- 18 Ekim 2018
- 249
- 350
- 18
- 37
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #44.361
Yaa ne kadar zor bir durum Allah yardımcımız olsun, benim oğlan almadı bugün mamayı tadı biraz değişik normal mamalar gibi değil yarın aç karna denicem bakalım inşallah alır, mama vermeyi kırk kez düşündük ama bizim oğlan siz veriyosunuz da durun bakalım ben alıyo muyum dediBenim ortalama bir kez yapıyor canım.. Valla ben şaştım kaldım.. İki aydır süt diyeti yapıyorum geçmedi.. İki haftadır yumurtayı, son bir hafta da çoğu şeyi bıraktım ama oğlum da hâlâ mukus var.. Üstelik beyaz taneler de yok.. Bizde de gaita temiz çıktı.. Kan testlerinde alerji çıktı da neye alerji var bilemiyorum.. Bakalım benim ki bu ay kaç kilo aldı? Bu kadar şeyi kendi kendime kestim, vitamin de kullanmıyorum, ne olacak halimiz Allah bilir
Sıkma canını vardır bir derdi sen ısrarla devam et benim oğlanın da çişi sarı ama baya yapıyo ama az emiyo o da 5 dk Max,zaten az kilo aldı bu ay inşallah bir an önce tekrar bol bol emer bebeğinKızlar bebeğim iki gündür emmek istemiyor ya neden acaba zor bela tutuyor iki emip bırakıyor .çok az çiş yapıyor günde bi kere değiştiriyorum çişi de baya sarı
Ya benim kızım da avent ve dr browns kullanıyordu ve gayet güzel içiyordu. 2-3 haftadır çiğniyor yaa biberonu. Geceleri mama vermek istiyorum napıyorsam içmiyor. Suyu da aynı şekilde. Geçen biberonun başlığını çıkardım verdim bardaktan içer gibi içmeye çalışıyor ama sırılsıklam oldu tabikiBenimki lansinoh tutuyor avent tutmuyor .arada lansinoh veriyordum pompayla sağıp ona alıştı aventi cigniyor istemiyor
Canım az çiş yapması önemli bir sorun. Doktor beslenip beslenmediği çiş miktarından anlaşılır kaka ölçüt değil demişti banaKızlar bebeğim iki gündür emmek istemiyor ya neden acaba zor bela tutuyor iki emip bırakıyor .çok az çiş yapıyor günde bi kere değiştiriyorum çişi de baya sarı
Evet canım öyle malesef. Ufacıklar ama hertürlü onlara uyuyoruz :) zamanla alışır tadımlara az az devam etmekte fayda var. Mesela kendi yediklerimden parmağımı bandırıp ağzına sokuyorum. Bazı yemekleri çok beğeniyor bazılarını tükürüyor :)Aynen canim ya hep bir alternatif uretme hali :) oyle olmazsa böyle diye her zaman bir b plani var :) bir de oyle deneyeyim bakalim. Mesela yogurt falan suruyorum bazen dudagina onu yaliyor, fakat agzini acmada sıkıntı yasiyoruz istemiyor o sekilde. Armutu doktor listede verdi ama kizim genelde kabizdir bi takip ederim yine
Kan ilacı dediğin demir ilacı mı?Siz kan ilacı kullaniyor musunuz? Bize doktor ferrum verdi. Kilosu az olduğu için 4.ayda vermisti. Kullan dedi. Bir de oturtuyor musunuz bunları merak ediyorum. Teşekkürler
Demir ilacını henüz kullanmadım 6. Ayda baslayacam sidefer alcam . arada oturtuyorum çok uzun süre değil ama çok hoşuna gidiyorSiz kan ilacı kullaniyor musunuz? Bize doktor ferrum verdi. Kilosu az olduğu için 4.ayda vermisti. Kullan dedi. Bir de oturtuyor musunuz bunları merak ediyorum. Teşekkürler
Bizde de durum aynı gözüne tülbent örtüp dene ilk başlarda öyle yaptım şimdi atıyor uyıyunca emzir ben öyle yapıyorum gündüz de gece de öyle yapKızlar bebeğim iki gündür emmek istemiyor ya neden acaba zor bela tutuyor iki emip bırakıyor .çok az çiş yapıyor günde bi kere değiştiriyorum çişi de baya sarı
