- 29 Eylül 2015
- 5.223
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #45.161
Bizimde öyle bu ay çok az kilo aldı anne sütü yetmiyor galiba neyse ek gıdaya başlayacağız kilo almasa alamasada en azından bağışıklığı yüksek olur diye başka Bisey vermedim benKizlar kafam karisik sutum yetmiyormu acaba. 6 kasimda doktora gitmistik 6.500 gr di bugün evde tarttim 6.700 gr geldi neredeyse bir ayda 200 gr almis çok az degilmi..sadece emiyor ek gidaya tadimlik basladik suan 5 ay 10 gunluguz kilosu çok az geliyor gozume
Geçmiş olsun canımBırakmıştım ama hastalığım tekrarladışu an bi zaman verilemiyor. Doktorumda ne kadar bunaldığımın farkında 1 ay sonra tekrar doppler çekilecek inşallah tekrar hapa dönerim. Sanal marketten alışveriş yaptım. 2 paket depend ekledim normal pedle çocuk varken başa çıkamadım. Zaten yorgun uykusuz beter haldeyim birde bu çıktı
Evet minicikler ama çok kuvvetli duyguları var.insallah başarabilirim.cok sağol canım.Gündüz de duz4ne giriyor kendi uyumaya başlayınca, b3nimki de gündüz ya memede ya da salıncakta uyuyordu ama artık gündüz de yatağına bırakıyorum konuşa konuşa uyuyor. Yaptığım en iyi şeymiş kendi kendine uyumasını öğretmek. Anne kendine güvenip sakinse gerçekten başarılı oluyor , çünkü bebek hissediyor anneyi. Ben buna inanıyorum.
Yarın çocuk druna gideceğim. Zavallı miniğim nezle oldu bir de. Kilo almamış gibi geliyor. Kaka da hala günde 5 kere. Kaka tahlilinde bir virüse ve lökosite bakıldı ve sonuç iyi çıktı ama onlar alerjiyle ilgili bilgi vermez sanırım. Banyoda ben de Mustela kullanıyorum. Haftadabir kez saça ve vücuda kullanıyorum. Diğer zamanlar sadece ılık suyla yıkıyoruz. Çocuk söz konusu olunca insan çok tedirgin oluyor. Allah'tan eşim daha soğukkanlı.reoc
Aynen canım.. Kanda IgE bakıldı.. Çıkmayadabiliyor.. Çıkmaması yok demek değil.. Ama bizde çıktı.. Üstelik ben diyet yapmıştım bir buçuk ay.. Kan alınacağı için iki gün süt, peynir tükettim, test yanlış çıkmasın diye.. Buna rağmen yüksekti değeri.. Bizde genel kırmızı ve beyaz kan hücrelerini içeren testlerde yapıldı.. IgE pozitif olunca bazı gıda denemeleri de yapılmış.. Nitekim bizim çoklu gıda alerjisi.. Bizde de deride çıkmadı.. Aslında kabarma oldu bazılarında ama cetvelle ölçüldü.. İstenen sınırda olmayınca negatif dendi..
Her zaman işini iyi bilen, yapan, seven insanlara denk gelmek lazım.. Üniversite hastanesi mahvetti bizi.. Anlatıyorum dinlemiyorlar.. Sonucu yorumla diyorum.. Benim bildiğimi bana diyorlar.. Uzman gelecek diyorlar.. Uzman yorum bile yapamıyor.. Özele gidiyorsun kem küm.. Neyse umarım sizdeki alerji değildir.. Amazing_GNC yazmış ya, belki cildi kuru kaldığından olmuştur.. Mukuslu kaka yok ise aklını ferah tut.. Belki rotadan belki diştendir ishali
Birde bizde gaita da kalprotektin de bakıldı.. O da sınıra yakındı.. Gizli kan da bakılmalıydı bana göre
Egzamada ten pütürlü ve kırmızı oluyor. Bazen sadece teni kırmızı ve derisi kalın oluyor. İyice nemlendirip cildinin normale dönüp dönmediğine bir bak istersen. Oğlumun teni kuru. Günde 3 4 kere nemlendirmek gerekiyor. İnşallah kötü bir şey çıkmaz.Canım benim kızımın kolunda doğum lekesi var etrafı koyulaşıp leke büyüdü yazın bişey yoktu kışın böyle oldu. Doktor yapamadı hatta biyopsi yaptırın kötü huylu olabilir diye bizi şoka soktu. Egzama da olabilir diye stafine ve hametan verdi. Süre konusunda birşey demedi. Geçmezse tıpa gidin dedi.Kremle rengi baya açıldı. Egzama bu tarz bişey mi oluyor?
Canım çukurluk ilerde var bizde de var amakızlar,şu parmak emme sizde de çok yoğun mu? aşırı parmak emiyor bazen aç olup da parmakla açlığını yatıştırıyor hiç sesi çıkmıyoremziği nazlı nazlı alıyordu şimdi hiç almıyor damağında bi çukurluk var ona taktım sizin bebişlerde de bu çukurdan var mı normal mi yoksa bizimki parmak emdiğinden mi oluştu acaba
Çok ağlıyorlar dimi4.ay aşısını çok şükür biz çok iyi atlattık.ates huzursuzluk birşey yapmadı
Kızlar 2gunden beri kızıma uyku eğitimi vermeye çalışıyorum ama anladım ki önce anneler egitilmeli
Birlikte ağlıyoruz resmen yani ben aglamiyorum ama utanmasam ağlarım.cok zorlanıyorum.donmekte istemiyorum ama o aglayinca kendimi çok suçlu hissediyorum
En sondakine benziyor canımMerhaba hanımlar, sünnet yaptıran anneler bebeğinizin pipisi resimde hangi numarada ki gibi acaba. Derisini geriye itince özellikle.
