2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yaaa kizim bana anne dedi
Daha once de diyordu bazen nnnee seklinde beni isteyince fln ama az once daha sesli ve net soyledi anne diye.babasi da dedi anne mi dedin sen diye:) bugun alti ay asimizi olduk coook agladi hic bu kadar feryat etmemisti icim gitti ben de aglicaktim nerdeyse.dolven verdik bakalim atesi fln çıkmaz insaallah.

Pisik kremi hametan, ustune de desitin oneririm.hametan tedavi edici,desitin onleyici ama cinkolu oldugu icin ayni zamanda tedavi de ediyor
Sudocrem zararli maddeler barindiriyormus kizlar instagramdaki o sayfada incelemesi yapildi sinifta kaldi.

Allah sabır versin çok üzüldüm 4.aydan sonra risk azalıyor yazıyordu şaşkınım su an Rabbim sağlık sıhhat versin kuzularımıza

Ah bu aşılar bizim kızda bazen anne gibi sesler çıkarıyor:)

Ya ben de onu anlamıyorum. Evet uykusu var ama direniyor çocuk. Aklım almıyor, dediğin gibi başınyastık gördü mü basıyor çığlığı
A yok ben de bi yere misafirliğe gidemiyorum. Kıyamet kopuyor. Hastasıyım sesi çıkmayan bebeklerin. Küçükparmağımla bakarım ben öyle çocuğa.

Doğru olabilir ben bi kişiden daha duydum bunu. Onun da bebeği bizimkiler gibiydi şimdi 2-3 yaşlarında. Çok uyanık maşallah. Bence iyi bi avuntu :)

Hayırlı akşamlar haziran anneleri sizlere bir sorum olucak aranızda haftası geçtiği halde sancısı gelmeyip suni sancıyla doğum yapan var mı?

O
termostan ben de aldım canım, sanki uzun süre sıcak tutumuyo, denedin mi hiç?

Zeytinyağı sür canım bi de doktor krem vermişti adını hatırlamıyorum çok kötü pişik olmuştu bizimki baharatlı acı yeme

Kızlar bebeğim 2 haftadır gece çok sık uyanıyor şimdi gündüzleri de durmuyor 2 haftadır sürekli. Emmek istiyor saldırıyor ne yapayım böyle olanlar vardı burada ne yaptınız ne zaman geçti yardım edin bana

Kızlar bebeğim 2 haftadır gece çok sık uyanıyor şimdi gündüzleri de durmuyor 2 haftadır sürekli. Emmek istiyor saldırıyor ne yapayım böyle olanlar vardı burada ne yaptınız ne zaman geçti yardım edin bana

Çok üzüldüm nasıl olmuşki
yüzüstü mü yatmış ki

Kizlar ya selam.endiselendim suan ya.sezeryan ameliyat yerimde kizariklik war boyle pisik gibimi desem.bide koku war daha demin farkettim.basina gelen warmi??yaa

Canım ateşi çıkmadan ateş düşürücü vermek aşının etkinliğini azaltiyormus

Sütün yeterli mi canım ? Benim bi ara azaldiginda böyle yapıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…