Canım iki gündür çok az içiyor süt . O yüzden ciside az nedenini anlamıyorumCanım az çiş yapması önemli bir sorun. Doktor beslenip beslenmediği çiş miktarından anlaşılır kaka ölçüt değil demişti bana
Uyuyunca ağzını kıtlıyor tulbentte çok ağlıyor denedim .karanlık odada biraz tutuyor ama .Bizde de durum aynı gözüne tülbent örtüp dene ilk başlarda öyle yaptım şimdi atıyor uyıyunca emzir ben öyle yapıyorum gündüz de gece de öyle yap
Sorma kuzum ya çok perişanim oğlum sünnet oldu derisi yapışmış tekrar açtılar yine içine giriyor başka doktora gittik .bekleyin diyorlar onunla uğraşıyorum sizler nasılsınizUyumaya başladığı zaman emerken ağzından çekiyordum. Artık çekemiyorum dişleriyle tutuyor canım yanıyor@beniim hoşgeldin herkes kayıplarda @Babylicious reyyan87 nerelerdesiniz
Çok geçmiş olsun canım ya erkek bebeklerin sünnet derdi zor gerçekten, uyumayan susmayan bebek yapmışım bende onunla uğraşıyorum:) insanlar ikinci uykusunda benim velet bu saatte emip kusma derdinde ayrıldığı an çığlığı basıyorSorma kuzum ya çok perişanim oğlum sünnet oldu derisi yapışmış tekrar açtılar yine içine giriyor başka doktora gittik .bekleyin diyorlar onunla uğraşıyorum sizler nasılsıniz
Ben pusetini de arabaya sabitleyip alacam trende uyutabilmek için az önce baktım cam kenarı vermişler bebek olduğu için yanımı da boş bırakmışlardı trenide masalı koltuk aldım uyusun diye insallah sağ salim varayım ailemin yanına çok özledim ama korkuyorum kızım durmazsa diye45 günlükken bindik biz. Bebek arabası ile gittik. Zaten bagaj hakkından sayılmıyor. Check in yaparken bebek arabası var dedik. Uçağa binerken bir görevli gelip arabayı aldı, iner inmez de geri verdi. Çok büyük kolayluk oldu. Uçaktan inişte ve kalkışta emzirdim. Basınçtan korunuyormuş böyle. Sen de biberonunu verirsin. Ya da emzik. Ve baya keyifliydi sevdi uçağı. Kafan rahat olsun çok rahat geçecek.
İnan senin işin de zor sabrın harika,gelişimi yazayım bari artık sesli ışıklı oyuncaklari ile oynuyor dönüyor oyuncak elinden alınsa ağlıyor uzanıyor tutuyor bizden haberler böyle bana da dua edin kızlar oğluma birşey olmasın çabucak duzelsin öpüldünüz şekerlerÇok geçmiş olsun canım ya erkek bebeklerin sünnet derdi zor gerçekten, uyumayan susmayan bebek yapmışım bende onunla uğraşıyorum:) insanlar ikinci uykusunda benim velet bu saatte emip kusma derdinde ayrıldığı an çığlığı basıyor
Kaç ay ile uyumlu canım bu mama? Normalde bebeklere inek yada keçi sütü önerilmiyor ve bisküvi de aynı şekilde önerilmiyor.. Tavsiyem hazır alacağına kendin yap canım daha iyi, en azından içinde hiç katkı olmadığını bilirsin. Çeşitli kavanoz mama yada muhallebi tarifleri var mis gibi. Minik kavanozlara hazırlayıp konserve gibi ters çevirip soğutuyorsun, 5 gün kadar dolapta tutarsın da.
Ben hero by kaşık maması veriyorum kahvaltıya katıyorum koyulastiriyor verirsin benimki 26 mayıs doğumlu ben çok erken başladım kaşık maması ve gidalara
Ben başladım tam bir hafta oldu
11 haziran doğumluyuz tam beş aylık olduk.
Ama ben hipp kaşık maması aldım
Şeker ilavesiz anne sütü hep veriyordum ishal oldu ve kilo alımı geriledi.
Altıncı aya kadar kullanıp altıncı ayda ek gıdalara başlayacağım.
Canım içindekiler kısmı önemli şeker gibi şeyler varsa verme hip in bi kaç ürünü var zorda kalırsam onları kullanırım sen de araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?