- 29 Eylül 2015
- 5.223
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #45.021
Kızlar aranızda tarhana çorbasını güzel yapan var mi varsa tarifini yazabilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi nereden duydun canım doktor mu söyledi.Bizim haberimiz yok öyle bir şeydenCanım ateşi çıkmadan ateş düşürücü vermek aşının etkinliğini azaltiyormus
Bizimki de saat başı kalkardı.. Dediğim gibi bir on gündür bizimki de yirmi dk da yarım saatte kalkar oldu.. Kendi kendine atak mı yaşıyor ne yapıyor.. Düzelecek derken bozuluyor.. Eşim ben işe gidince hayatta idare edemez yaa..
Ay canım benim ne güzel.. Bende oğluma diyorum, bunca çileni çekiyorum sakın önce baba deme bak diye..
6.ayda da baya aşı vardı galiba, bacaklardan ve ağızdan.. Aşı günü kabus günü valla.. Şimdi nasıl?
Benim haftam geçmemişti.. 40. Haftadaydım, suni sancı ile doğum yaptım
Tarhananin yapimimi yoksa yapilmis tarhanadan corba yapmakmi soruyorsunuzKızlar aranızda tarhana çorbasını güzel yapan var mi varsa tarifini yazabilir mi ?
Uc tane bacaktan bi tane ağızdan canım.iyi cok sukur sıkıntmz yok suanlik
2 kez oldumKizlar sizlere sorum war tetanoz asisini gebeyken kac kere oldunuz????
2 kez oldum
2 haftaya uyusa iyiydi benimki ama sanmam. Gece yatağına alıştırma denemesi yaptım. En son saat 2.30 civarı pes ettim. Yine hamakta uyuttum sonrası malum 4.30 6.30 derken gündüz hiç uyumadı. Aksama dogru çıldırdı. Kardeşim geldi sevmeye 10 dk durup kaçtılarAy kızlar bayılacağım, benim kız bir gece iyi uyusa diğer gece nöbette. Hadi kalkıyorum sık sık o değil de tam sabah 6 civarları uyuyacak , bu sefer ben kalkıyorum oğlanı okula bırakmaya yollara dokuluyoruz. Bakalım aralıksız ne zaman uyuyacak bu bidiklar![]()
Evet hamileyken 2 kez oldum. Bazı doktorlar tarlada doğum yapmadığın sürece hiç gerek yok görüşünde çok takılması gereken bir konu değil benceGebeykenmi 2kere oldun cnm?ben niye 1kere oldum ya gebeyken?ve halada olmadim 2.yi yani.saglik ocagi ihmalimi war yaa :/
Instagramda takip ettiğim bi doktor yazmış ateşi 38i bulmadan ateş düşürücü vermek aşının etkinliğini azaltır demişÖyle mi nereden duydun canım doktor mu söyledi.Bizim haberimiz yok öyle bir şeyden
Yapılmış tarhanadan çorbaTarhananin yapimimi yoksa yapilmis tarhanadan corba yapmakmi soruyorsunuz
Valla canım, yağa salça ilave edip kavuruyorum.. Sonra çorbanın üçte iki suyunu koyup kaynatıyorum.. Salçalı su kaynadıktan sonra kalan üçte bir suyun içinde tarhanayı açıyorum ve kaynayan suya ilave edip, karıştırıyorum.. Hepsi bir arada kaynadıktan sonra tuz ve nane atıp kısık ateşte biraz daha kaynatıyorum.. Bir çorba kaşığı tarhanaya bir su bardağı su oranım da..Yapılmış tarhanadan çorba
Valla bir haftayı geçti herhalde.. Tam tarihine bakmadım.. Benim oğlan genelde huysuz ya, ondan ilk tarihe dikkat etmedim ama bu huysuzluk başka.. Ardışık bir saat bile uyumaması felaket cidden.. Sırt ağrım nüksetti yaaSenin ne kadardır devam ediyor canım 2 hafta oldu bizim geçer inş en kısa sürede anne gibi kimse bakamaz ki
En yoğun 3-4 gün sürüyor bizim. Sonra huysuzluk 1 ay falan devam ediyor. İnşallah sizin hemen geçer.Atak haftası belirtileri var ama endişeleniyorum çok emince kustu gecen kaç gün sürer ki
Ne yaptın canım, oldu mu doğum?Canım benimde geçti 40+3 ve sancı yok suni sancı vericekler 1 cm açıklık var sende açıklık sancı falan varmııydı anlata bilir misin
Sonra da öbür atak zamanı geliyor zaten :) bizim bebelerle kısır döngüdeyiz resmenEn yoğun 3-4 gün sürüyor bizim. Sonra huysuzluk 1 ay falan devam ediyor. İnşallah sizin hemen geçer.