- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #44.941
Kizlar iyi pazarlar.6 aylik bebeislere gunde kac kasik yada nekadar su veriyosunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim esim değiştiriyor canım kızımın bütün bakımlarını beraber yapıyoruz mesela ben mamasını hazırlarken eşim bezini değiştiriyor yada ben bez değiştirirken eşim o arada mamasını hazırlar banyosunu beraber yaptırırız hatta bazen abartip benim yıkamamı beğenmeyip lifi alır kendi köpükler :)Kizlar benim minigim alistirma bardagindan su icmeyi sonunda öğrendi.emzik de emmeyince cozememisti isirip duruyordu ne kadar su gelirse artk.smdi emiyor
Bisi merak ediyorum esiniz bebeginizin altini degistiriyor mu.benimki yalnizca bi kez degistirdi o da cok kotuydum boyun agrimdan ilk dogum yaptigim zaman anneler nerdeyse artik zorunda kalmsti yani
Çok teşekkür ederim canım, çok incesin.. İyi ki varsınız, iyi ki bu grup varKapı pervazına takılan hoppla var canım eski tarzda. Fisher price ın daha çok yürüteçe benziyor bence. Kapıya takılanlar çok eğlenceli. Bi onlara baksana :) yürüteçi de ayakları düz basamaz die önermiyorlar ama senin ki maşallah hareketleri önde, sanki denenebilir gibi geldi. Burada hiç kimse kötü anne değil hele sen, kronik ve benzer bi kaç arkadaş daha var, ödüllere layıksınız. Asla öyle bişey düşünme.
Ayyy ne güzel saatler, maşallah. İnşallah bundan daha şti devam eder canım..Herkese iyi pazarlarbugün enerjim iyi çünkü kızım 4 kez kalktı
dünden önceki gün yatmadan kasık maması denemiştim yememişti ya , dün akşam tekrar verdim 2 yemek kaşığı yedi anca yatmadan , üstüne de 90 lik mama verdim 8 de yatağına koydum uyudu ve saat 12 de uyandı emdi yattı sonra 1.40 ti uyandı, emzirdim yatırdım sonra 3bucuk civarı, 4.43 derken bidaha 8.30 da sabah uyandık
ben şok oldum tabi saati görünce. Allah'ım inşallah böyle devam etsin
![]()
Canım Ayşe önerin internet sayfasında çok güzel gün gün menü var ben oradan yapacam sebzelerden başlıyorsun zamanla et pirinç ekliyorsun miktarı yazıyor sebzeleri kendine göre değiştirirsin ayına göreEk gıda çok kafamı karıştırıyor ne versem diye bugün bal kabağı verdim biraz yedi
Canım ben almadım ikisinden de Yürüteç hareketli sürekli yanında olman gerekiyor kardeşimde salıncak var oturuyor hoşuna gidiyor taşınabiliyor heryere yemek bile yapabilirsin bebek salıncagı yaz çıkar internetten bu arada asla kötü anne değilsin ben de ağlamadığı sürece iş yapıyorum bazen yalnız bırakınca üzülüyorum kötü birsey mi yapıyorum diye ama yalnız kalmayı öğrenmesi de iyi benceBeğendiğin bir marka model var mı canım? Oğlumun enerjisini üzerimden almam lazım artık
Aferin prenseseya benim oğlum herşeye atılıyor.. Neyi ağzıma götürsem tutup ağzına götürüyor.. İnşallah tadları alınca da yemek ister..
Canjm valla benim koca evde.. Ben işe başlayacağım.. Gel aç, öğren, ben gelene kadar böyle duracak değil diyorum.. Zamanı gelince bakarız diyor.. Bir kez bile değiştirmedi.. Evde olsam zaten beklemem de neden değiştirmek istemiyor anlamıyorum.. Yapamamak mı tiksinmek mi?![]()
Ayyy K Kubra3037 vayy K Kubra3037Benim esim değiştiriyor canım kızımın bütün bakımlarını beraber yapıyoruz mesela ben mamasını hazırlarken eşim bezini değiştiriyor yada ben bez değiştirirken eşim o arada mamasını hazırlar banyosunu beraber yaptırırız hatta bazen abartip benim yıkamamı beğenmeyip lifi alır kendi köpükler :)
mecbur cnm uykusu var agliyo ayagima koydugum an cildiriyo carsafa koyuyorum susuyo oyle salliyorum dalcagi zman farkettirmeden ayagma aliyorum.. bugun mevlute gittim bebek kizimdan 1 ay kucuk onca saat bikere ıh dedigni duymadim robot gibi varya ne sesi cikiyo ne bisey anam benim kiz yikti ortaligi kendimi zor attim disari.. bende kucukken boleymisim yagmurun altinda dolascam diye agliyomusum ben anneme cektirdim sira kizimdaTek başına nasıl sallıyosun yaa kıyamam.. büyüyünce bizim sıpalara bu forumun mesajlarını verelim de okusunlar :) ne fedakarlıklarla büyüyorlar.
