2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimde var ama ben kan sulandırıcı kullanıyorum diye hafif çarpsam bile çok morarıyor
Benimde mi çarpma ile oluşuyor acaba? Genelde temizlik yaptığım günlerden sonra oluyor.. Bu arada ben ilk üç adeti normal oldum.. Dördüncü fazla idi.. Ama yine de senin kadar olmadım canım.. Dediğin gibi sulandırıcıdan kaynaklı olabilir.. Aman dikkat.. Ben şekersizlikten bayılacaktım.. Bu süreci çikolata ile atlatırım malum yiyemiyoruz..

Hayırlı olsun canım, şükür kavuşturana.. Rabbim ağrılarını dindirsin inşallah..

Bilmiyorum ki canım hiç olmadı öyle bişey, uykusuzluğa vücut tepki veriyor olabilir mi?
Olabilir valla canım.. Doğumdan sonra da takviye bişey kullanmadım ya.. Şimdi de süt ürünleri ve yumurta diyeti.. Vücutta birşeyler finish galiba :)

Allah razı olsun canım ya çok sağol

İyi canım çok sevindim sağlıkla kucağına aldığına. Gidişat ne gösteriyor hiç bilmiyorsun ki :)

Benim yoğun olmadı ama öncesinde çok yorgun düştüm halsiz hissettim ve bununla bağdaştırdim.

Ben tüp şeklinde mavi renk olanı. kavanoz olan daha etkili sana gerek yok demişti. Senin ki daha ileri ise kavanoz olanın pembe rengini alabilirsin canım.

Canım bu arada gece aklıma geldi. Dr. çok sık banyo yaptırma dedi biz gün aşırı yaptırıyorduk. 3 günde bir yaptır dedi. İlif felan kullanma elle ovuştur dedi, ben bebek süngeri kullanıyordum. Ve kafasına sadece bir damla şampuan dök dedi onlarda kurutuyormuş, ben mustelanın kini kullanıyorum. Haberin olsun.

Kan sulandırıcıdandır canım . Aspirin de adeti arttırıyor mesela kanı sulandırdığı için.

A aeengineer canım hamağa alışsa nolacakki böyle senin ayakların mahvolur sonuçta senin ayağa da alışması kötü :) sen yorulma diye diyorum bizim oğlanda doğduğundan beri uyku sorunu vardı uyuyamadığı iççin saatlerce ağlardı sürekli salladık evde her türlü salıncak hamak mevcut :)

kızlar,şu parmak emme sizde de çok yoğun mu? aşırı parmak emiyor bazen aç olup da parmakla açlığını yatıştırıyor hiç sesi çıkmıyor emziği nazlı nazlı alıyordu şimdi hiç almıyor damağında bi çukurluk var ona taktım sizin bebişlerde de bu çukurdan var mı normal mi yoksa bizimki parmak emdiğinden mi oluştu acaba

Allah razı olsun canım yaa, dikkat edeyim.. Havalar soğuyunca bende üç güne anca banyo yaptırıyorum.. Bol nemlendirmekte lazım o zaman

Çok haklısın valla.. Belki yatağı reddeder filan diyorum ama sallanma yönünden dediğin gibi.. Sıpa öyle birşey ki evde otomatik salıncak var, hiç kullanmadı diyebilirim..
Bizimkide bir ara çok emiyordu elini kendiliğinden bırakmıştı.. İki üç gündür yeni başladı, özellikle uyurken emiyor ama çukurluk nasıl birşey anlayamadım canım

Sadece anne sütü alırken benim oğlumda öyle yapıyordu canım şimdi tadımlara başladık doyurucu şekilde ek gıda vermiyorum ama daha katı ve 2-3 günde bir kaka yapmaya başladı.
Ek gıda için önce tadım yapılıyor 3 gün kuralı var çay kaşığı ile başlayıp 3. Gün yemek kaşığı ile tamamlıyorsun.her tadım döneminde bir çeşit veriyorsun ki alerjisi vs varsa belirlemek için.ben meyve püresi ile başladım,sonra sebze(havuç,kabak dalan)şimdi birkaç gündür pirinç unu veriyorum ama bir iki tatlı kaşığı ancak yiyor bakalım

4 gündür 40 derece ateşle boğuşuyoruz ne zormuş hele çocuğunun hasta olduğunu görmek daha beter üstünde bide ben öksürüyorum tüm gün uykusuzluk bitik durumdayım bunların sebebi ise 4. Ay aşısı oldu aşı yapıldığı günden beri oğlum yanıyor bida aşı yaptırmak istemiyorum ya bu durumda olan varmı

4.ay aşısını çok şükür biz çok iyi atlattık.ates huzursuzluk birşey yapmadı
Kızlar 2gunden beri kızıma uyku eğitimi vermeye çalışıyorum ama anladım ki önce anneler egitilmeli
Birlikte ağlıyoruz resmen yani ben aglamiyorum ama utanmasam ağlarım.cok zorlanıyorum.donmekte istemiyorum ama o aglayinca kendimi çok suçlu hissediyorum

Bilmiyorum canım ama çukurluk oluşturacak kadar uzun süre emmedi sonuçta daha 5-6 aylıklar.

Geçmiş olsun canım biz de 2 gündür gece hiç uyumuyoz yazmıştım buraya da meğer soğuk algınlığından huysuzmuş şimdi burnu çok fena tıkalı akıyor sürekli serum fiz.ile açık tutmaya çalışıyorum ama emerken zorlanıyor gece de nöbet tutturuyor başında çok mızmız yavrum ya.
Hasta olmasın bu kuzular daha çok küçükler

Sanada çok geçmiş olsun canım biz kaç gündür acildeyiz geceleri azıyor ateş belası gece bi kalkıyorum 40 derece olmuş çocuğu hemen duşa sokuyorum fitil veriyorum yavrum kıyamam 4 gündür şurup içiyor bu aşı niye böyle yaptı anlamadım birde diş çıkarıyor onun da etkisi ikiye katladı herhalde

Ya bizim de verem de olmuş tu ama hafif geçmişti bu çok ağır atlatıyoruz uyku eğitimini ben sanırım hayatta uygulayamam uygulamayı başarırsanız inşallah

Ya bizim de verem de olmuş tu ama hafif geçmişti bu çok ağır atlatıyoruz uyku eğitimini ben sanırım hayatta uygulayamam uygulamayı başarırsanız inşallah
Bilmiyorum basarabilbaşa miyim.esim evdeyken iyi ama yokken tek dayanamıyorum
Size vok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsiniz canım

Hadi bakalım canım kolay gelsin başladıysan geri adım atma derim , bebeğin kafası karışmasın. Çok ağlatmak yerine yatağına yatirdiginda ilk zamanlar yanında otur sandalye ile , poposunu pışpışla sss diye ses et. Böyle böyle devam et bir kaç gün, baktın çok ağlıyor kucağına al öp, kokla sakin sakin şimdi uyuyacağız vs deyip sakinleştir tekrar koy, böyle devam et bir kaç gün ama başladıysan pes etme
, kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…