oldum keşke ama keşke başta olsaydım şuan ağrılarım var ama hiç biri suni sancının verdiği ağrı kadar olamaz öldüm öldüm dirildim resmen o kadar ağrı boşuna çektim çok şükür şimdi benle bebek iyiyiz
Olabilir valla canım.. Doğumdan sonra da takviye bişey kullanmadım ya.. Şimdi de süt ürünleri ve yumurta diyeti.. Vücutta birşeyler finish galiba :)Bilmiyorum ki canım hiç olmadı öyle bişey, uykusuzluğa vücut tepki veriyor olabilir mi?
Allah razı olsun canım ya çok sağolBenimde mi çarpma ile oluşuyor acaba? Genelde temizlik yaptığım günlerden sonra oluyor.. Bu arada ben ilk üç adeti normal oldum.. Dördüncü fazla idi.. Ama yine de senin kadar olmadım canım.. Dediğin gibi sulandırıcıdan kaynaklı olabilir.. Aman dikkat.. Ben şekersizlikten bayılacaktım.. Bu süreci çikolata ile atlatırım malum yiyemiyoruz..
Hayırlı olsun canım, şükür kavuşturana.. Rabbim ağrılarını dindirsin inşallah..
Olabilir valla canım.. Doğumdan sonra da takviye bişey kullanmadım ya.. Şimdi de süt ürünleri ve yumurta diyeti.. Vücutta birşeyler finish galiba :)
Canım beni sezeryana aldılar 8 cmlık açıklıkla bebeğin kalpi yavaşladı acil sezeryan oldum keşke ama keşke başta olsaydım şuan ağrılarım var ama hiç biri suni sancının verdiği ağrı kadar olamaz öldüm öldüm dirildim resmen o kadar ağrı boşuna çektim çok şükür şimdi benle bebek iyiyiz
Benim yoğun olmadı ama öncesinde çok yorgun düştüm halsiz hissettim ve bununla bağdaştırdim.Ya kızlar ilk adet çokmu yoğundu sizinde, sabahtan beri 15 kez degistim. En son 10 dk önce değişip geldim çocuğu emziriyordum. Koltuk falan kalmamış, ne oluyor böyle ya derman kalmadı resmen. Kan sulandırıcı kullanıyorum diyemi acaba
Ben tüp şeklinde mavi renk olanı. kavanoz olan daha etkili sana gerek yok demişti. Senin ki daha ileri ise kavanoz olanın pembe rengini alabilirsin canım.
@reoc
Aynen canım.. Kanda IgE bakıldı.. Çıkmayadabiliyor.. Çıkmaması yok demek değil.. Ama bizde çıktı.. Üstelik ben diyet yapmıştım bir buçuk ay.. Kan alınacağı için iki gün süt, peynir tükettim, test yanlış çıkmasın diye.. Buna rağmen yüksekti değeri.. Bizde genel kırmızı ve beyaz kan hücrelerini içeren testlerde yapıldı.. IgE pozitif olunca bazı gıda denemeleri de yapılmış.. Nitekim bizim çoklu gıda alerjisi.. Bizde de deride çıkmadı.. Aslında kabarma oldu bazılarında ama cetvelle ölçüldü.. İstenen sınırda olmayınca negatif dendi..
Her zaman işini iyi bilen, yapan, seven insanlara denk gelmek lazım.. Üniversite hastanesi mahvetti bizi.. Anlatıyorum dinlemiyorlar.. Sonucu yorumla diyorum.. Benim bildiğimi bana diyorlar.. Uzman gelecek diyorlar.. Uzman yorum bile yapamıyor.. Özele gidiyorsun kem küm.. Neyse umarım sizdeki alerji değildir.. Amazing_GNC yazmış ya, belki cildi kuru kaldığından olmuştur.. Mukuslu kaka yok ise aklını ferah tut.. Belki rotadan belki diştendir ishali
Birde bizde gaita da kalprotektin de bakıldı.. O da sınıra yakındı.. Gizli kan da bakılmalıydı bana göre
Ya kızlar ilk adet çokmu yoğundu sizinde, sabahtan beri 15 kez degistim. En son 10 dk önce değişip geldim çocuğu emziriyordum. Koltuk falan kalmamış, ne oluyor böyle ya derman kalmadı resmen. Kan sulandırıcı kullanıyorum diyemi acaba
Aynen öyle gerçkten elimizde olmayan durumİyi canım çok sevindim sağlıkla kucağına aldığına. Gidişat ne gösteriyor hiç bilmiyorsun ki :)
Allah razı olsun canım yaa, dikkat edeyim.. Havalar soğuyunca bende üç güne anca banyo yaptırıyorum.. Bol nemlendirmekte lazım o zamanCanım bu arada gece aklıma geldi. Dr. çok sık banyo yaptırma dedi biz gün aşırı yaptırıyorduk. 3 günde bir yaptır dedi. İlif felan kullanma elle ovuştur dedi, ben bebek süngeri kullanıyordum. Ve kafasına sadece bir damla şampuan dök dedi onlarda kurutuyormuş, ben mustelanın kini kullanıyorum. Haberin olsun.
