- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #45.101
Geç kalmışsın ama yaptırmayan bile var sıkıntı olmamış zaten canım şimdi olur mu bilmiyorum süreler önemli sanırım sor yine de hemşireyeBen hamileyken 1kere oldum neden bole?hatta ebe 2.si dogumdan sora dedi arayan soran yok suan :/ 3dozmu yani nirmalde
Benimde var ama ben kan sulandırıcı kullanıyorum diye hafif çarpsam bile çok morarıyorKızlar yaa, benim bacaklarımda morarma oluyor, birkaç yerde.. Yavaş yavaş rengi önce yeşile sonra normale dönüp kayboluyor.. Aradan zaman geçiyor yine birkaç yerde çıkıyor.. Eskiden de olurdu da arada olurdu.. Doğumdan sonra sanki sık oldu.. Yani 3-4 kez 4-5 yerde oluyor .farklı farklı.. Hiç benzer durum yaşayan oldu mı hayatında? Ne olabilir ki?
Birde bastırınca acıyor
Canım beni sezeryana aldılar 8 cmlık açıklıkla bebeğin kalpi yavaşladı acil sezeryan oldum keşke ama keşke başta olsaydım şuan ağrılarım var ama hiç biri suni sancının verdiği ağrı kadar olamaz öldüm öldüm dirildim resmen o kadar ağrı boşuna çektim çok şükür şimdi benle bebek iyiyizCanım sık sık yürüyüş yap yapabiliyorsan daha hızlı açılırsın. Ben hiç kalkmamıştım hep yattım hastanede kimse de demedi kalk dolan diye. Tam doğumdan 1 saat önce kalk dediler plates topunda zıplattılar ama ben saatlerdir acı çekiyordum yani daha erken yaptırsalar daha erken açılma olacaktı belkide.
Hayırlı uğurlu olsun çok şükür kavuştunuz:)Canım beni sezeryana aldılar 8 cmlık açıklıkla bebeğin kalpi yavaşladı acil sezeryan oldum keşke ama keşke başta olsaydım şuan ağrılarım var ama hiç biri suni sancının verdiği ağrı kadar olamaz öldüm öldüm dirildim resmen o kadar ağrı boşuna çektim çok şükür şimdi benle bebek iyiyiz
Allah razı olsun canım benimHayırlı uğurlu olsun çok şükür kavuştunuz:)
Ya kızlar ilk adet çokmu yoğundu sizinde, sabahtan beri 15 kez degistim. En son 10 dk önce değişip geldim çocuğu emziriyordum. Koltuk falan kalmamış, ne oluyor böyle ya derman kalmadı resmen. Kan sulandırıcı kullanıyorum diyemi acaba
ewt cok yogun oluyor.bende yeni oldum.gece yakalandim yatak batmis.tum gun lohusa pedi koydum.lohusayken iki tane kullanmisim simdi tum paket bitti.Ya kızlar ilk adet çokmu yoğundu sizinde, sabahtan beri 15 kez degistim. En son 10 dk önce değişip geldim çocuğu emziriyordum. Koltuk falan kalmamış, ne oluyor böyle ya derman kalmadı resmen. Kan sulandırıcı kullanıyorum diyemi acaba
Iyi hatırlattın canım depend var evde onu kullanayım geceewt cok yogun oluyor.bende yeni oldum.gece yakalandim yatak batmis.tum gun lohusa pedi koydum.lohusayken iki tane kullanmisim simdi tum paket bitti.
korkma yogun oluyor yani
Benim ilk kizimda ilk adetim çok yoğun oldu bebek bezi koyuyordum ama bu doğumda kan sulandırıcı kullanmama rağmen çok az oldum.Ya kızlar ilk adet çokmu yoğundu sizinde, sabahtan beri 15 kez degistim. En son 10 dk önce değişip geldim çocuğu emziriyordum. Koltuk falan kalmamış, ne oluyor böyle ya derman kalmadı resmen. Kan sulandırıcı kullanıyorum diyemi acaba
Ben hala kullanıyorum heralde oda etkiliyorBenim ilk kizimda ilk adetim çok yoğun oldu bebek bezi koyuyordum ama bu doğumda kan sulandırıcı kullanmama rağmen çok az oldum.