Hahah kendi kendine uyumaları gerçekten mucizevi bi şey. Sürekli böyle uyusalar keşke :)
Tesekkür ederim canimAyyy K Kubra3037 vayy K Kubra3037o kadar aklimdasin ki. Gün boyu aklıma geldigin bile oluyor. Çünkü maşallah yatiyor, uyanmıyor, sorun çıkarmıyor diyorsun yaa ahh bizimki de oyle olsa diyorum
hele simdi bunu bana hiç deme. Bizim eş sabah 9 buçukta gider. Aksam 10 buçukta gelir. Yani sıfır katki, sıfır yardım. Lifi kenara dursun sadece bir kereliğine 1 saatlik bakma rekoru var. Başka da bir şeysi yok. Lafını açsam "ama ben çalışıyorum" bu cocuga sadece ben bakmaliyim. Sadece bende durmali. Masallah diyorum bir kez daha size ne diyim
![]()
Öncelikle maşallah, sonrada izninleTesekkür ederim canimGenelolarak sakin uyumlu bir bebek cok şükür ama bu ara uyku saati degisiklik gösterebiliyor diş çıkaracak sanırım damakları kaşınıyor gece 11 buçuk yerine 1 de uyuyor bazen ama bu seferde öğlen 11 yerine 12.30 gibi uyanıyor çok nadir sabah 8 gibi uyanır emer yine öğlene kadar uyur benimki uykuyu çok seviyor bana çekmiş eşimde sagolsun çok yardımci oluyor ama erkeklerin geneli bebek bakımında temeldir birşey yapmak istemezler
Kotaman, zeka testlerinden 120-130 yukarı puan alan çocuklara üstün zekalı denildiğini ifade ederek, "Bu çocuklar bebeklik döneminde alışılmışın dışında duyarlı, atak, uykuya az ihtiyaç duyan ve hızlı öğrenen özelliklere sahip oluyor" diye konuştu.Öncelikle maşallah, sonrada izninle![]()
Çok haklısın canım, bacak kadarlar ama bizi iyi kullanıyorlar.. O hoppalaları beğendim baya.. Anneme de gösterdim.. Bu ne dedi.. Seninki hayatta durmaz bunda diyor.. Düşündüm doğru.. Benim oğlan öyle birşey ki.. Herkes şaşırıyor.. 1. Ayda gel gel yapardık, karşıdakine atılırdı.. Yok yaa öylesine yapıyor diyorduk ama görüyorum ki bilinçli yapıyor.. Hatta annemdeyken gel gel dediğimde anneme sarılmışlığı oldu birkaç kez..Canım ben almadım ikisinden de Yürüteç hareketli sürekli yanında olman gerekiyor kardeşimde salıncak var oturuyor hoşuna gidiyor taşınabiliyor heryere yemek bile yapabilirsin bebek salıncagı yaz çıkar internetten bu arada asla kötü anne değilsin ben de ağlamadığı sürece iş yapıyorum bazen yalnız bırakınca üzülüyorum kötü birsey mi yapıyorum diye ama yalnız kalmayı öğrenmesi de iyi bence
Rabbim şifasını versin tez zamanda inşallahIyi haftalar güzel anneler arkadasimin kizi trafik kazasi gecirdi yogun bakimda yatiyor 5 yasinda yavrucak dualarinizi eksik etmeyin ne olur
Ya hadi evde bir şekilde idare ediliyor ama ise baslamama 14 gün kaldıKotaman, zeka testlerinden 120-130 yukarı puan alan çocuklara üstün zekalı denildiğini ifade ederek, "Bu çocuklar bebeklik döneminde alışılmışın dışında duyarlı, atak, uykuya az ihtiyaç duyan ve hızlı öğrenen özelliklere sahip oluyor" diye konuştu.
Kotaman Atatürk Üniversitesinden bir hocamız :) kendimizi böyle avutalım canım.. Çünkü buna göre bizim bebelerden üstünn zekalısı yok..
Doktoruna danış bence canım belki başka bir sıkıntısı vardır?Aynen cnm bende bir fincan verdim hep.ama neden bole oldu anlamadim.yiyip duran kuzum surekli kusuyo su 2 3 gndur
Allah'ım anne babasına bagislasin.Iyi haftalar güzel anneler arkadasimin kizi trafik kazasi gecirdi yogun bakimda yatiyor 5 yasinda yavrucak dualarinizi eksik etmeyin ne olur
3-4 kez 20-30 cc kadar canım.Kizlar iyi pazarlar.6 aylik bebeislere gunde kac kasik yada nekadar su veriyosunuz?