Çok haklısın valla.. Belki yatağı reddeder filan diyorum ama sallanma yönünden dediğin gibi.. Sıpa öyle birşey ki evde otomatik salıncak var, hiç kullanmadı diyebilirim..A aeengineer canım hamağa alışsa nolacakki böyle senin ayakların mahvolursonuçta senin ayağa da alışması kötü :) sen yorulma diye diyorum bizim oğlanda doğduğundan beri uyku sorunu vardı uyuyamadığı iççin saatlerce ağlardı sürekli salladık evde her türlü salıncak hamak mevcut :)
Sadece anne sütü alırken benim oğlumda öyle yapıyordu canım şimdi tadımlara başladık doyurucu şekilde ek gıda vermiyorum ama daha katı ve 2-3 günde bir kaka yapmaya başladı.Yarın kızımı isaldi kaka testine götüreceğim.gecmismi diye geçen gittik yapmadı.insalh yarın yapar.
Kızlar günde 5 kez yapıyor bana fazla gibi geldi sizinkiler kaç kez yapıyor
Kaşık maması yiyince katı yaptı dün normalde hep anne sütü ondanmi anlamıyorum.
Sizinkiler katımı bana cevap yazın günde kaç kez yapıyor.
Birde kızlar aralığın 11 de 6 aylık olacağız.ek gıdaya nasıl başladınız bir günde ne yediriyorsunuz yazın ölçünüz ne
Bilmiyorum canım ama çukurluk oluşturacak kadar uzun süre emmedi sonuçta daha 5-6 aylıklar.kızlar,şu parmak emme sizde de çok yoğun mu? aşırı parmak emiyor bazen aç olup da parmakla açlığını yatıştırıyor hiç sesi çıkmıyoremziği nazlı nazlı alıyordu şimdi hiç almıyor damağında bi çukurluk var ona taktım sizin bebişlerde de bu çukurdan var mı normal mi yoksa bizimki parmak emdiğinden mi oluştu acaba
Geçmiş olsun canım biz de 2 gündür gece hiç uyumuyoz yazmıştım buraya da meğer soğuk algınlığından huysuzmuş şimdi burnu çok fena tıkalı akıyor sürekli serum fiz.ile açık tutmaya çalışıyorum ama emerken zorlanıyor gece de nöbet tutturuyor başında çok mızmız yavrum ya.4 gündür 40 derece ateşle boğuşuyoruz ne zormuş hele çocuğunun hasta olduğunu görmek daha beter üstünde bide ben öksürüyorum tüm gün uykusuzluk bitik durumdayım bunların sebebi ise 4. Ay aşısı oldu aşı yapıldığı günden beri oğlum yanıyor bida aşı yaptırmak istemiyorum ya bu durumda olan varmı
Sanada çok geçmiş olsun canım biz kaç gündür acildeyiz geceleri azıyor ateş belası gece bi kalkıyorum 40 derece olmuş çocuğu hemen duşa sokuyorum fitil veriyorum yavrum kıyamam 4 gündür şurup içiyor bu aşı niye böyle yaptı anlamadım birde diş çıkarıyor onun da etkisi ikiye katladı herhaldeGeçmiş olsun canım biz de 2 gündür gece hiç uyumuyoz yazmıştım buraya da meğer soğuk algınlığından huysuzmuş şimdi burnu çok fena tıkalı akıyor sürekli serum fiz.ile açık tutmaya çalışıyorum ama emerken zorlanıyor gece de nöbet tutturuyor başında çok mızmız yavrum ya.
Hasta olmasın bu kuzular daha çok küçükler
Ya bizim de verem de olmuş tu ama hafif geçmişti bu çok ağır atlatıyoruz uyku eğitimini ben sanırım hayatta uygulayamam uygulamayı başarırsanız inşallah4.ay aşısını çok şükür biz çok iyi atlattık.ates huzursuzluk birşey yapmadı
Kızlar 2gunden beri kızıma uyku eğitimi vermeye çalışıyorum ama anladım ki önce anneler egitilmeli
Birlikte ağlıyoruz resmen yani ben aglamiyorum ama utanmasam ağlarım.cok zorlanıyorum.donmekte istemiyorum ama o aglayinca kendimi çok suçlu hissediyorum
Bilmiyorum basarabilbaşa miyim.esim evdeyken iyi ama yokken tek dayanamıyorumYa bizim de verem de olmuş tu ama hafif geçmişti bu çok ağır atlatıyoruz uyku eğitimini ben sanırım hayatta uygulayamam uygulamayı başarırsanız inşallah
Hadi bakalım canım kolay gelsin başladıysan geri adım atma derim , bebeğin kafası karışmasın. Çok ağlatmak yerine yatağına yatirdiginda ilk zamanlar yanında otur sandalye ile , poposunu pışpışla sss diye ses et. Böyle böyle devam et bir kaç gün, baktın çok ağlıyor kucağına al öp, kokla sakin sakin şimdi uyuyacağız vs deyip sakinleştir tekrar koy, böyle devam et bir kaç gün ama başladıysan pes etme4.ay aşısını çok şükür biz çok iyi atlattık.ates huzursuzluk birşey yapmadı
Kızlar 2gunden beri kızıma uyku eğitimi vermeye çalışıyorum ama anladım ki önce anneler egitilmeli
Birlikte ağlıyoruz resmen yani ben aglamiyorum ama utanmasam ağlarım.cok zorlanıyorum.donmekte istemiyorum ama o aglayinca kendimi çok suçlu hissediyorum