2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizimde öyle bu ay çok az kilo aldı anne sütü yetmiyor galiba neyse ek gıdaya başlayacağız kilo almasa alamasada en azından bağışıklığı yüksek olur diye başka Bisey vermedim ben

Geçmiş olsun canım

Evet minicikler ama çok kuvvetli duyguları var.insallah başarabilirim.cok sağol canım.

Bugün 6 ay asisi olduk 3 bacaktan bir ağızdan yavrum çok agladi uyudu saatlerce hali yok kızlar kilosu 7 kilo 1 kilo eksik dediler boyu 68 cm boyu uzunmuş okadarda yediriyorum sürekli peşindeyim kilo zor aliyor günde 3 4 kez kaka yapıyor ek gıdalardan beri insalah asi ateş yapmaz

Yarın çocuk druna gideceğim. Zavallı miniğim nezle oldu bir de. Kilo almamış gibi geliyor. Kaka da hala günde 5 kere. Kaka tahlilinde bir virüse ve lökosite bakıldı ve sonuç iyi çıktı ama onlar alerjiyle ilgili bilgi vermez sanırım. Banyoda ben de Mustela kullanıyorum. Haftadabir kez saça ve vücuda kullanıyorum. Diğer zamanlar sadece ılık suyla yıkıyoruz. Çocuk söz konusu olunca insan çok tedirgin oluyor. Allah'tan eşim daha soğukkanlı.
Egzamada ten pütürlü ve kırmızı oluyor. Bazen sadece teni kırmızı ve derisi kalın oluyor. İyice nemlendirip cildinin normale dönüp dönmediğine bir bak istersen. Oğlumun teni kuru. Günde 3 4 kere nemlendirmek gerekiyor. İnşallah kötü bir şey çıkmaz.

Canım çukurluk ilerde var bizde de var ama

Çok ağlıyorlar dimi ben yapamadım bıraktım. Hangisini denedin?

Ya valla bu kadar aşı neden ayni yaptırmıycam bida

Ben yaptıröıycam artık ya çocuğumu mahvetti aşılar

Canım bende aşıların güvenirliği konusunda cidden tedirginim sağlam çocuğum resmen 4 gündür mahvoldu yaptırmasam da çocuk hastalansa ztn 40 derece ateş olmakta belki gene böyle geçirecekti ama ben gidio kendi elimle aşılattım resmen kendime kızıyorum

Çok ağlıyorlar dimi ben yapamadım bıraktım. Hangisini denedin?
Biraz karışık sandalye yöntemi ve kim West karışık gibi.butun ihtiyaçlarini giderip yatağına yatırıp sandalyede oturuyorum aglayinca alıp sakinleştirip yatiriyorum 3 gün uyguladım özellikle gece uykularinda ama uyku saati gelince ben geriliyorum ağlayacak diye bakalım ne olacak

Başaktan üç mu ben iki diye biliyordum off ya günü yaklaştıkça stres oluyorum bu arada ortalama kız bebek kilosu bu ayda 7400 dur o kadar da az değil bence benimki de kilo almıyor ek gıdaya başlayınca alır inşallah

Sen böyle dedikçe korkuyorum ya bi daha ki aşı artık bir yaşında. Canım üç günü asan ateş için doktora goturmelisin götürdün mu ? Ne dediler

3 gün iyi zaman ama epey yol almışsın. Bırakma artık, inşallah başarırsın. Bizimki aşırı ağladı, tracy yatır kaldır denedim ben, kucağıma alınca bile sakinleşmedi. Uyumadı da zaten. O kadar aşırı ağlatmaya da içim elvermedi.

En sondakine benziyor canım

Bizim ki 4 numara gibi ya. Deriyi geri itince mantar kafası gibi çıkıntı yok yani düz. Bir göstermem lazım galiba dr.a

Gece uykularinda basarili olcaz gibi ama gündüz Allah kerim.
Bir de Şubat'ta ise baslayacagim ozamana bırakmak istemiyorum.daha çok üzülür belki annem zaten beni bırakıp gidiyor gece de ağlatıyor diye düşünür yani ben düşünürüm diyorum esimede o da yok artık diyor çocuk düşünmez onu sen düşünürsün diyor
ilk gece yatır kaldır da çok ağladı ya resmen icim parçalandı çünkü normalde çok ağlayan bir bebek değil kızım sadece son zamanlarda memeye düşkünlük ve gece uyku saatinde uyumak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…