• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben kahvaltıda gün aşırı yumurta hasluyorum 4/1 sarisini veriyorum bebe bisküvi 5 tane bir dilim bebek ekmeği pekmez labne peynir birtatli kaşığı avakado kaşık mamasiyla karıştırıyorum ıhlamur suyu ile veriyorum boza kıvamına getirip

Bende yumurta sarisiyla labne karistirip veriyorum.labne az koyuyorum ama yoksa ah uhh diye yerken ses ckariyo:))labne degisik gelio sanirim.ihlamur suyuyla hic duymamistim bu arada.veriliyomu oyle??bebe biskuvisi tatli yapmiyomu tadini?sen baya biseyler karistiriyorsun anlasilan.ben sadece sabah yumurta labne oglen sebze corba aksamuzeri meyve puresi veriyorum.bebek ekmegi almadim ben.bebe biskuvisini meyve puresine koyuyorum oda sadece 2 tane filan.daha yogurda bslamadim.en son yogurt verelim dedi doktorumuz

Aynen canım, gözlerim öyle acıyor batıyor ki açık tutamıyorum, çok kötüyüm.. Doktor ek gıdaya başla derse vereyim hemen :) instagramdan bakayım canım sağolasın .

Benim eşimde aldı da sabah oğlum durmadı sesine geri kalktım, yirmi dk sırtımı dinlendirdim sadece, uyuyamadım bile.. Birde senin büyüğün var.. Ben düşünüyorum oğlum tek, ikinci bir çocuk olsa ne yapardım acaba??

Aaa, yeşil soğanın yeşil ince kısmını veriyoruz öyle miymiş? Sabah verecektim de, korkmuştum..

Al bence canım.. Çok çok iyi birşeye gerek yok bence.. E bebekten almıştım, minderi olmayan düz bir model, 35 TL'ye.. Şimdi oturuyor içinde.. Ekstra birşeye gerek yok bence..
Yok canım soğanın beyaz kismi

Foto yuklermisin peki cnm
15424493956121464335195400732652.webp

Aaa bumu?gecen kayinwalde almis gelmis bademli heralde dedim bnde degilmis sade pirinc unu dimi bu?bide bi arkadas bu olmucak dedi bebelac in warmis pirinc unu ondan al ddi bana.bnde vermedim bundan
Bademli değil canım sade. Bebelac ın ki pirinç unlu kaşık maması yani içinde başka katkı maddeleri var. Ben o yüzden almadım

El gıda dönemi için katı meyve sebze sıkacağı almak gerekli mi sizce, mesela havuç suyu çıkarmanın başka yolu var mı

Evet bu sorunu çok öncelerden duymuştum ama yenilerinde bu yoktur diye düşünmüştüm neyse peki havuç suyunu nasıl çıkarabilirim denemiş miydin

Ben philipsin almistim hamileligimde bebegimin suyu azalmisti havuc suyu sikmak icin aldim canavar gibi masaallah havucu havada yakaliyor mubarek:D evde vardi aslinda ama havucun suyunu cikarmak her kati meyve sikacaginin harci degil.bunun sekli de farkli yikamasi cok mesele degil gozumde buyutmezsem ben yikiyordum.cogunlukla esime birakiyordum.

Kizlar dun mamdun mama sandalyesi aldik ebebekten.saatlerce baktik baby plusun sallanan mama sandalyesi vardi esim onu istedi 720 lira idi.cook pahali geldi bana ama esim otekiler 400 bunda en azindan otomatik salincak ozelligi var dedi tam almaya karar verdik bu sefer kapali kutuda da yokmus depolarda da yokmus uretimi olacak mi belli degil.joienin alacaktik baby plusin baska bi modeli ile arasinda kaldik baya.en son daha genis ve oturdugu yer silinebilecek kumasta diye baby plusun 360liralik mama sandalyesink aldik umarim memnun kaliriz

Kızlar iyi akşamlar, nasılsınız? Dün gece rüyamda sizi gördüm, şöyle ki hepimiz mis gibi havuz kenarındayız sezlonglarda muhabbet ediyoruz, birbirimizi hiç görmediğimiz için buradaki kullanıcı adlarımızla tahminde bulunuyorduk kim kimdir diye :KK24::KK19::KK73:kendi kendime diyordum ki , ay şunlara bak fıstık gibiler , ben paçoz kalmışım bebeyle uğraşmaktan :halay: Hayir olsun.

Kızlar iyi akşamlar, nasılsınız? Dün gece rüyamda sizi gördüm, şöyle ki hepimiz mis gibi havuz kenarındayız sezlonglarda muhabbet ediyoruz, birbirimizi hiç görmediğimiz için buradaki kullanıcı adlarımızla tahminde bulunuyorduk kim kimdir diye :KK24::KK19::KK73:kendi kendime diyordum ki , ay şunlara bak fıstık gibiler , ben paçoz kalmışım bebeyle uğraşmaktan :halay: Hayir olsun.
Pacozlugu kimseye kaptırmam :KK53: kocam olcakla tartışıp cumartesi dışarı çıkarak kendimce trip attım. Birinizde demiyorsunuz havalar soğudu sen çıkmayalı :deli: ıhlamurkolik oldum :eğlence:

Back
X