2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yaa ne kadar zor bir durum Allah yardımcımız olsun, benim oğlan almadı bugün mamayı tadı biraz değişik normal mamalar gibi değil yarın aç karna denicem bakalım inşallah alır, mama vermeyi kırk kez düşündük ama bizim oğlan siz veriyosunuz da durun bakalım ben alıyo muyum dedi

Kızlar bebeğim iki gündür emmek istemiyor ya neden acaba zor bela tutuyor iki emip bırakıyor .çok az çiş yapıyor günde bi kere değiştiriyorum çişi de baya sarı
Sıkma canını vardır bir derdi sen ısrarla devam et benim oğlanın da çişi sarı ama baya yapıyo ama az emiyo o da 5 dk Max,zaten az kilo aldı bu ay inşallah bir an önce tekrar bol bol emer bebeğin

Benim oğlum çok hareketli kızlar ya var kucağımda bile ayağını karnıma doğru dayayıp tırmanmaya çalışıyo hep hareketliydi ama 5 aylık şimdi ayyuka çıktı iyice,oturmayı sevmiyo mama sandalyesinde zorla 5 dk oraya buraya destek koyup önüne oyalanacak bişiler koyarsam ancak duruyo. Onun dışında ne koltukta destekli oturtamadım öne doğru atıyo kendini 

Benimki lansinoh tutuyor avent tutmuyor .arada lansinoh veriyordum pompayla sağıp ona alıştı aventi cigniyor istemiyor
Ya benim kızım da avent ve dr browns kullanıyordu ve gayet güzel içiyordu. 2-3 haftadır çiğniyor yaa biberonu. Geceleri mama vermek istiyorum napıyorsam içmiyor. Suyu da aynı şekilde. Geçen biberonun başlığını çıkardım verdim bardaktan içer gibi içmeye çalışıyor ama sırılsıklam oldu tabiki

Kızlar bebeğim iki gündür emmek istemiyor ya neden acaba zor bela tutuyor iki emip bırakıyor .çok az çiş yapıyor günde bi kere değiştiriyorum çişi de baya sarı
Canım az çiş yapması önemli bir sorun. Doktor beslenip beslenmediği çiş miktarından anlaşılır kaka ölçüt değil demişti bana

Evet canım öyle malesef. Ufacıklar ama hertürlü onlara uyuyoruz :) zamanla alışır tadımlara az az devam etmekte fayda var. Mesela kendi yediklerimden parmağımı bandırıp ağzına sokuyorum. Bazı yemekleri çok beğeniyor bazılarını tükürüyor :)

Siz kan ilacı kullaniyor musunuz? Bize doktor ferrum verdi. Kilosu az olduğu için 4.ayda vermisti. Kullan dedi. Bir de oturtuyor musunuz bunları merak ediyorum. Teşekkürler
Demir ilacını henüz kullanmadım 6. Ayda baslayacam sidefer alcam . arada oturtuyorum çok uzun süre değil ama çok hoşuna gidiyor

Bizde de durum aynı gözüne tülbent örtüp dene ilk başlarda öyle yaptım şimdi atıyor uyıyunca emzir ben öyle yapıyorum gündüz de gece de öyle yap

Bizde de durum aynı gözüne tülbent örtüp dene ilk başlarda öyle yaptım şimdi atıyor uyıyunca emzir ben öyle yapıyorum gündüz de gece de öyle yap
Uyuyunca ağzını kıtlıyor tulbentte çok ağlıyor denedim .karanlık odada biraz tutuyor ama .

Uyumaya başladığı zaman emerken ağzından çekiyordum. Artık çekemiyorum dişleriyle tutuyor canım yanıyor @beniim hoşgeldin herkes kayıplarda @Babylicious reyyan87 nerelerdesiniz
Sorma kuzum ya çok perişanim oğlum sünnet oldu derisi yapışmış tekrar açtılar yine içine giriyor başka doktora gittik .bekleyin diyorlar onunla uğraşıyorum sizler nasılsıniz

Sorma kuzum ya çok perişanim oğlum sünnet oldu derisi yapışmış tekrar açtılar yine içine giriyor başka doktora gittik .bekleyin diyorlar onunla uğraşıyorum sizler nasılsıniz
Çok geçmiş olsun canım ya erkek bebeklerin sünnet derdi zor gerçekten, uyumayan susmayan bebek yapmışım bende onunla uğraşıyorum:) insanlar ikinci uykusunda benim velet bu saatte emip kusma derdinde ayrıldığı an çığlığı basıyor

Ben pusetini de arabaya sabitleyip alacam trende uyutabilmek için az önce baktım cam kenarı vermişler bebek olduğu için yanımı da boş bırakmışlardı trenide masalı koltuk aldım uyusun diye insallah sağ salim varayım ailemin yanına çok özledim ama korkuyorum kızım durmazsa diye

İnan senin işin de zor sabrın harika,gelişimi yazayım bari artık sesli ışıklı oyuncaklari ile oynuyor dönüyor oyuncak elinden alınsa ağlıyor uzanıyor tutuyor bizden haberler böyle bana da dua edin kızlar oğluma birşey olmasın çabucak duzelsin öpüldünüz şekerler

kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor bebişlerle hayat. diş çıkaran var mı? biz çıkardık ilk dişi alttan.. buğdayını da bu hafta yapıcaz inşallah haftaya da sünnet var. dişle çakıştı anlayacağınız. zor günler beni bekliyor .

6.36 ay ile uyumlu cnm..kiz bizler cicibebeyle buyuduk ya :) bisecik olmasss Allahin izniyle.tavsiyen icin tsk bu arada

Evet hipp te iyiymis duydum cnm.bizde basladik 150 gunlukken.sebze corbasi meyve puresi veeiyorum.yogurt en son dedi doktoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…