A
aeengineer
Canım sabah 10'da değil de 6'da güne başlarsa, akşam 2'de değil 10'da uyur seninde bebeğin.. Bebekler için güne başlama saati 6-8 arası olmalı imiş.. Geç başlayanlara her gün 15 dk erken kaldırın diyorlar.. Böyle böyle uyuma saati öne gelirmiş.. Benim oğlan o karanlığa rağmen, 6'da açar gözünü.. Biz 10'da ilk gündüz uykumuza yatıyoruz.. Gündüz uykusunu 3-4 kez 30-45 dk şeklinde yapar.. Akşam da 9-10 gibi yatırırım.. Sabaha kadar yirmi dk dan başlar bir saate kadar kalkar.. 4 gündür inanılmaz kötü uykusu.. Bir gün 7-8 kez kalktı da dinlenmiştim, şükrettim.. Hele bu gece o kadar yat kalk yattım, canım çıkmış, saate bakayım sabah oldu herhalde dedim, saat 23:58 olarak görünce çıldırdım.
Gece oturup hüngür hüngür ağlayacaktım da oğlum için tuttum kendimi.. Böyle bizim bebeler.. Allah yardımcımız olsun.. En fazla yaşına kadar sürer inşallah
insallah duzelir ya uyumamasini gecdim sallamadan kendi kendine asla uyumaz. uykusu geliyor ayagima koyuyorum cildiriyo anca memede sakinlescek dalicak sora ayagima koyuyorum. sabah 6da uyaninca emip geri uyuyor uyutmasam sersem olcak tekrar uyutana kadar agliyip durcak hic uyku duzeni yok nezman uyup uyancagi hic belli olmuyor.. Allah yardim etsin hepimize bol bol sabir ve guc versin..