Çok haklısın canım, bacak kadarlar ama bizi iyi kullanıyorlar.. O hoppalaları beğendim baya.. Anneme de gösterdim.. Bu ne dedi.. Seninki hayatta durmaz bunda diyor.. Düşündüm doğru.. Benim oğlan öyle birşey ki.. Herkes şaşırıyor.. 1. Ayda gel gel yapardık, karşıdakine atılırdı.. Yok yaa öylesine yapıyor diyorduk ama görüyorum ki bilinçli yapıyor.. Hatta annemdeyken gel gel dediğimde anneme sarılmışlığı oldu birkaç kez..

birinci aydan beri kısmi, üçüncü aydan beri destekle tam oturuyor.. İkinci ayından beri kollarından tutarız yürür.. Geçen ay eşim kanepeye yasladı, birkaç saniye duruyor ayakta.. Mama sandalyesinde oyuncaklarla oynamaz hiç, kendini sağa sola, öne arkaya atıyor devamlı.. Görenler ayyy kırılacak diye tepki veriyorlar.. Kucağıma alıyorum, oturuyorsam kalçası ve ayakları ile kendini kaydırır aşağıya, hayatta durmaz öyle.. İnip gitmek istiyor yani.. Hadi diyorum ayakları bana basarak dursun, iki dk oturayım.. Bu .sseferde dizleri iyice büküp zıplıyor ardı ardına.. Sakin durduğu an yok.. Oyun halısına yatırıyorum kıyamet sebebi ama .bazen duruyor beş-on dk.. O sürede de ayakları elleri durmaz, ağzı ile bıdır bıdır konuşuyor devamlı..
Ay kız yazarken farkettim, hiperaktif olmasın bu oğlan??
Hem moralin içinde teşekkür ederim.. Herkes iyi ki var..