- 29 Eylül 2015
- 5.223
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #45.001
Yüz üstü olduğunu sanmıyorum .Çok üzüldüm nasıl olmuşki
yüzüstü mü yatmış ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüz üstü olduğunu sanmıyorum .Çok üzüldüm nasıl olmuşki
yüzüstü mü yatmış ki
Aslında baya zaman geçti böyle olmaması gerekir . Bence yarın doktora git enfeksiyon kapmış gibiKizlar ya selam.endiselendim suan ya.sezeryan ameliyat yerimde kizariklik war boyle pisik gibimi desem.bide koku war daha demin farkettim.basina gelen warmi??yaa
yastikla carsafi nasi anliyor vrya cok zekiler masalahh.. insalah duzelirler cnm. rabbim kolaylik versin..Ya ben de onu anlamıyorum. Evet uykusu var ama direniyor çocuk. Aklım almıyor, dediğin gibi başınyastık gördü mü basıyor çığlığı
A yok ben de bi yere misafirliğe gidemiyorum. Kıyamet kopuyor. Hastasıyım sesi çıkmayan bebeklerin. Küçükparmağımla bakarım ben öyle çocuğa.
Aynen ben de uzun olandan aldım. Mama için su kaynattım, ama kullanmak istediiimde epey soğutmuştu suyuDenemedim canım uzun boylu olandan aldım ben
Atak haftasıdır, herzamankinden daha çok acıkıyo bizimkisi atak haftalarında. Daha çok beslicen. Sona düzelir.Kızlar bebeğim 2 haftadır gece çok sık uyanıyor şimdi gündüzleri de durmuyor 2 haftadır sürekli. Emmek istiyor saldırıyor ne yapayım böyle olanlar vardı burada ne yaptınız ne zaman geçti yardım edin bana
Aminn canım inşallah. Gerçekten nasıl ayırıyorlar ben de bilmiyorum.yastikla carsafi nasi anliyor vrya cok zekiler masalahh.. insalah duzelirler cnm. rabbim kolaylik versin..![]()
Bizimki de saat başı kalkardı.. Dediğim gibi bir on gündür bizimki de yirmi dk da yarım saatte kalkar oldu.. Kendi kendine atak mı yaşıyor ne yapıyor.. Düzelecek derken bozuluyor.. Eşim ben işe gidince hayatta idare edemez yaa..Maşallah diyelim paşaya o zaman .sağluklu olsunlar da her çocuk bir olmuyor bizimki de gece ağlıyor sık sık uyanıyor anlamadım ne oldu 2 haftadır
Ay canım benim ne güzel.. Bende oğluma diyorum, bunca çileni çekiyorum sakın önce baba deme bak diye..Yaaa kizim bana anne dedi
Daha once de diyordu bazen nnnee seklinde beni isteyince fln ama az once daha sesli ve net soyledi anne diye.babasi da dedi anne mi dedin sen diye:) bugun alti ay asimizi olduk coook agladihic bu kadar feryat etmemisti icim gitti ben de aglicaktim nerdeyse.dolven verdik bakalim atesi fln çıkmaz insaallah.
Benim haftam geçmemişti.. 40. Haftadaydım, suni sancı ile doğum yaptımHayırlı akşamlar haziran anneleri sizlere bir sorum olucak aranızda haftası geçtiği halde sancısı gelmeyip suni sancıyla doğum yapan var mı?
Aslında benim erkek kardeşim de öyle idi canım ve ailemizin en zekisidir.. Biz daha sakin bebeklerimişiz.. Kardeşim hiç uyumazmış.. Ve cidden bizden farklıdır..Doğru olabilir ben bi kişiden daha duydum bunu. Onun da bebeği bizimkiler gibiydi şimdi 2-3 yaşlarında. Çok uyanık maşallah. Bence iyi bi avuntu :)
amin sagolunRabbim şifasını versin tez zamanda inşallah![]()
Benimkide almıyor, süt bitti resmen orada.. Bir kez verirsem verebiliyorum, uykulu iken.. Zaten bana da zor geliyor..Gunaydin kizlar uzun zaman sonra bu gece uyuyabildik darisi uykusuz annemlerin basina. Bizim minnak sol gogsumu almiyor gunduzleri. Bende sagip dondurucuya stok yapmaya basladim. Ucu var gogsumun ama neden almiyor gunduzleri alamiyorum Belki de az geliyor diğer gogsume göre. Bende korelmesin diye sagmaya basladim artik
Canım benimde geçti 40+3 ve sancı yok suni sancı vericekler 1 cm açıklık var sende açıklık sancı falan varmııydı anlata bilir misinBenim haftam geçmemişti.. 40. Haftadaydım, suni sancı ile doğum yaptım
Of nasıl yaaaKIZLAR instagram da takip ettiğim bi bayanın bebeği uykusunda ölmüş. Çok üzüldüm kızımdan beş gün küçüktügece uyuyamıyorum hep kontrol halindeyim ani bebek ölüm ü sendromu denmiş kadincagiza Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıklı olsunlar da varsın uyumasinlar
Benimde emmedigi için az geliyor oradan aynen. Mucadele ediyorum sagmaya bile vakit yok aslinda gun yetmiyor bizeBenimkide almıyor, süt bitti resmen orada.. Bir kez verirsem verebiliyorum, uykulu iken.. Zaten bana da zor geliyor..
Denemedim henüz canımO
termostan ben de aldım canım, sanki uzun süre sıcak tutumuyo, denedin mi hiç?
Sütüm e bakıyorum emdikten sonra hala geliyorSütün yeterli mi canım ? Benim bi ara azaldiginda böyle yapıyordu
Atak haftası belirtileri var ama endişeleniyorum çok emince kustu gecen kaç gün sürer kiAtak haftasıdır, herzamankinden daha çok acıkıyo bizimkisi atak haftalarında. Daha çok beslicen. Sona düzelir.
Senin ne kadardır devam ediyor canım 2 hafta oldu bizim geçer inş en kısa sürede anne gibi kimse bakamaz kiBizimki de saat başı kalkardı.. Dediğim gibi bir on gündür bizimki de yirmi dk da yarım saatte kalkar oldu.. Kendi kendine atak mı yaşıyor ne yapıyor.. Düzelecek derken bozuluyor.. Eşim ben işe gidince hayatta idare edemez yaa..
Ay canım benim ne güzel.. Bende oğluma diyorum, bunca çileni çekiyorum sakın önce baba deme bak diye..
6.ayda da baya aşı vardı galiba, bacaklardan ve ağızdan.. Aşı günü kabus günü valla.. Şimdi nasıl?
Benim haftam geçmemişti.. 40. Haftadaydım, suni sancı ile doğum yaptım
AaminnnOf nasıl yaaaNasıl olmuş acaba kusmuş mu yada yüzü mü kapandı acaba... Allahım evladımızı bizlere bağışlasın çok korkunç birşey evlat acısını hiçbir anne yaşamasın
![]()
Allahim sabirlik versin ne zor yarabbimKIZLAR instagram da takip ettiğim bi bayanın bebeği uykusunda ölmüş. Çok üzüldüm kızımdan beş gün küçüktügece uyuyamıyorum hep kontrol halindeyim ani bebek ölüm ü sendromu denmiş kadincagiza Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıklı olsunlar da varsın uyumasinlar