Ya valla bu kadar aşı neden ayni yaptırmıycam bidaÇok geçmiş olsun canım.. İnsan onlara olacağına bize olsun diyor.. Bize de 4. Ay baya huysuzluk ve ateş yaptı.. Dediğin gibi bak o zamandan beri huysuzluk tavan.. Özellikle on gündür mahvolduk.. Her ülkede var aşı diyorlar ama bizdeki kadar yok galiba.. Denek ülkesiyiz.. Yaptırmayın diyen insanda çok.. İnsan bilemiyor ki işte
Bizimki sondakine benziyor.. Tam eşit değil, hafif et fazlalığı var o dikiş yerinde.. Doğru düzgün dikememişte
Ben yaptıröıycam artık ya çocuğumu mahvetti aşılar4.ay asisinda kızımın ateşi oldu bunun yanında huyu da değişti önceden daha uysaldi uyku uyumak istemiyor o zamandan beridir 6.ay aşısı yaklaşıyor bakalım o ne olacakaşı yaptirmayan baya büyük bi kesim var ama ben korkuyorum sonradan kızıma bu yüzden Bisey olursa affetmem kendimi
Canım bende aşıların güvenirliği konusunda cidden tedirginim sağlam çocuğum resmen 4 gündür mahvoldu yaptırmasam da çocuk hastalansa ztn 40 derece ateş olmakta belki gene böyle geçirecekti ama ben gidio kendi elimle aşılattım resmen kendime kızıyorumGünümüzün kitle imha silahları diye bir grup var facete bende aşı konusunda gidip geliyorum ama mahalle baskısı gibi birşey oldu artık içim elvermeyerek yaptırıyorum. Zaten kızım alerjik bir bebek diğerlerine göre riski daha yüksek doktorlarda hep aynı ağızdan konuşuyor kararsızım.
Biraz karışık sandalye yöntemi ve kim West karışık gibi.butun ihtiyaçlarini giderip yatağına yatırıp sandalyede oturuyorum aglayinca alıp sakinleştirip yatiriyorum 3 gün uyguladım özellikle gece uykularinda ama uyku saati gelince ben geriliyorum ağlayacak diye bakalım ne olacakÇok ağlıyorlar dimiben yapamadım bıraktım. Hangisini denedin?
Başaktan üç mu ben iki diye biliyordum off ya günü yaklaştıkça stres oluyorumBugün 6 ay asisi olduk 3 bacaktan bir ağızdan yavrum çok agladi uyudu saatlerce hali yok kızlar kilosu 7 kilo 1 kilo eksik dediler boyu 68 cm boyu uzunmuş okadarda yediriyorum sürekli peşindeyim kilo zor aliyor günde 3 4 kez kaka yapıyor ek gıdalardan beri insalah asi ateş yapmaz
Sen böyle dedikçe korkuyorum ya bi daha ki aşı artık bir yaşında. Canım üç günü asan ateş için doktora goturmelisin götürdün mu ? Ne dedilerCanım bende aşıların güvenirliği konusunda cidden tedirginim sağlam çocuğum resmen 4 gündür mahvoldu yaptırmasam da çocuk hastalansa ztn 40 derece ateş olmakta belki gene böyle geçirecekti ama ben gidio kendi elimle aşılattım resmen kendime kızıyorum
Eşimde yaprıtmayalım diyor.. Bende yok bir doz yapıldı yarıda kalmasın yok iki doz Vs diyorum.. Yarıda kalınca bişey olur mu acaba? Birde rota ve menenjit gibi özel aşıları da yaptırıyoruzYa valla bu kadar aşı neden ayni yaptırmıycam bida
3 gün iyi zaman ama epey yol almışsın. Bırakma artık, inşallah başarırsın. Bizimki aşırı ağladı, tracy yatır kaldır denedim ben, kucağıma alınca bile sakinleşmedi. Uyumadı da zaten. O kadar aşırı ağlatmaya da içim elvermedi.Biraz karışık sandalye yöntemi ve kim West karışık gibi.butun ihtiyaçlarini giderip yatağına yatırıp sandalyede oturuyorum aglayinca alıp sakinleştirip yatiriyorum 3 gün uyguladım özellikle gece uykularinda ama uyku saati gelince ben geriliyorum ağlayacak diye bakalım ne olacak
Çok geçmiş olsun canım.. İnsan onlara olacağına bize olsun diyor.. Bize de 4. Ay baya huysuzluk ve ateş yaptı.. Dediğin gibi bak o zamandan beri huysuzluk tavan.. Özellikle on gündür mahvolduk.. Her ülkede var aşı diyorlar ama bizdeki kadar yok galiba.. Denek ülkesiyiz.. Yaptırmayın diyen insanda çok.. İnsan bilemiyor ki işte
Bizimki sondakine benziyor.. Tam eşit değil, hafif et fazlalığı var o dikiş yerinde.. Doğru düzgün dikememişte
En sondakine benziyor canım
Gece uykularinda basarili olcaz gibi ama gündüz Allah kerim.3 gün iyi zaman ama epey yol almışsın. Bırakma artık, inşallah başarırsın. Bizimki aşırı ağladı, tracy yatır kaldır denedim ben, kucağıma alınca bile sakinleşmedi. Uyumadı da zaten. O kadar aşırı ağlatmaya da içim elvermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?