- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #45.081
Bebek için sormuyorsaniz domates sosu yag kavuruyorum uzerine soguk su ilave edip bizim tarhana toz bicimde oldugu icin eritmeme gerek olmuyor. Uzerine tarhana ilave edip karistiriyorun kaynayinca bir diș sarimsak rendeliyorum ve tuzunu ilave ediyorum. Bebek için zeytinyag ile tuz sarimsak ilave etmeden yapabilirsiniz Benim tarhana atma olcum yok göz karari almistim kivamini ayarlamayaYapılmış tarhanadan çorba
İnstagramda bi dr sayfası var önermiyordu.faydası yokmuş aksine boncukları yutabilir riskli vs yazıyordu canımKehribar kolye kullanan varmı kozlar bebeğimin dişi yüzünden bütün huyu değişti alıp kullanıp memnun kalan varmı aranızda
Kendimiz için sormuştum kimi suda eritip ekliyor kimi yağda kavuruyor kimi de senin gibi yapıyor. Önceden güzel yapıyordum bayadir yapmayınca unutmuşum pek güzel olmadı yaptığım teşekkür ederimBebek için sormuyorsaniz domates sosu yag kavuruyorum uzerine soguk su ilave edip bizim tarhana toz bicimde oldugu icin eritmeme gerek olmuyor. Uzerine tarhana ilave edip karistiriyorun kaynayinca bir diș sarimsak rendeliyorum ve tuzunu ilave ediyorum. Bebek için zeytinyag ile tuz sarimsak ilave etmeden yapabilirsiniz Benim tarhana atma olcum yok göz karari almistim kivamini ayarlamaya
Benim kullandığım 0-3 yaş, hamak bıraktırmak için facebookta soru bile sordum. 10.aydan sonra kendi yataklarına geçmek istiyormuş genelde bebekler umarım kızımda ister. Çünkü ben hamakta yatmasını istemiyorum. Şöyle birşey var aldığım için pişmanda değilim su an uyuyorsa onun sayesinde. Gece bazen 6 saat uyuduğu oluyor. Benim tek korkum ani bebek ölüm sendromu bazı yerlerde sırt üstü yattığı için risk yok yazıyor. Ama çoğu açıklama sırt üstü başı yan yatması şeklinde. Geçen gece yatağına yatırmak için deneme yaptık. En son 2.30 civarı pes ettik. Umarım biraz hareketlenince kendisi bırakmayı isterHamak konuşulmuş kızlar 5.5 aylık olduk sürüne sürüne.hamak kaç aya kadar kullanılıyor ben de mi alsam ya?
Ben bi yararını görmedimKehribar kolye kullanan varmı kozlar bebeğimin dişi yüzünden bütün huyu değişti alıp kullanıp memnun kalan varmı aranızda
Aslında ev tipi anakucağı var otomatik onda uyuyor ama rahat konforlu uyunmaz onda benim içime sinmiyor gördükçe.bir de sürekli sallanması da içime sinmiyor bu şekilde derin ve sağlıklı uyku çekemez diye düşündüğüm için gece onda yatırmıyorum.hamakda da sürekli sallıyor musunuz yoksa bebeği sarmaladığı içinn kucak etkisi mi uyumasını sağlıyor?Benim kullandığım 0-3 yaş, hamak bıraktırmak için facebookta soru bile sordum. 10.aydan sonra kendi yataklarına geçmek istiyormuş genelde bebekler umarım kızımda ister. Çünkü ben hamakta yatmasını istemiyorum. Şöyle birşey var aldığım için pişmanda değilim su an uyuyorsa onun sayesinde. Gece bazen 6 saat uyuduğu oluyor. Benim tek korkum ani bebek ölüm sendromu bazı yerlerde sırt üstü yattığı için risk yok yazıyor. Ama çoğu açıklama sırt üstü başı yan yatması şeklinde. Geçen gece yatağına yatırmak için deneme yaptık. En son 2.30 civarı pes ettik. Umarım biraz hareketlenince kendisi bırakmayı ister
