2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Iyi haftalar güzel anneler arkadasimin kizi trafik kazasi gecirdi yogun bakimda yatiyor 5 yasinda yavrucak dualarinizi eksik etmeyin ne olur
Rabbim şifa versin tez zamanda.. Annesine, babasına bağışlasın inşallah..

Ya hadi evde bir şekilde idare ediliyor ama ise baslamama 14 gün kaldı
Çok haklısın yaa, benimde içimde yara.. Birde kimse yok.. Eşim evde olduğu için o bakacak.. Biliyorum hep ağlatacak.. Uykusu mu var, aç mı anlamıyor hiç.. Ben ağlamasından neye ağladığını bile biliyorum

Aynen ben çok nadir aglatıyorum birde. Ben yokken deli gibi ağlayacak eminim bu ara benden ayrılmama moduna girdi. Kanguruyla önüme taktım elektrik süpürgesi açtım temizliğe başladım. Salona varmadan uyudu şebek:)

Maşallah diyelim paşaya o zaman .sağluklu olsunlar da her çocuk bir olmuyor bizimki de gece ağlıyor sık sık uyanıyor anlamadım ne oldu 2 haftadır

Kızlar ek gıda alışverişi yaptım alıştırma bardağı çatal kaşık termos falan bitmiyor ya eksikleri çatal kaşık kutusu var yeni gördüm çok hoşuma gitti 2 tane aldım bir de süt mama saklama kutusu var dörtlü ondan da aldım dışarıya yemek götürmek için Baby plus e bebekte 100 tel alışverişe termos 15 e aldım ilgilenen lere duyurulur

Eşim hiç değiştirmedi :) Belli etmiyor ama tiksiniyor kanımca..Sadece altından aldığım bezi alıp atar :) Ben de hiç değiştirmesi yönünde bir teklifte bulunmadım. Ama mamasını hazırlanacaksa hazırlar, akşamları uyutur, banyosunu birlikte yaptırırız.

Canım alıştırma bardağına kaçıncı ayda başlanabiliyor? Silikon kaşık ve çatal kaşık kutusundan ben de almıştım fiyatları da uygundu, özellikle Wee baby'nin silikon kaşığından çok memnunum. Bir de meyve sebze filesi almıştım ama onu da kullanmaya başlamadım hiç.

Alıştırma bardagı Dr brows aldım 6 ayda kullanılabiliyor tabi çalışmaları vakit alır daha ek gıdaya başlamadım ben haftaya Tattırmaya başlayacam.kaşık oioi aldım umarım memnun kalırım

Kızımı üç saatliğine eşime bırakıp çarşıya çıktım altına yapmış eşim değiştirmemiz neden diye sorduğumda yaptığını fark etmemişim dedi çok fena pişik oldu doğduğundan beri ilk defa oldu böyle pisik gecirici onerilere ihtiyacim var

Sudocream ilk sırada bende.. Desitin de olur..
Geçmiş olsun canım

Patates puresine biraz zeytin yağı ekleyince yumuşak oluyormuş instagram da okumuştum

Bizimde iyi çok şükür canım sen pek yazmıyorsun buraya

Ah babalar ben sudocrem kullanıyorum canım

KIZLAR instagram da takip ettiğim bi bayanın bebeği uykusunda ölmüş. Çok üzüldüm kızımdan beş gün küçüktü gece uyuyamıyorum hep kontrol halindeyim ani bebek ölüm ü sendromu denmiş kadincagiza Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıklı olsunlar da varsın uyumasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…