2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar yaa, benim bacaklarımda morarma oluyor, birkaç yerde.. Yavaş yavaş rengi önce yeşile sonra normale dönüp kayboluyor.. Aradan zaman geçiyor yine birkaç yerde çıkıyor.. Eskiden de olurdu da arada olurdu.. Doğumdan sonra sanki sık oldu.. Yani 3-4 kez 4-5 yerde oluyor .farklı farklı.. Hiç benzer durum yaşayan oldu mı hayatında? Ne olabilir ki?
Birde bastırınca acıyor

Ya kızlar ilk adet çokmu yoğundu sizinde, sabahtan beri 15 kez degistim. En son 10 dk önce değişip geldim çocuğu emziriyordum. Koltuk falan kalmamış, ne oluyor böyle ya derman kalmadı resmen. Kan sulandırıcı kullanıyorum diyemi acaba

Benimde var ama ben kan sulandırıcı kullanıyorum diye hafif çarpsam bile çok morarıyor

Canım beni sezeryana aldılar 8 cmlık açıklıkla bebeğin kalpi yavaşladı acil sezeryan oldum keşke ama keşke başta olsaydım şuan ağrılarım var ama hiç biri suni sancının verdiği ağrı kadar olamaz öldüm öldüm dirildim resmen o kadar ağrı boşuna çektim çok şükür şimdi benle bebek iyiyiz

Hayırlı uğurlu olsun çok şükür kavuştunuz:)

ewt cok yogun oluyor.bende yeni oldum.gece yakalandim yatak batmis.tum gun lohusa pedi koydum.lohusayken iki tane kullanmisim simdi tum paket bitti.
korkma yogun oluyor yani

Benim ilk kizimda ilk adetim çok yoğun oldu bebek bezi koyuyordum ama bu doğumda kan sulandırıcı kullanmama rağmen çok az oldum.

Yarın kızımı isaldi kaka testine götüreceğim.gecmismi diye geçen gittik yapmadı.insalh yarın yapar.
Kızlar günde 5 kez yapıyor bana fazla gibi geldi sizinkiler kaç kez yapıyor
Kaşık maması yiyince katı yaptı dün normalde hep anne sütü ondanmi anlamıyorum.
Sizinkiler katımı bana cevap yazın günde kaç kez yapıyor.
Birde kızlar aralığın 11 de 6 aylık olacağız.ek gıdaya nasıl başladınız bir günde ne yediriyorsunuz yazın ölçünüz ne

Amanın çok varmış daha Bizimkinin uykuyu pek sevdiği söylenemez, yanında nefes alsan uyanıyor :) artık sonradan bi uyku aşkı gelir mi bilemedim. :)

Ayy inşallah çekmemiştir, neyse ki oğlan da düzene girmiş, abisine baksın örnek alsın

Canım benim kızımın kolunda doğum lekesi var etrafı koyulaşıp leke büyüdü yazın bişey yoktu kışın böyle oldu. Doktor yapamadı hatta biyopsi yaptırın kötü huylu olabilir diye bizi şoka soktu. Egzama da olabilir diye stafine ve hametan verdi. Süre konusunda birşey demedi. Geçmezse tıpa gidin dedi.Kremle rengi baya açıldı. Egzama bu tarz bişey mi oluyor?

Kendimiz için sormuştum kimi suda eritip ekliyor kimi yağda kavuruyor kimi de senin gibi yapıyor. Önceden güzel yapıyordum bayadir yapmayınca unutmuşum pek güzel olmadı yaptığım teşekkür ederim
Suda eritip pişirmek daha kolay, direk kaynar suya ekleyebilirsin, diğer türlü topak olmaması için soğuk suya toz şeklinde ilave edersen kaynayana kadar karıştırmak gerek. Başında beklemek zor geliyor bana, malum hayatımız pratik olmak zorunda :)

Bilmiyorum ki canım hiç olmadı öyle bişey, uykusuzluğa vücut tepki veriyor olabilir mi?

İlk değil ama 2. Ve 3. Yoğundu. Normalde 4 günde biter 6-7 gün sürüyor ve dediğin gibi çok dazla değiştirmek gerekiyor. Geçicidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…