Ben kullanıyorum canım oğlumu da bilirsin aşırı huysuz, uykusuz.. Onu aldım nasıl diş çıkardı anlamadım Vs hepsi hikaye.. Boncuk yutmaktan bahsediyor çoğu kişi.. Oğlumun boynu belli bile değil biraz daha büyüdüğünde tehlikeli olabilir.. Şimdi eli boynuna Vs gitmiyor dediğim gibi gitsede boynu kapalı :)Kehribar kolye kullanan varmı kozlar bebeğimin dişi yüzünden bütün huyu değişti alıp kullanıp memnun kalan varmı aranızda
Evet canım doktorlar önermiyormuş ama kullanan annelerin yorumları da önemli bu huysuzluk oğlumu mahvettiİnstagramda bi dr sayfası var önermiyordu.faydası yokmuş aksine boncukları yutabilir riskli vs yazıyordu canım
Sağol canım bu yorumlar önemliBen bi yararını görmedim
Aynen benim oğlan çok hareketli üstünü başını parçalıyor onuda çekiştirebilir sanırımBen kullanıyorum canım oğlumu da bilirsin aşırı huysuz, uykusuz.. Onu aldım nasıl diş çıkardı anlamadım Vs hepsi hikaye.. Boncuk yutmaktan bahsediyor çoğu kişi.. Oğlumun boynu belli bile değil biraz daha büyüdüğünde tehlikeli olabilir.. Şimdi eli boynuna Vs gitmiyor dediğim gibi gitsede boynu kapalı :)
Yok uyuyana kadar sallıyorum sonra duruyorAslında ev tipi anakucağı var otomatik onda uyuyor ama rahat konforlu uyunmaz onda benim içime sinmiyor gördükçe.bir de sürekli sallanması da içime sinmiyor bu şekilde derin ve sağlıklı uyku çekemez diye düşündüğüm için gece onda yatırmıyorum.hamakda da sürekli sallıyor musunuz yoksa bebeği sarmaladığı içinn kucak etkisi mi uyumasını sağlıyor?
Ben tüp şeklinde mavi renk olanı. kavanoz olan daha etkili sana gerek yok demişti. Senin ki daha ileri ise kavanoz olanın pembe rengini alabilirsin canım.Canım bu ilacın kavanoz şeklinde olanını mı tüp şeklinde olanını mı kullandın?
2 kere osonra doğumdn sonra da oldum 2.aşıdan 6 ay sonra 1 yıl sonra yine olacam canım ömür boyu koruması için
Ya geceden beri ağlıyor yaa, sallamak için ayağıma koyduğumda susuyor sadece.. Uykusuzluktan öleceğim yaa.. Değerli eşim, ayağıma yatırırken, oğluşunun üzerini örttü, ne güzel.. Ver ben bakayım sen bir saatte olsa uyu, yok.. Hoş gündüz ben oğlumu uyuturken koşarak odaya geçip kendisi uyuyan bir tip
Benim kullandığım 0-3 yaş, hamak bıraktırmak için facebookta soru bile sordum. 10.aydan sonra kendi yataklarına geçmek istiyormuş genelde bebekler umarım kızımda ister. Çünkü ben hamakta yatmasını istemiyorum. Şöyle birşey var aldığım için pişmanda değilim su an uyuyorsa onun sayesinde. Gece bazen 6 saat uyuduğu oluyor. Benim tek korkum ani bebek ölüm sendromu bazı yerlerde sırt üstü yattığı için risk yok yazıyor. Ama çoğu açıklama sırt üstü başı yan yatması şeklinde. Geçen gece yatağına yatırmak için deneme yaptık. En son 2.30 civarı pes ettik. Umarım biraz hareketlenince kendisi bırakmayı ister
Yok canım sert zeminde sırt üstü başı yana çevrili yatması olması gereken, bizim hamak sert zemin kısmını karşılamıyor. Ben hamak için bazı yerlerde yazıyor diye eklemeyi unutmusum:)Sirt ustu basi yanda yatinca ne oluyormus kotu muymus anlamadim bizimki hep oyle yatiyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?