- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #44.961
Ay ins cnm.2 3 gun zor olur diolar ama.evdemi sunnet oldu hastanedemi?bldigim kadariyla yanina almiyolar olurken.
Rabbim şifa versin tez zamanda.. Annesine, babasına bağışlasın inşallah..Iyi haftalar güzel anneler arkadasimin kizi trafik kazasi gecirdi yogun bakimda yatiyor 5 yasinda yavrucak dualarinizi eksik etmeyin ne olur
Çok haklısın yaa, benimde içimde yara.. Birde kimse yok.. Eşim evde olduğu için o bakacak.. Biliyorum hep ağlatacak.. Uykusu mu var, aç mı anlamıyor hiç.. Ben ağlamasından neye ağladığını bile biliyorumYa hadi evde bir şekilde idare ediliyor ama ise baslamama 14 gün kaldı
Aynen ben çok nadir aglatıyorum birde. Ben yokken deli gibi ağlayacak eminim bu ara benden ayrılmama moduna girdi. Kanguruyla önüme taktım elektrik süpürgesi açtım temizliğe başladım. Salona varmadan uyudu şebek:)Rabbim şifa versin tez zamanda.. Annesine, babasına bağışlasın inşallah..
Çok haklısın yaa, benimde içimde yara.. Birde kimse yok.. Eşim evde olduğu için o bakacak.. Biliyorum hep ağlatacak.. Uykusu mu var, aç mı anlamıyor hiç.. Ben ağlamasından neye ağladığını bile biliyorum
3-4 kez 20-30 cc kadar canım.
Kaşıkla icir lolitaBiberonla aliyormu cnm yaa??benim ihlus biberonla istemiyor ya
Rabbim tez vakitte şifasını versin, anasına babasına bağışlasın.. Allah hiçbir anneyi evladının acısıyla sınamasınIyi haftalar güzel anneler arkadasimin kizi trafik kazasi gecirdi yogun bakimda yatiyor 5 yasinda yavrucak dualarinizi eksik etmeyin ne olur
Evet biberonla veriyorum ben. Peki biberon hiç kullanmadı mı yani mama falan? Bazı bebekler biberonu reddedebiliyor :) Kaşıkla ver o zaman canım.Biberonla aliyormu cnm yaa??benim ihlus biberonla istemiyor ya
Maşallah diyelim paşaya o zaman .sağluklu olsunlar da her çocuk bir olmuyor bizimki de gece ağlıyor sık sık uyanıyor anlamadım ne oldu 2 haftadırÇok haklısın canım, bacak kadarlar ama bizi iyi kullanıyorlar.. O hoppalaları beğendim baya.. Anneme de gösterdim.. Bu ne dedi.. Seninki hayatta durmaz bunda diyor.. Düşündüm doğru.. Benim oğlan öyle birşey ki.. Herkes şaşırıyor.. 1. Ayda gel gel yapardık, karşıdakine atılırdı.. Yok yaa öylesine yapıyor diyorduk ama görüyorum ki bilinçli yapıyor.. Hatta annemdeyken gel gel dediğimde anneme sarılmışlığı oldu birkaç kez..birinci aydan beri kısmi, üçüncü aydan beri destekle tam oturuyor.. İkinci ayından beri kollarından tutarız yürür.. Geçen ay eşim kanepeye yasladı, birkaç saniye duruyor ayakta.. Mama sandalyesinde oyuncaklarla oynamaz hiç, kendini sağa sola, öne arkaya atıyor devamlı.. Görenler ayyy kırılacak diye tepki veriyorlar.. Kucağıma alıyorum, oturuyorsam kalçası ve ayakları ile kendini kaydırır aşağıya, hayatta durmaz öyle.. İnip gitmek istiyor yani.. Hadi diyorum ayakları bana basarak dursun, iki dk oturayım.. Bu .sseferde dizleri iyice büküp zıplıyor ardı ardına.. Sakin durduğu an yok.. Oyun halısına yatırıyorum kıyamet sebebi ama .bazen duruyor beş-on dk.. O sürede de ayakları elleri durmaz, ağzı ile bıdır bıdır konuşuyor devamlı..
Ay kız yazarken farkettim, hiperaktif olmasın bu oğlan??
Hem moralin içinde teşekkür ederim.. Herkes iyi ki var..