Belki de. bebek bezinin kenarlarını kes koy güzel koruyor.Ben hala kullanıyorum heralde oda etkiliyor
Amanın çok varmış dahabenim büyüğü tam düzelmişti 2 - 2,5 yaşından sonra gece deliksiz uyuyabiliyorlar.. ancak doğumla birlikte uyku düzeni sapıttı küçüğü uyuyor ama büyüğü sürekli uyanıyor şuan 3,5 yaşında uyanır benim sıkılıyor ben yoruluyorum diye saçmalar:) ama genel olarak uykuyu hiç sevmeyen bi çocuk bundan oluyor bence... umarım sizinki sever
Ayy inşallah çekmemiştir, neyse ki oğlan da düzene girmiş, abisine baksın örnek alsınGözünü korkutmak gibi olmasın ama benim oğlanın uyumasindan, uyku düzeninden çok çektik valla 4 yaşına kadar neredeyse her gece uyanırdıgece kalkar 9turmak isterdi, şu isterdi ,cisi gelirdi vs vs yani benim ki farklıydı o yüzden kız abisine çekmese bari. Oğlan şimdi top atsan uyanmaz , kız çığlık çığlığa ağlar oğlanın ruhu duymaz
Canım benim kızımın kolunda doğum lekesi var etrafı koyulaşıp leke büyüdü yazın bişey yoktu kışın böyle oldu. Doktor yapamadı hatta biyopsi yaptırın kötü huylu olabilir diye bizi şoka soktu. Egzama da olabilir diye stafine ve hametan verdi. Süre konusunda birşey demedi. Geçmezse tıpa gidin dedi.Kremle rengi baya açıldı. Egzama bu tarz bişey mi oluyor?Geçmiş olsun. Coresatin devlet tarafından karşılanmıyor değil mi? Kızımın da kolunda egzama vardı. Yazın geçince kıyafetten olduğunu anladık. Oğlumda da öyle sanırım. Mustela ile 3 4 kere nemlendiriyorum. Artınca mecbur Mustela Stelatopia ilr Advantan karışımı yapıyorum. Coresatin sürekli kullanılabilir mi yoksa Advantan gibi 1 hafta kullanıp kesilmeli mi?
Suda eritip pişirmek daha kolay, direk kaynar suya ekleyebilirsin, diğer türlü topak olmaması için soğuk suya toz şeklinde ilave edersen kaynayana kadar karıştırmak gerek. Başında beklemek zor geliyor bana, malum hayatımız pratik olmak zorunda :)Kendimiz için sormuştum kimi suda eritip ekliyor kimi yağda kavuruyor kimi de senin gibi yapıyor. Önceden güzel yapıyordum bayadir yapmayınca unutmuşum pek güzel olmadı yaptığım teşekkür ederim
Bilmiyorum ki canım hiç olmadı öyle bişey, uykusuzluğa vücut tepki veriyor olabilir mi?Kızlar yaa, benim bacaklarımda morarma oluyor, birkaç yerde.. Yavaş yavaş rengi önce yeşile sonra normale dönüp kayboluyor.. Aradan zaman geçiyor yine birkaç yerde çıkıyor.. Eskiden de olurdu da arada olurdu.. Doğumdan sonra sanki sık oldu.. Yani 3-4 kez 4-5 yerde oluyor .farklı farklı.. Hiç benzer durum yaşayan oldu mı hayatında? Ne olabilir ki?
Birde bastırınca acıyor
İlk değil ama 2. Ve 3. Yoğundu. Normalde 4 günde biter 6-7 gün sürüyor ve dediğin gibi çok dazla değiştirmek gerekiyor. Geçicidir umarımYa kızlar ilk adet çokmu yoğundu sizinde, sabahtan beri 15 kez degistim. En son 10 dk önce değişip geldim çocuğu emziriyordum. Koltuk falan kalmamış, ne oluyor böyle ya derman kalmadı resmen. Kan sulandırıcı kullanıyorum diyemi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?