- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #44.981
Ağır pisik olmadı hic ama alerji nedeniyle hafif kızarık oluyor onu geçiriyorPisigi geçiriyor mu canım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağır pisik olmadı hic ama alerji nedeniyle hafif kızarık oluyor onu geçiriyorPisigi geçiriyor mu canım ?
Kızımı üç saatliğine eşime bırakıp çarşıya çıktım altına yapmış eşim değiştirmemiz neden diye sorduğumda yaptığını fark etmemişim dedi çok fena pişik oldu doğduğundan beri ilk defa oldu böylepisik gecirici onerilere ihtiyacim var
Allah sabır versin çok üzüldümKIZLAR instagram da takip ettiğim bi bayanın bebeği uykusunda ölmüş. Çok üzüldüm kızımdan beş gün küçüktügece uyuyamıyorum hep kontrol halindeyim ani bebek ölüm ü sendromu denmiş kadincagiza Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıklı olsunlar da varsın uyumasinlar
Ah bu aşılarYaaa kizim bana anne dedi
Daha once de diyordu bazen nnnee seklinde beni isteyince fln ama az once daha sesli ve net soyledi anne diye.babasi da dedi anne mi dedin sen diye:) bugun alti ay asimizi olduk coook agladihic bu kadar feryat etmemisti icim gitti ben de aglicaktim nerdeyse.dolven verdik bakalim atesi fln çıkmaz insaallah.
Ya ben de onu anlamıyorum. Evet uykusu var ama direniyor çocuk. Aklım almıyor, dediğin gibi başınyastık gördü mü basıyor çığlığımecbur cnm uykusu var agliyo ayagima koydugum an cildiriyo carsafa koyuyorum susuyo oyle salliyorum dalcagi zman farkettirmeden ayagma aliyorum.. bugun mevlute gittim bebek kizimdan 1 ay kucuk onca saat bikere ıh dedigni duymadim robot gibi varya ne sesi cikiyo ne bisey anam benim kiz yikti ortaligi kendimi zor attim disari.. bende kucukken boleymisim yagmurun altinda dolascam diye agliyomusum ben anneme cektirdim sira kizimda![]()
Doğru olabilir ben bi kişiden daha duydum bunu. Onun da bebeği bizimkiler gibiydi şimdi 2-3 yaşlarında. Çok uyanık maşallah. Bence iyi bi avuntu :)Kotaman, zeka testlerinden 120-130 yukarı puan alan çocuklara üstün zekalı denildiğini ifade ederek, "Bu çocuklar bebeklik döneminde alışılmışın dışında duyarlı, atak, uykuya az ihtiyaç duyan ve hızlı öğrenen özelliklere sahip oluyor" diye konuştu.
Kotaman Atatürk Üniversitesinden bir hocamız :) kendimizi böyle avutalım canım.. Çünkü buna göre bizim bebelerden üstünn zekalısı yok..
Haftaya pazartesi başlıyorumYa hadi evde bir şekilde idare ediliyor ama ise baslamama 14 gün kaldı![]()
Haftaya pazartesi başlıyorum
Annem gelip bakcak.
termostan ben de aldım canım, sanki uzun süre sıcak tutumuyo, denedin mi hiç?Kızlar ek gıda alışverişi yaptım alıştırma bardağı çatal kaşık termos falan bitmiyor ya eksikleri çatal kaşık kutusu var yeni gördüm çok hoşuma gitti 2 tane aldım bir de süt mama saklama kutusu var dörtlü ondan da aldım dışarıya yemek götürmek için Baby plus e bebekte 100 tel alışverişe termos 15 e aldım ilgilenen lere duyurulur
Zeytinyağı sür canım bi de doktor krem vermişti adını hatırlamıyorum çok kötü pişik olmuştu bizimki baharatlı acı yemeKızımı üç saatliğine eşime bırakıp çarşıya çıktım altına yapmış eşim değiştirmemiz neden diye sorduğumda yaptığını fark etmemişim dedi çok fena pişik oldu doğduğundan beri ilk defa oldu böylepisik gecirici onerilere ihtiyacim var
Denemedim canım uzun boylu olandan aldım benO
termostan ben de aldım canım, sanki uzun süre sıcak tutumuyo, denedin mi hiç?
yüzüstü mü yatmış kiKIZLAR instagram da takip ettiğim bi bayanın bebeği uykusunda ölmüş. Çok üzüldüm kızımdan beş gün küçüktügece uyuyamıyorum hep kontrol halindeyim ani bebek ölüm ü sendromu denmiş kadincagiza Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıklı olsunlar da varsın uyumasinlar
Canım ateşi çıkmadan ateş düşürücü vermek aşının etkinliğini azaltiyormusYaaa kizim bana anne dedi
Daha once de diyordu bazen nnnee seklinde beni isteyince fln ama az once daha sesli ve net soyledi anne diye.babasi da dedi anne mi dedin sen diye:) bugun alti ay asimizi olduk coook agladihic bu kadar feryat etmemisti icim gitti ben de aglicaktim nerdeyse.dolven verdik bakalim atesi fln çıkmaz insaallah.
Evet canım bende baktım 6.aydan sonra nadir görülüyor muşAllah sabır versin çok üzüldüm4.aydan sonra risk azalıyor yazıyordu şaşkınım su an Rabbim sağlık sıhhat versin kuzularımıza
![]()
Sütün yeterli mi canım ? Benim bi ara azaldiginda böyle yapıyorduKızlar bebeğim 2 haftadır gece çok sık uyanıyor şimdi gündüzleri de durmuyor 2 haftadır sürekli. Emmek istiyor saldırıyor ne yapayım böyle olanlar vardı burada ne yaptınız ne zaman geçti yardım edin bana