Eşim hiç değiştirmedi :) Belli etmiyor ama tiksiniyor kanımca..Sadece altından aldığım bezi alıp atar :) Ben de hiç değiştirmesi yönünde bir teklifte bulunmadım. Ama mamasını hazırlanacaksa hazırlar, akşamları uyutur, banyosunu birlikte yaptırırız.Kizlar benim minigim alistirma bardagindan su icmeyi sonunda öğrendi.emzik de emmeyince cozememisti isirip duruyordu ne kadar su gelirse artk.smdi emiyor
Bisi merak ediyorum esiniz bebeginizin altini degistiriyor mu.benimki yalnizca bi kez degistirdi o da cok kotuydum boyun agrimdan ilk dogum yaptigim zaman anneler nerdeyse artik zorunda kalmsti yani
Canım alıştırma bardağına kaçıncı ayda başlanabiliyor? Silikon kaşık ve çatal kaşık kutusundan ben de almıştım fiyatları da uygundu, özellikle Wee baby'nin silikon kaşığından çok memnunum. Bir de meyve sebze filesi almıştım ama onu da kullanmaya başlamadım hiç.Kızlar ek gıda alışverişi yaptım alıştırma bardağı çatal kaşık termos falan bitmiyor ya eksikleri çatal kaşık kutusu var yeni gördüm çok hoşuma gitti 2 tane aldım bir de süt mama saklama kutusu var dörtlü ondan da aldım dışarıya yemek götürmek için Baby plus e bebekte 100 tel alışverişe termos 15 e aldım ilgilenen lere duyurulur
Alıştırma bardagı Dr brows aldım 6 ayda kullanılabiliyor tabi çalışmaları vakit alır daha ek gıdaya başlamadım ben haftaya Tattırmaya başlayacam.kaşık oioi aldım umarım memnun kalırımCanım alıştırma bardağına kaçıncı ayda başlanabiliyor? Silikon kaşık ve çatal kaşık kutusundan ben de almıştım fiyatları da uygundu, özellikle Wee baby'nin silikon kaşığından çok memnunum. Bir de meyve sebze filesi almıştım ama onu da kullanmaya başlamadım hiç.
Kızımı üç saatliğine eşime bırakıp çarşıya çıktım altına yapmış eşim değiştirmemiz neden diye sorduğumda yaptığını fark etmemişim dedi çok fena pişik oldu doğduğundan beri ilk defa oldu böyleKizlar benim minigim alistirma bardagindan su icmeyi sonunda öğrendi.emzik de emmeyince cozememisti isirip duruyordu ne kadar su gelirse artk.smdi emiyor
Bisi merak ediyorum esiniz bebeginizin altini degistiriyor mu.benimki yalnizca bi kez degistirdi o da cok kotuydum boyun agrimdan ilk dogum yaptigim zaman anneler nerdeyse artik zorunda kalmsti yani
Sudocream ilk sırada bende.. Desitin de olur..Kızımı üç saatliğine eşime bırakıp çarşıya çıktım altına yapmış eşim değiştirmemiz neden diye sorduğumda yaptığını fark etmemişim dedi çok fena pişik oldu doğduğundan beri ilk defa oldu böylepisik gecirici onerilere ihtiyacim var
Ya sorma benim yigenim bile ustume kac kez kakasini yapti bebekken hep ben degistirirdim altini smdi bu sipa kac kez kaka cis ne varsa yapti benim teyzesinin ananesinin ustune.hatta ilk aylar aglama krizine girdigi zamanlar bi kez altini degistirrken baktim cok fena agliyor meme istiyor altini kapatmama firsat vermedi.bende panik yaptim nefes alamiyor gibi olunca alti acik emzirmeye başladım şaril saril ustumden akitti yerler ustum basim cocugun ustu her yer batmisti annelikle babalik cok ayri kulvarlar.
patates puresini hasladiktan sonra kasikla pure haline getirdim bi gun diger gun pure aleti var ya kepce tarzi delikli saglam degil benimki yamulmustu ama onunla yaptim.iyice ezdim ama ilk gun sade verince cok katiydi verirken korktum ama bebegim geveleyip geveleyip yuttu.direkt yogurtta oldugu gibi hupletmedi cok sukur Allah ayarliyor.ben nar tanesi kadar verdm en buyuk. kasikla zor oldu hatta bi ara elimle verdim ertesi gun yogurt koydum icine oyle daha kolay yedi benim de icim rahat etti
Bizimde iyi çok şükür canım sen pek yazmıyorsun burayaAynen canım neler çektim ama geldi çok şükür tombik kızım senin annelik nasıl gidiyor ne kadar oldu
Canım bizim uyku saatlerimiz belli çok şükür gece gündüz uykularımız iyi ama uyutana kadar canım çıkıyor salla salla ölüyorum yada emzirmeden göğüs uçlarım acıyor şöyle kendi kendine kolayca geçse uykuya sanki anne hiç olmamış gibi hissedeceğim bu da nazarımız olsun artık ben yapalım
Allah ömrünü uzun hayırlı etsin hepsinin gerisine katlanıyoruz öyle yada böyle
Sağol canımSudocream ilk sırada bende.. Desitin de olur..
Geçmiş olsun canım
Ah babalarKızımı üç saatliğine eşime bırakıp çarşıya çıktım altına yapmış eşim değiştirmemiz neden diye sorduğumda yaptığını fark etmemişim dedi çok fena pişik oldu doğduğundan beri ilk defa oldu böylepisik gecirici onerilere ihtiyacim var
Pisigi geçiriyor mu canım ?Ah babalarben sudocrem kullanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?